Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja lubię takich gimbusków nie potrafią niczego. Wysługują się kimś <3

skoncz odpisywac na glupie pytania i rob serwa oni tylko probuja zrobic cos zebys mogl sie upokozyc i prawie sie im udaje po co odpisujesz .. mod zamknie temat i gdzie wtedyjakiekolwiek info bedziemy miec ?

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym współpracować z gumusiem ale się nie zajmuje czymś takim

wiesz tutaj kurwa jesteś gimbusem miałem swój serwer dedykowany i wiem co to jest utrzymać takie coś a jaka presja jest że coś nie wyjdzie więc człowieku nie pierdol czegoś czego nigdy nie miałeś i nie próbowałeś robić... współczuje administracji ponieważ dużo wysiłku wsadzili dla mnie serwer jest bardzo dobry spodobał mi się ale cóż są takie dzieci jak ty i gumiś on tak kozaczył a ma słabe łącze internetowe niż kto kolwiek dostał by ddosa za pare pakietów i tyle miał by z tego -,- używał mutatora bo sie bał głosu

za wysoka sygnatura

Opublikowano

skoncz odpisywac na glupie pytania i rob serwa oni tylko probuja zrobic cos zebys mogl sie upokozyc i prawie sie im udaje po co odpisujesz .. mod zamknie temat i gdzie wtedyjakiekolwiek info bedziemy miec ?

Infa będą udostępniane na moim profilu a moda proszę o nie zamykanie tematu <3

76989123606991442937.png

Opublikowano

to jak panowie daje wam ostatnia szanse do polnocy serwer bedzie chodzil albo bye bye :>

Opublikowano

Skoro serwera nie bedzie to nie ma sensu tu chyba siedziec. Z wypowiedzi administratora czy kim tam jest mozna wywnioskowac ze serwera w najblizszych dniach raczej nie ma dalsze wyzywanie sie nawzajem nie ma tu jakiegokolwiek sensu. Tak wiec milego dnia

@ i taka mala porada z mojej strony dla pana ziomeklbk niekiedy odrobina pokory sie kazdemu przydaje administrator moim zdaniem powinien cos soba reprezentowac nie rzucac sie jakiemus idiocie do gardla i reagowac na wszelkie zaczepki.

pozdrawiam Vas.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Infa będą udostępniane na moim profilu a moda proszę o nie zamykanie tematu <3

nio to wez idz spokojnie rob a nie siedz i czytaj te idiotyczne wypowiedzi malolatow ;x

Opublikowano

Chciałbym współpracować z gumusiem ale się nie zajmuje czymś takim

Dla niektórych rok szkolny nie powinien się jeszcze skończyć.

2mzof5.jpg
Opublikowano

ziomeklbk rozjebałes mnie. Idź lepiej do szkoły w wakacje a nie stawiasz serwer i nie masz zielonego pojęcia jak to zrobic

czlowieku weź przymknij już mordę bo gdybym na miejscu administracji serwera spotkał bym cię w realu to chyba bym ci wpierdolil a sory ty masz 14 lat i nawet na dwór nie wychodzisz. WYPIERDALAJ Z TEGO TEMATU JEBANY DZIECIAKU

CHUJ ZE DOSTANE 5%

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dla niektórych rok szkolny nie powinien się jeszcze skończyć.

HAHAHAH xD niezle :p ale to prawda :P admin nie reaguj na takie glupie zaczepki :x po co ci to ? lepiej zajac sie serwerem . macie ip Gumisia ? jakos sie chyba logowal na serwa macie baze poszukajcie zgloscie gdzie tgrzeba :D [ moze to moja fantazja ale tak uwazam]

Opublikowano

dajcie ziomkowi spokoj on chce zrobic serwer a tu spam ma od leszczy ja bym juz padaczki dostal jak bym byl na jego miejscu bo nie moge zniesc jak mogla matka go cale zycie wychowywac a on nie potrafi sie jeszcze zachowac z takimi tekstami to do obory ...... dajcie mu spokoj teraz na mpc hejtujecie w grze dacie inna nazwe postaci i bedziecie lizali tylek administratorom .... brak slow na was

Pozdro

Opublikowano

Skończ gimbusek <3. Postaw coś swojego zobaczymy jak ci wyjdzie

A Ile ty już serwerów stawiałeś i każdy był nie wypał? I prosze mi tu nie pisac że mam 14-16lat bo sami tyle pewnie macie i pierdolicie smuty

@przynajmniej nie używam takich zwrotów jak "gimbusek" dziecko metina

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

dajcie ziomkowi spokoj on chce zrobic serwer a tu spam ma od leszczy ja bym juz padaczki dostal jak bym byl na jego miejscu bo nie moge zniesc jak mogla matka go cale zycie wychowywac a on nie potrafi sie jeszcze zachowac z takimi tekstami to do obory ...... dajcie mu spokoj teraz na mpc hejtujecie w grze dacie inna nazwe postaci i bedziecie lizali tylek administratorom .... brak slow na was

Pozdro

Ja się tam nie przejmuję mam podzielną uwagę więc spokojnie

76989123606991442937.png

Opublikowano

A Ile ty już serwerów stawiałeś i każdy był nie wypał? I prosze mi tu nie pisac że mam 14-16lat bo sami tyle pewnie macie i pierdolicie smuty

Wyjdz prosze cie wyjdz bo jeb** ci przez monitor zaraz ...

Opublikowano

jebany gimbusie ja postawiłem 3 dedyki i też padły a sorka ty jeszcze byłeś mały bo to było 3 lata temu <3 więc pozdrawiam cię gimbusie

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...