Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie zrobićcofke usuńcie postaci i all a nie odpalacie na 5 min i znowu off .Bezsensu.

chyba 1 min ..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

YANG BUG PRAKTYCZNIE NA KAZDYM ITEMKU... A NA FMSIE JEST DOSC DUZY!!! HAHA<3

Ale ja sie nie poddam i bede gral dalej! Czekalem tak dlugo i supportowalem (sry nie wiem jak po pl) team ze teraz bylo by bez sensu sie poddac! :P

Opublikowano

GUMIŚ JAK TO CZYTAJ TO ŻEBYŚ WIEDZIAŁ. TWOJE MARNE ATAKI NAS NIE ZŁAMIĄ I TAK BĘDZIEMY GRALI NA TYM SERWERZE :)

chyba ty

Opublikowano

Dokładnie, ogarnijcie bugi i zróbcie reset, 15 minut gry to żaden problem.

PS Gumiś ma małego fiutka i żeby zrekompensować sobie tą stratę to niszczy czyjąś pracę bo tylko to umie. Smutne to ale cóż.

Opublikowano

GUMIŚ JAK TO CZYTAJ TO ŻEBYŚ WIEDZIAŁ. TWOJE MARNE ATAKI NAS NIE ZŁAMIĄ I TAK BĘDZIEMY GRALI NA TYM SERWERZE :)

Gumis to QuneTTI takie gowno z nervil.pl i experion mozesz isc tam pohejtowac ;d

0bFkqdJ.png

Opublikowano

YANG BUG PRAKTYCZNIE NA KAZDYM ITEMKU... A NA FMSIE JEST DOSC DUZY!!! HAHA<3

NA KAZDYK ITEMKU ?!?!?!?!?!? nawet na chinolach tak nie bylo hehe :P niezle . wylaczcie strone najlepiej i wejdzcie na zastepcza - jesli posiadacie ;] technik wezmie swoja kase i zabespieczy pozadnie -tylko dobry technik a nie chlopak z technikum ;]

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Wedlug mnie, jedynym teraz wyjsciem jest tak jak mowilem. Reset i usuniecie yang buga. Reszta jest fajna. Serwer naprawde bardzo fajny! Drop szkat w sam raz.

INFO pls!

Opublikowano

Ludzie... dajcie sobie spokój z tym " syfem ". Administrator tego serwera to jakiś totalny idiota, który potrafi tylko i wyłącznie stworzyć serwer po przez gotowce - chociaż w to i też wątpie :). Rozumiem jak by ten serwer startował wtedy jak dopiero co były dostępne chińskie pliki, które były po całości po bugowane... ale teraz jak już na mpc można znaleźć naprawdę porządne, skonfigurowane pliki serwerowe ?!. Totalny brak umiejętności od strony teamu tego czegoś, bo serwerem tego nie mogę nazwać. Pzdr.

Opublikowano

Brawo, nareszcie ten reset. I nie zapomnij usunąć itemów z dozo bo tam mogą mieć pochowane bryły te bugujące skurwysyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...