Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja ciekawa. Mam nadzieję, że exp będzie przyjemny, mam dość serwerów medium, które pod tym względem przypominają globala.

Skąd stalki,bronie 75?

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer bardzo fajny nawet jak nie widac systemu ulepszania ;)

Tylko martwię się o reklame.

Spokojnie, postaram się zareklamować jakoś możliwie serwer, czas mam do jutra, a to prawie ładnych pare h, więc damy radę.. ;)

Wiem, że powinienem wcześniej, ale nie dam rady robić wszystkiego ... No albo to albo to a nie to , to , to i tamto, na szczęście mam pomoc w Teamie, może nie aż tak ''Wielką'' bo maja obowiazki, a ja staram się dotrzymać słowa ale zawsze.. No to trzymajcie kciuki, zaraz naprawię prezentacje więc proszę Modków o nie warnowanie i tak dalej, bo to nie moja wina, że ucięło większą część tego..

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Zaraz poprawię. ;)

Jakie są Twoje obejścia? Po 1: Jest to AntyBS, czyli wiadomo o co chodzi, można mieć MAX 100szt. W ekwipunku zmianek, nie da się ich wyrzucać, handlować nimi, ani dawać do dozorcy, wiec nie rozumiem jakie obejścia... ;)

Masz napisany na dole, planowałem : 17 - Dzień o 17:17.. Ale zobaczymy. ;)

Słuchaj jest takie coś jak "AutoClicker" a gdy zmianki się skończą automatycznie Cliker kupi z tej skrzynki zmianki ;d Więc po co mówicie że macie zabezpieczenia na BS , jak bs można spokojnie odpalić , nawet można iść spać a zmianki będzie kupować samo a bony będą się zmieniać.

xD 

Opublikowano

Słuchaj jest takie coś jak "AutoClicker" a gdy zmianki się skończą automatycznie Cliker kupi z tej skrzynki zmianki ;d Więc po co mówicie że macie zabezpieczenia na BS , jak bs można spokojnie odpalić , nawet można iść spać a zmianki będzie kupować samo a bony będą się zmieniać.

trzeba na pytanie odpowiedziec zeby moc kupic a pytanie losowe

sygna1.png

Opublikowano

Polecam serwer , ogarnięta administracja

Zapraszamy na Ts Aliner.pl oraz forum serwera

Startujemy jutro 17-18 Joł.

wzieliscie go do teamu ? hahahah , od razu odradzam serwer. :)

Opublikowano

nie ma go w teamie i nie bedzie bo team juz jest taki jaki byl.

Aha, przepraszam, moja pomyłka :)

Ale jak to odebrać, skoro napisał " Startujemy jutro o 17/18 "

Jeeejku, w ile prezentacji i zapowiedzi się jeszcze wpierdoli, ciekawe ;>

Opublikowano

Zaraz poprawię. ;)

Jakie są Twoje obejścia? Po 1: Jest to AntyBS, czyli wiadomo o co chodzi, można mieć MAX 100szt. W ekwipunku zmianek, nie da się ich wyrzucać, handlować nimi, ani dawać do dozorcy, wiec nie rozumiem jakie obejścia... ;)

Masz napisany na dole, planowałem : 17 - Dzień o 17:17.. Ale zobaczymy. ;)

A no są obejście na to, perfekt eq w 1 dzień tu można mieć.. to jest ''mini'' Anty-zabezpieczenie przed BS'em, słaby z Ciebie hakjer, doświadczony Administratorze. :D

Czekam na start. ;)

żadna nowość, mi to nie przeszkadza. ;)

Almantia miała to ''samo'' więc.. Każdy wie o co chodzi .

Opublikowano

fakt kolega wyżej dobrze mówi. Almantia miała to samo i są na to sposoby... więc tak czy siak to się nie przyda, a mam nadzieje, że nie narobi niepotrzebnych bugów.

x

Opublikowano

Klienta pobrałem, wypakowuje, odpalam, i mam błąd. Jeszcze serwer nie wystartował, czy co?

Tak jak parę ludzi up, serwer zapowiada się fajnie.

za duża sygna

Opublikowano

Ok, prezentacja w sumie poprawiona...

Jeszcze będę ją aktualizował do jutra w miarę możliwości, możecie jeszcze składać propozycje...
Start jutro - Poniedziałek - 17.06.2013 godzina 17:17 lub, 18 - Mam nadzieję że 17:17.
Zapraszam także do pobierania Clienta! :)

http://www.multiupload.nl/OVKXWJL4WV

[Jeśli pokaże Wam wirusy, to nie zrażajcie się, to nie są wirusy.. To po prostu nowe pliki, jeśli będzie taka potrzeba, to wyeliminujemy te ostrzeżenia ze strony antyvirusów, mogę oczywiście też podać skan z mojego Avasta, czy też ktoś z team poda z innego antyvirus]

Proszę o głosowanie w ankiecie na temat kamieni duchowych !

jud.png

Opublikowano

No bez jaj na jakieś pytania będzie trzeba niby odpowiadać żeby zmianki dostać - zróbcie tabliczkę mnożenia to 70% serwera z trzech miechów będzie potrzebowała na zrobienie eq ...

Dajcie normalnie zmianki i już ;P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No bez jaj na jakieś pytania będzie trzeba niby odpowiadać żeby zmianki dostać - zróbcie tabliczkę mnożenia to 70% serwera z trzech miechów będzie potrzebowała na zrobienie eq ...

Dajcie normalnie zmianki i już ;P

Powiem Ci, że zrobienie EQ to 1, max 2/3/4/5/6 dni.. *(xddd)*

Posiedzisz sobie dłużej nad wbiciem bonów, to zobaczysz, że nie jest aż tak strasznie.:) Ja w jeden dzień wy-bonowałem 3 zestawy - Dość dobre bony weszły, więc nie ma co się zrażać.; p

jud.png

Opublikowano

Powiem Ci, że zrobienie EQ to 1, max 2/3/4/5/6 dni.. *(xddd)*

Posiedzisz sobie dłużej nad wbiciem bonów, to zobaczysz, że nie jest aż tak strasznie. :) Ja w jeden dzień wy-bonowałem 3 zestawy - Dość dobre bony weszły, więc nie ma co się zrażać.; p

Moim zdaniem takie zabezpieczenia są bezsensu, w dodatku gdzie jest " dziesięc milonów wartości " Rozumiem jak by było np

10 10 15 15 15

Ale zapewne jest

10 11 12 14 15

Czy coś w tym stylu, przy takich wartościach bonów wcale nie jest fajnie wbijać to.

No chyba, że się myle i jest tak: 10 10 15 15 15

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Moim zdaniem takie zabezpieczenia są bezsensu, w dodatku gdzie jest " dziesięc milonów wartości " Rozumiem jak by było np

10 10 15 15 15

Ale zapewne jest

10 11 12 14 15

Czy coś w tym stylu, przy takich wartościach bonów wcale nie jest fajnie wbijać to.

No chyba, że się myle i jest tak: 10 10 15 15 15

Jest.. Daje przykład: 15 10 15 15 15 ;)

Serwer przeszedł ''makijaż'' i jest w sumie gotowy do startu, pobierajcie Clienta .:)

jud.png

Opublikowano

Kolejne pytanie jaka jest różnica w robionych broniach?

Trzy rodzaje broni dla jednej postaci i jednej profesji, czym one się różnią?

Rozumiem 1 do PVP 2 do expa a 3?

Opublikowano

Kolejne pytanie jaka jest różnica w robionych broniach?

Trzy rodzaje broni dla jednej postaci i jednej profesji, czym one się różnią?

Rozumiem 1 do PVP 2 do expa a 3?

;d A trzecia ze śr dla wolnego wyboru gracza..

Mogą być z nimi małe problemy , ale te problemy się rozwiąże w przeciągu 20-30 minut bo nie jestem w stanie wszystkiego zrobić jeśli nie wiem gdzie tkwi problem.;p

jud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...