Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę nie ściągać klienta tego serwera! Przed chwilą grałem serwer naprawdę dobry przyjemnie się grało avast coś tam płakał ale go wyłączyłem. Jak się później okazało mój komputer tymi plikami został zainfekowany wirusem o nazwie ''Sality'' Który jest dość niebezpieczny. Odradzam grania na tym serwerze możecie sobie zniszczyć komputer jeżeli nie macie zbyt dobrego sprzętu. Tak btw kolega który ściągał serwer mi to powiedział włączyłem avasta i fala informacji o zainfekowanych plikach.

Opublikowano

Proszę nie ściągać klienta tego serwera! Przed chwilą grałem serwer naprawdę dobry przyjemnie się grało avast coś tam płakał ale go wyłączyłem. Jak się później okazało mój komputer tymi plikami został zainfekowany wirusem o nazwie ''Sality'' Który jest dość niebezpieczny. Odradzam grania na tym serwerze możecie sobie zniszczyć komputer jeżeli nie macie zbyt dobrego sprzętu. Tak btw kolega który ściągał serwer mi to powiedział włączyłem avasta i fala informacji o zainfekowanych plikach.

Wywal tego avasta.. on nawet wykrywa wirusy w pustym folderze -.-

EDIT: Fajnie się gra? dużo graczy online?

Opublikowano

Dno serwer administracja to dzieci nic ująć nic dodać nie kompetentni a nawet gorzej gracze ich wogóle nie obchodza i serwer tylko dla kasy na jakis tydzien może 2 :D Szkoda słów Administracja 0/10 serwer 0/10 :) Prezka 5/10 tyle odemnie bo nic ciekawego . Zapomnialem dodać wciagu miecha to 2 jak nie wiecej serwów mieli ^^ Nie warto zaczynać .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Dno serwer administracja to dzieci nic ująć nic dodać nie kompetentni a nawet gorzej gracze ich wogóle nie obchodza i serwer tylko dla kasy na jakis tydzien może 2 :D Szkoda słów Administracja 0/10 serwer 0/10 :) Prezka 5/10 tyle odemnie bo nic ciekawego . Zapomnialem dodać wciagu miecha to 2 jak nie wiecej serwów mieli ^^ Nie warto zaczynać .

byl tylko 1 serwer a dokladniej pierwsza odslona tego, potem zostal zamknety i przez miesiac ulepszony.

sygna1.png

Opublikowano

Mam nadzieje,że administracja będzie się starać cały czas a nie tylko przez pierwszy tydzien jak to przeważnie bywa.... i jeszcze takie pytanko czy mogły by sztabki leciec do eq jak już są ustawione do dropu?

Daj Lubię To Ciebie to nic nie kosztuje a mnie to pocieszy :))

5196ea519f634cbc802d3f5a440018a9.0.gif

Opublikowano

nie no fajnie się gra jak na razie, nie ma co nażekać...

mi przeszkadza jedna malutka rzecz :P wygląd skili wolałbym oryginalne ale... :P drobnostka

x

Opublikowano

byl tylko 1 serwer a dokladniej pierwsza odslona tego, potem zostal zamknety i przez miesiac ulepszony.

300 osób którzy grali w 1 odslone aliner bo mieli oni tez inne swoje serwery jak tinesha nowa pod nazwa aliner . To tak 300 osób chcialo easy/4fun i tak zrobili po swojemu bo nie chcialo im sie bugów naprawić lub zrobić taki jaki był od nowa tyle ze bez bugów kłocenie sie administracji z graczami na forum to juz porażka całkowita . Albo proste medium/easy zrobią szybciej i wiecej zarobią ^^ Tak sie ludzią serwer podobał a oni graczy kopneli w dupsko i nawet polockowali ludzie kase wydali w is lecz otóż nie ja a tu serwer 4dni tylko trwał . Grajcie powodzenia zobaczymy jak długo ...

44973787949231304450.gif

Opublikowano

A co to za różnica po pierwsze :) Koledzy nazywają każdy ich serwer alinerem :D Nawet jak jeszcze tej nazwy nie było . I jeszcze coś no naprawde nie wiedziałem :O ? Ameryke odkryłeś :O Nie no serio szkoda słów już tu nie postuje bo szkoda czasu na ten serwer i walnięta administracje .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

A co to za różnica po pierwsze :) Koledzy nazywają każdy ich serwer alinerem :D Nawet jak jeszcze tej nazwy nie było . I jeszcze coś no naprawde nie wiedziałem :O ? Ameryke odkryłeś :O Nie no serio szkoda słów już tu nie postuje bo szkoda czasu na ten serwer i walnięta administracje .

No to tak samo jak ty też jesteś walnięty

Opublikowano

No to tak samo jak ty też jesteś walnięty

miałem nić nie pisać ale ty jesteś zjarany człowieku nie rób z sb idioty chyba że nim jesteś pisze że nie podoba mi sie serwer i jest jak jest a ty masz coś do mnie tylko po to że nie podoba mi sie ten serwer z nie tylko powodu administracji jak i is szkoda słow mniej przy kompie bo jeśli te twoje pisanie dla cb jest normalne to kiepsko z tb .

Dushi ludzi jak na moje oko z 100-150 max grałem 2dni żeby luknać z kumplami ale już wiadomo nie gramy ;)

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Zagląda ktoś na ts'a? bo czekam na registerke i chyba się nie doczekam ;o?

A co do serwera , zawitam ;]

prezentacja wystarczająco dobra

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Zagląda ktoś na ts'a? bo czekam na registerke i chyba się nie doczekam ;o?

A co do serwera , zawitam ;]

prezentacja wystarczająco dobra

Rejestracja na ts? Tam dostajesz tylko rangę na ts'ie abyś mógł chodzisz po kanałach itd. A normalną rejestracje masz na stronie :D

Weteran
Opublikowano

Ile byście dali za broń na 150 lvl dla woja 2 reka anielska włócznia

Gram w jinno nawet dobrze się gra tylko niech te bugi usuną

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Gra się kozacko , nie podoba mi się tylko sytem ulkepszeń , trzeba na +7 +8 +9 jakieś muszelki o które bardzo cięzko Ninji lub wojowi mentalowi ,bo dropia z metków . Powinni to podmienić lub zrobić drop z mobow w av2 /av1 . ogólnie serwer polecam :) , Pis yo !

Opublikowano

miałem nić nie pisać ale ty jesteś zjarany człowieku nie rób z sb idioty chyba że nim jesteś pisze że nie podoba mi sie serwer i jest jak jest a ty masz coś do mnie tylko po to że nie podoba mi sie ten serwer z nie tylko powodu administracji jak i is szkoda słow mniej przy kompie bo jeśli te twoje pisanie dla cb jest normalne to kiepsko z tb .

Dushi ludzi jak na moje oko z 100-150 max grałem 2dni żeby luknać z kumplami ale już wiadomo nie gramy ;)

Skończ pieprzyć cały czas spamujesz jak nie w tym to w innym temacie

Opublikowano

co banika za cheaty dostales i krytykujesz jest to jak narazie najlepszy serwer jaki wyszedl. Jaki serwer reklamujesz ze chodzisz po wszystkich tematach i krytykujesz ..

Klient sie wypakowuje 1,5 godz :O na 94% smieszna . Nie zagram ponieważ nie bede na to 3 godz czekał ;) 1/10

aha mi sie wypakowal w 2 min ..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...