Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak kurwa teraz bedzie cofka to jpdl bo mma juz cale eq wybonowane wszystkie roski i kd do expa ..

Tak Tak grasz 15 min na serwie moze nawet mniej i masz eq wy*** w kosmos full bony - czlowieku kazdy poczatek serwa jest trudny , ja nawet nie zaczynam narazie bede gral dopiero jak bedzie stabilny serwer . najlepiej jak wszystko ogarna usuna postacie i od nowa all za 1 -2 godzinki :]

Ps.Podziwiam ludzi ktorzy umieja robic te wszystkie wlamy , ddosy i wgl , ale bardziej podziwiam tych którzy umieja temu zapobiec :P

Edit: Ide sobie kawke na spokojnie zrobie , mysle ze serwerek bedzie oganriety do 20 ;] ciekawa noc sie zapowiada :p

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

server wydawal sie fajny max bony i wgle ale jak exp taki jak jest to ja dziekuje i ten drop yang smieszni jestescie jak myslicie ze ktos bedzie tu gral pozdro.

Opublikowano

Jak nie bedzie cofki to bedzie lipa... Co z tego ze mam 30lv i eq wybonowane jak ludzie maja po kilkanascie brylek. -.-

//Yabg bug w tych czasach? Nie myslalem ze takie cos jest jeszcze mozliwe. ^^ Przypomnialy sie stare czasy na chioniolach nie? ^^

Opublikowano

Jak nie bedzie cofki to bedzie lipa... Co z tego ze mam 30lv i eq wybonowane jak ludzie maja po kilkanascie brylek. -.-

jpdl skad te brylki ?

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

Jest yang bug i zostawie to na tym. Nie bede mowil bo inni zaczna 'pracowac' kamerem.

Anyway, miejmy nadzieje ze bedzie cofka/bany dla tych co porobili.

//Dziwne, bo mam blad!

Opublikowano

-.-

//Yabg bug w tych czasach? Nie myslalem ze takie cos jest jeszcze mozliwe. ^^ Przypomnialy sie stare czasy na chioniolach nie? ^^

niczym stary Yt2Game hehe :p na czym ten yang Bug ? zwoje powrotu ?

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...