Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ile ty już serwerów stawiałeś i każdy był nie wypał? I prosze mi tu nie pisac że mam 14-16lat bo sami tyle pewnie macie i pierdolicie smuty

Typku skończ już ten spam i nie mądruj się proszę Cię o to, a tak do tematu jest jakaś szansa żeby serwer wystartował dzisiaj albo jutro bo mam teraz troche wolnego i mam ochotę gdzieś pograć :)
  • Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jebany gimbusie ja postawiłem 3 dedyki i też padły a sorka ty jeszcze byłeś mały bo to było 3 lata temu <3 więc pozdrawiam cię gimbusie

Chuj mnie to obchodzi ile ty serwerów postaiłes

@Wbijcie na LinaresMT2 bo to jest kopia (mapy,bossy, drop,ulepy itp) wszystko prawie z tamtego serwera nawet strona serwera i oni pierdolą że to nie jest gotowiec

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

omg a pare postow wyzej co pisales xD

PS. Wbijcie na jego profil i zobaczcie posty TO TYPOWY HEJTER ZROBCIE MU DDOSA NA KOMPUTER A NIE NA SERWER

Opublikowano

''Chuj mnie to obchodzi ile ty serwerów postaiłes

@Wbijcie na LinaresMT2 bo to jest kopia (mapy,bossy, drop,ulepy itp)
wszystko prawie z tamtego serwera nawet strona serwera i oni pierdolą że
to nie jest gotowiec''

Ja nie wbije bo to typ easy :s

mca.png
Opublikowano

@Wbijcie na LinaresMT2 bo to jest kopia (mapy,bossy, drop,ulepy itp)

wszystko prawie z tamtego serwera nawet strona serwera i oni pierdolą że

to nie jest gotowiec

Ja nie wbije bo to typ easy :s

Ale ziomeklbk pisal ze ten jego serwer nie jest gotowiec. Wbijcie w prezentacje Linares i zobaczycie ze Turion to kopia z paroma poprawkami na gorsze

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

@Wbijcie na LinaresMT2 bo to jest kopia (mapy,bossy, drop,ulepy itp) wszystko prawie z tamtego serwera nawet strona serwera i oni pierdolą że to nie jest gotowiec

Tylko te mapy bossy moby są udostępnione na mpcforum więc nie napinaj się napinaczu. Stronę dostaliśmy wiec dlaczego nie miałem z niej korzystac Pfff ;) a te ulepki są na all serwerach tylko nie dają ich .... A mi one się podobają i je dałem ;)<3

76989123606991442937.png

Opublikowano

Tylko te mapy bossy moby są udostępnione na mpcforum więc nie napinaj się napinaczu. Stronę dostaliśmy wiec dlaczego nie miałem z niej korzystac Pfff ;) a te ulepki są na all serwerach tylko nie dają ich .... A mi one się podobają i je dałem ;)<3

Lepiej bys juz sie wzial za usuniecie bugow ogarniecie serwera i szybki start zamiast wyzywac sie z nimi.

Opublikowano

CZEKANIE NA NOWEGO DEDYKA = 7 DNI, 7 DNI CZEKANIA = BRAK GRACZY. DZIĘKUJĘ. DO WIDZENIA

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Jeżeli ty nie chcesz grac to nie graj. Ale to nie znaczy że inni nie będą grali ;)<3

Moderatorzy wypierniczcie to gówno z publikacji, powtórki to mogą być jedynie na polsacie a nie tu. Server nie wystartował i wystartuje za tydzień lub dłużej wiec do zapowiedzi go i tyle.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Jeżeli ty nie chcesz grac to nie graj. Ale to nie znaczy że inni nie będą grali ;)<3

inni też nie bedą grali , wierz mi na słowo.Daliście du..y niestety , ale w sumie czego się spodziewać po administracji , ktorzy biorą wszystkie pliki z mpc forum.

UggNk9.gif

Opublikowano

up. Ogarnij bo powoli wkurwiający sie robisz, co z tego że "dobry" serwer postawisz skoro swoją kulturą, zachowaniem jak i osobą będziesz odpychał graczy.

Opublikowano

Nie rozumiem nie chcecie grac to po co tu jeszcze siedzicie ???? Won do budy gimbuski

Tak sie wypowiada doświadczony Gm ... Owacje na stojąco..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...