Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli ponownie on,jutro po południu ?

Stary jutro po południu?! Pewnie gdzieś za tydzień.

Huh 94% modki widze zajebiści na tym mpc -,-

Opublikowano

WYZYWAŁEM DLATEGO IŻ MNIE ZDENERWOWAŁ. TY BYŚ SIĘ NIE WKURZYŁ GDYBY CI JAKIŚ GIMBUS SERWER ROZWALIŁ NAD KTÓRYM PRACOWAŁEŚ DZIEŃ NOC ZLEWAŁEŚ SZKOŁĘ BY ZROBIĆ SERWER ŻEBYŚCIĘ MILI NA CZYM POGRAĆ NARAZIE TO MUSIMY ZREISNTALOWAC DEDYKA. MUSIMY DOKUPIC ZABEZPIECZENIA DOKOŃCZY A MIANOWICIE POPRAWIĆ BŁĘDY W PLIKACH WTEDY BĘDZIE MOŻNA STARTOWAĆ ;)

Czyli... Mowisz ze mozemy wracac za tydzien? Sry no ale po takim starcie to watpie ze duzo ludzie bedzie gralo... ;( Spojrz, przed oficjalnym startem bylo prawie 400 osob w prezce a teraz? Ledwo 100 z czego jeszcze ludzie odejda bo wychodza fajne serwy za kilka dni. ;( Szkoda bo naprawde wierzylem ze wypali.

Szkoda mi Was troche bo jednak zapewne wlozyliscie duzo pracy.

Opublikowano

WYZYWAŁEM DLATEGO IŻ MNIE ZDENERWOWAŁ. TY BYŚ SIĘ NIE WKURZYŁ GDYBY CI JAKIŚ GIMBUS SERWER ROZWALIŁ NAD KTÓRYM PRACOWAŁEŚ DZIEŃ NOC ZLEWAŁEŚ SZKOŁĘ BY ZROBIĆ SERWER ŻEBYŚCIĘ MILI NA CZYM POGRAĆ NARAZIE TO MUSIMY ZREISNTALOWAC DEDYKA. MUSIMY DOKUPIC ZABEZPIECZENIA DOKOŃCZY A MIANOWICIE POPRAWIĆ BŁĘDY W PLIKACH WTEDY BĘDZIE MOŻNA STARTOWAĆ ;)

Dokupic zabezpieczenia , a jak znow bedziecie szpanowac ze zaden DDos Wam nic nie zrobi Gumis znow przyjdzie i udowodni ze mozna.

Nie macie po co dokupywac to strata kasy nastepnym razem nie ekscytujcie sie tak zabezpieczeniami.

Opublikowano

Pierwsze co sie rzuca w oczy to to ze takie bledy (podstawowe) pozostaly po becie typu bug na yangi czy tez niski drop yang w v2 okropne.

@tu nawet nie chodzi o tego kolesia co swirowal na ts bo serwer jest zwyczajnie niegrywalny.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Czyli panowie za pare dni co już większość ludzi o tym serwie zapomni :) dzięki fajnie się grało jak wystartuje za pare dni to wrócę :).

ddz8gi.png

Opublikowano

SERWER NA PEWNO WYSTARTUJE JESZCZE NIE PODAM WAM DOKŁADNEJ DATY

No to dobrze ze wystartuje tylko ze ja juz troche stracilem chec do grania na tym serwie. Chociazby po tym ze byly 2 czy tam 3 resety i nie naprawiliscie ani yang buga ani dropu yang.

Sry ale ja musze podziekowac, chyba ze naprawde dopniesz serwer na ostatni guzik... Dokladna data? Ja Wam powiem- +/- tydzien.

Opublikowano

SERWER NA PEWNO WYSTARTUJE JESZCZE NIE PODAM WAM DOKŁADNEJ DATY

cieszymy sie , ale dla kogo wystartuje?Przecież straciliście dziś 3/4 graczy

UggNk9.gif

Opublikowano

Kurw..cze siedze przed kompem jak idiota od 4h i czekam na serwa kiedy wkoncu bedzie mozna pograc a tutaj co ? Ja podziekuje ;] za kilka dni bedzie serwer ktory moim zdaniem wypali ;]

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Pierdole ten serwer admini to kurwy i cewle nie ogary jebane przez starych:P

Tu macie przykład człowieka który nie skończył gimbazy i się wyżywa. Wiesz co takie gimbusy jak ty z takimi tekstami nic mi nie robią Hejtuj dalej maleńka :* <3

76989123606991442937.png

Opublikowano

Już ci powiedziałem teksty z gimbazy i gimbus jak ty nie robi mi nic tymi tekstami. Idź se gdzie chcesz nawet na najgorszego harda żegnam <3

Skończ ludzi denerwować.

Opublikowano

Pierdol sie pedale wyliz mi dupe

@postawicie serwer na własnych plikach a nie gotowca dajecie z bugami

Kurwa dojebałeś gotowce. Znajdź mi takie pliki maleńka. Pospinaj się jeszcze to ci żyłki w czole popękają <3

@Edit

Postaw coś swojego to wtedy pogadamy <3

76989123606991442937.png

Opublikowano

Gumis jesteś moim idolem jak możesz zniszcz ten serwer dla mnie;P

@UP nie zam się na tym ale zrobiłbym lepszy który by nie padl po 15min

bulasek11413sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...