Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd zdobyć stal/broń 66/75? Metki są bez dropu zupełnie.

/Niby redlas i metki, ale jakoś na pocżatku nic, a potem wysyp.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Skąd zdobyć stal/broń 66/75? Metki są bez dropu zupełnie.

/Niby redlas i metki, ale jakoś na pocżatku nic, a potem wysyp.

Takowe Bronie i Zbroje dropią na końcu red lasu.. 1 spot i prawie zawsze stal lub broń.

Z metków dropi.. Ale musisz mieć od niego większy lv (chyba).

gdyby nie te wartosci bonow to bym z checia zagral tak to dla mnie shit

Bony są dobre, wbij na serwer i zobacz, że wg. nie przeszkadza to w niczym.. tzn. te wartości.

Opublikowano

Serwer naprawde godzien uwagi , coraz wiecej ludzi wchodzi na serwa i widac ze admini sie nim interesuja , caly czas cos naprawiaja + aktualnie sa 2 eventy wczoraj byl pvp dzisiaj ma byc zuo.

4aqk.jpg
Opublikowano

moze dla tego ze muszle zielone nie leca gadałem z paroma osobami i maja to samo co ja 100 kawałków kamieni wszystke muszle z wyjatkiem zielonych i jak tu ulepszyc cos na +9

Opublikowano

No niestety administracja troszeczkę olewa serwer.. Nadal są 3 misje po angielsku, itemki do 2/3 misji od biologa nie dropią.

Na serwerze tylko GM/TGM (online codziennie).. Są eventy i to jest wielki + !

Wszyscy gracze czekają i liczą na pomoc Administratorów ponieważ TGM/GM nie ma dostępu do bazy, a na serwerze pojawiło się kilka bugów min. znikający hwang..

Administracjo liczymy na was !

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale klient mi się nie odpala ;/ pojawia sie okno na chwilę i znika.

Sprawdź sobie syserr.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Prezentacja fajna ;) Tylko 1 rzecz mi się nie spodobała. Czas w jakim toczy się fabuła. Z prezentacji wywnioskowałem, że akcja toczy się w 2013 roku:

Dawno temu, w 846 roku istniała pewna wioska, zwana 'Aliner', dlaczego Aliner? Ponieważ książę który pokonał wrogów i odbił trzy królestwa , czyli : Shinsoo, Jinno oraz Chunjo został wybrany na Króla tych właśnie królestw przez swoich ludzi którzy pomagali mu dotrzeć do wroga i go zlikwidować, od tamtej pory było spokojnie i w królestwach zapanował spokój... Ale nic nie trwa wiecznie,prawda? Tak więc .. Po 1167 latach zło powróciło!

Moim zdaniem to psuje klimat gry. Metin to czasy które były kilka tysięcy lat temu :) Ale to tylko drobnostka, więc to nie jest ważne. Zagram na 100%.

Opublikowano

Szczerze, to się nawet zdziwiłam po wejściu na serwer. Myślałam, że to będzie klapa, znając team z serwera na którym gram już 2 lata. Ale nie, okazało się, że exp jest bardzo przyjemny, chociaż na 90+ konieczny PD. Drop jest tak dopracowany, że żadne "śmieci" Ci nie wylecą na ziemię. Trochę mało osób gra w shinsoo, ale nie ma narzekania. Każdy serwer tak zaczynał, nawet Xenox. Mam nadzieję, że prezentacja ściągnie więcej osób, bo naprawdę warto tu zagrać. Jest tylko jeden minus. Z metinów w red lesie nic nie dropi poniżej 100lvl. Ale nie czepiam się. Jak to mówią, żeby zarobić, trzeba sobie na to zapracować.

Jak najbardziej polecam serwer : ).

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Co wam powiem to wam powiem ... Ten serwer to syf znalazlem jeszcze
stare ss'y ktore wam dzis opublikuje ... SS Byl zrobiony na czasch
gdzies jak Mayer czy jak ten nick sie pisze "odchodzil" z Team , nie
wiem dokladnie jak tam to bylo ale Admin serwera nic z tym nie zrobil
Mayer dawal te SS'y adminowi ale on to olal ... co na tych ss'ach jest ?

pokazane
Jak zwykly gracz ma ponad 5kk HP WTF .. z Kad on tyle ma to proste
Buczek "porzyczyl mu czapke Mayerka " czy jakos tak to sie nazywa ktora
miala w chuj wielkie bony miedzy innymi 5kk HP , Jak dla mnie ten
serwer to jeden wielki syf i tyle pozdro dla tych co jeszcze tam graja
..

32908735507643252991.jpg

65770030954888194756.jpg

A tak dla tych co nie wiedza ,chodz chyba wszyscy o tym wiedzieli Pysio to postac Buczka

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...