Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram, dawno nie grałem na fajnym mediumie, ostatnio to rok temu na Turisasie :rolleyes: Mam nadzieję, że mi się spodoba, bo samą prezentacją żył nie będę :) Możliwe, że nawet daggerem, bo coś mi się wydaje, że te sztylety będą 2metrowe, a takie lubię :D

Możliwe, że nie doczytałem, ale 6-7 będzie trudno zdobyć? Żeby nie było, że na 30lvlu mam całe EQ 6-7, bo co to za expienie mieć wszystko wszystkim na hita :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

;d A trzecia ze śr dla wolnego wyboru gracza..

Mogą być z nimi małe problemy , ale te problemy się rozwiąże w przeciągu 20-30 minut bo nie jestem w stanie wszystkiego zrobić jeśli nie wiem gdzie tkwi problem.;p

Twierdzę dlatego że to jest zły pomysł :)

Dlaczego?

Ponieważ grałem na serwerze gdzie były średnie i UM do PVP i się to nie sprawdziło, ninja dagger była najlepsza i nie do rozwalenia 2gi był mental jeżeli wchodził kryt z duchowego a reszta to porażka.

Starczą tylko jedne bronie do PVP i jedne do expa z tym żeby były tak dostosowane że bronie do expa nie będą przeważać broni do PVP

To jest tylko moja propozycja.

Opublikowano

a jak będzie ze skillami? Jeden kamień i wszystko na "P"?

Szkoda trochę bo lubię się pomęczyć aby mieć P. Np. drop kamieni duchowych albo coś ;p

x

Opublikowano

Zagram, dawno nie grałem na fajnym mediumie, ostatnio to rok temu na Turisasie :rolleyes: Mam nadzieję, że mi się spodoba, bo samą prezentacją żył nie będę :) Możliwe, że nawet daggerem, bo coś mi się wydaje, że te sztylety będą 2metrowe, a takie lubię :D

Możliwe, że nie doczytałem, ale 6-7 będzie trudno zdobyć? Żeby nie było, że na 30lvlu mam całe EQ 6-7, bo co to za expienie mieć wszystko wszystkim na hita :rolleyes:

6/7 z dropu , i tylko z dropu.. Będzie dość ciężko.;)

Dlaczego?

Ponieważ grałem na serwerze gdzie były średnie i UM do PVP i się to nie sprawdziło, ninja dagger była najlepsza i nie do rozwalenia 2gi był mental jeżeli wchodził kryt z duchowego a reszta to porażka.

Starczą tylko jedne bronie do PVP i jedne do expa z tym żeby były tak dostosowane że bronie do expa nie będą przeważać broni do PVP

Zobaczymy, bony wbudowane można zmienić w każdej chwili.:) Ale jakoś nie wydaje mi się, żeby sie taką bronią biło ''o wiele więcej'' biorąc pod uwage fakt, że te bronie nie mają jakoś ''wrzuconych'' w siebie bonów np na ludzi czy coś.;) Są to bronie takie jak ''zatruty'' czy ''lwi'' a może i nawet ''skrzydła'' tylko na większych ''poziomach'' mają więcej DMG!;)

a jak będzie ze skillami? Jeden kamień i wszystko na "P"?

Szkoda trochę bo lubię się pomęczyć aby mieć P. Np. drop kamieni duchowych albo coś ;p

Skille na G u handlarki, na P kamieniem, 1 kamień - Jeden skill , można zwiększyć im cene co będzie równe z długim ich ''wbijaniem''.;)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

albo zostawić cenę/usunąć i dodać drop i zamiast jednego kamienia to 10 :]

@down, bardzo dobry pomysł.

PS. Bardzo mi się podoba twój czynny udział w temacie i integracja z graczami. To na pewno zaowocuje dobrym wynikiem.

x

Opublikowano

albo zostawić cenę/usunąć i dodać drop i zamiast jednego kamienia to 10 :]

Myślisz, ze to dobre rozwiązanie?;) Zawsze moge tak zrobić, nie widze problemu.;p

Ja sobie przygotuje taki ''plik'' i zrobię ankietę.. Jak ludzie będą na tak to przed startem podmienie..;)

jud.png

Opublikowano

Dlaczego?

Jesteś głupi twierdząc, że bronie sr/um są niepotrzebne.

Jaki jest sens w tym, że każdy będzie bił tyle samo z duchowego?

Ja i tak nie zagram ze względu na "zabezpieczenia przed BSem"

Nie gram codziennie, a szkoda mi marnować tygodnia na zrobienie eq.

Poza tym, nienawidzę zmieniać bonów, jest to monotonne i nudne.

Większość serwerów pozwala na używanie BS, bo to ułatwia grę. Ale w tej kwestii musieliscie oczywiscie pokazać swoje.

Założę się, że 1/4 osób które zauważyły, że są te zabezpieczenia, od razu zrezygnowała z tego serwera.

Dodam jeszcze, że nikt już nie robi serwerów przeznaczonych dla zabawy.

Obecne serwery mają na celu tylko i wyłącznie oskubać gimbusów z kieszonkowego i zabrać im wolny czas.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Jesteś głupi twierdząc, że bronie sr/um są niepotrzebne.

Jaki jest sens w tym, że każdy będzie bił tyle samo z duchowego?

Ja i tak nie zagram ze względu na "zabezpieczenia przed BSem"

Nie gram codziennie, a szkoda mi marnować tygodnia na zrobienie eq.

Poza tym, nienawidzę zmieniać bonów, jest to monotonne i nudne.

Większość serwerów pozwala na używanie BS, bo to ułatwia grę. Ale w tej kwestii musieliscie oczywiscie pokazać swoje.

Założę się, że 1/4 osób które zauważyły, że są te zabezpieczenia, od razu zrezygnowała z tego serwera.

Dodam jeszcze, że nikt już nie robi serwerów przeznaczonych dla zabawy.

Obecne serwery mają na celu tylko i wyłącznie oskubać gimbusów z kieszonkowego i zabrać im wolny czas.

ale w czym masz problem? Widzisz ze znacznie wyrywa w ankiecie opcja zmienek u NPC. Więc prawdopodobnie tak będzie...

W ogóle, kto zabroni gimbusom grać i wydawać pieniądze? Jeśli Cię tak to dotyka to może sam zaliczasz się do tej grupy?

wejdź sobie na OVH i zobacz ile kosztuje utrzymanie serwera który pociągnie metin'a... to nie jest kilkadziesiąt złoty które można dostać od mamy na chipsy.

// ps. nie da się głosować w ankiecie wyskakuje jakiś błąd...

x

Opublikowano

Owe zabezpieczenie jest już zniesione więc nie wiem w czym problem, chyba w tym , że zapomniałem usunąć je z prezentacji.. Zmianki będą w sklepie..

Zaraz poprawie ankiete.

Ja to bym prosił o usnięcie tych trojanków :) Nie lubie jak mi antyvirus spamuje ze wykrył.....

Ja nie wiem w czym problem.. Ja mam ten sam Client, i jakoś mi nie wykrywa żadnego Virusa, zaraz podam skan..

jud.png

Opublikowano

Dodaj 10 kamoli do dropu, bedzie czym handlowac a co z fasolkami?

Jeszcze jedna sprawa co do reklamy, bo zainteresowanie serwem rewelacyjne nie jest, macie jakis plan na to?

Back to BF3...

Opublikowano

Kaspersky Internet Security 2012 wykrywa w kliencie taki wirus. Proszę moderatorów o sprawdzenie.

xogu.jpg

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Heh, to dość dziwne, zmiana ikony w pliku wywołuje wirusa, bardzo ciekawe... Hm, no nic, najwyżej podrzucę wam Clienta bez zmiany ''ikonek''. ;)

To poprostu dasz pliki za to odpowiedzialne bo nie bede 2-gi raz clienta pobieral (transfer).

I takie pytanie moby w av1/2 normalnie bija czy po 1k+ ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No to oczekujemy startu ;) . Zawsze jak czytałem prezentacje i wchodziłem na serwery to się na czymś zawodziłem ;d , zawsze coś spieprzyli ,albo nie dotrzymali słowa . Zobaczymy jak będzie z tym ;) . Pozdrawiam

Opublikowano

Można by zrezygnować z tych zabezpieczeń przed bs. Myślę, że w dzisiejszych czasach, gdy Niemcy na swoich serwerach dodają bota do clienta, opcja z zabezpieczeniami jest przestarzała i niepotrzebne, bo kto ma czas bawić się w ręczne klikanie zmianek. Były już serwery zabezpieczone wpisywaniem hasła itd. i furory nie zrobiły. Martwię się w tym momencie o liczbę graczy.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ja mam pytanie co do broni ,

czym sie rózni bron robiona z party , a ze złodzieaj i z truty ,

domyślam sie ze z truty robi sie do expa bron zeby byly śr.

ale po co robic dalej ze zlodzieje nie widze sensu .

ktoś mnie wtajemniczy?

Opublikowano

Można by zrezygnować z tych zabezpieczeń przed bs. Myślę, że w dzisiejszych czasach, gdy Niemcy na swoich serwerach dodają bota do clienta, opcja z zabezpieczeniami jest przestarzała i niepotrzebne, bo kto ma czas bawić się w ręczne klikanie zmianek. Były już serwery zabezpieczone wpisywaniem hasła itd. i furory nie zrobiły. Martwię się w tym momencie o liczbę graczy.

Była ankieta dotycząca tego zabezpieczenia i nie będzie go. Zmianki będą u handlarza tylko w prezentacji nie mam jeszcze scrn'a .

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...