Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co banika za cheaty dostales i krytykujesz jest to jak narazie najlepszy serwer jaki wyszedl. Jaki serwer reklamujesz ze chodzisz po wszystkich tematach i krytykujesz ..

aha mi sie wypakowal w 2 min ..

Od tego jest to forum żeby dawać swoje opinie na temat serwera i oceniać a nie krytykować a wogóle to chyba żadna różnica . Grałem na każdym serwie chyba że jesteś kolejnym co zabrania ludzią mówić żle o serwie i zabrania oceniać :D Chcesz moge ci ss pokazać na pw starego forum aline co administracja wyprawiała i ci szczęka opadnie . Bo tu nie bd spamić bo tylko trolujecie we 2 w sensie żeby odpisać . Do cb nic nie dociera administracja wyzywała graczy! Nie słuchała graczy! nie naprawiła bugów! Tylko zrobiła nowy serwer!

Sam sie przekonasz graj w niego a potem nie płacz że kolejny zarąbisty serwer jak aline pod nazwą aliner padł . No spoko dla cb najlepszy dla mnie też był aline i to tylko opinia i o co ci chodzi ? :) Pzdr szkoda spamić tematu jak coś chodz na pw a nie tu spamisz do mnie .

44973787949231304450.gif

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od tego jest to forum żeby dawać swoje opinie na temat serwera i oceniać a nie krytykować a wogóle to chyba żadna różnica . Grałem na każdym serwie chyba że jesteś kolejnym co zabrania ludzią mówić żle o serwie i zabrania oceniać :D Chcesz moge ci ss pokazać na pw starego forum aline co administracja wyprawiała i ci szczęka opadnie . Bo tu nie bd spamić bo tylko trolujecie we 2 w sensie żeby odpisać . Do cb nic nie dociera administracja wyzywała graczy! Nie słuchała graczy! nie naprawiła bugów! Tylko zrobiła nowy serwer!

Sam sie przekonasz graj w niego a potem nie płacz że kolejny zarąbisty serwer jak aline pod nazwą aliner padł . No spoko dla cb najlepszy dla mnie też był aline i to tylko opinia i o co ci chodzi ? :) Pzdr szkoda spamić tematu jak coś chodz na pw a nie tu spamisz do mnie .

ten serwer to nie zaden tishea czy "aline" chyba serwery pomyliles bo jedyne nazwy to aliner teraz i 2 pozostale przejete po starym wlascicielu metin5 s1/s2 ktore tez teraz maja nazwe aliner s1/s2

i jedyne fora ktore wczesniej byly to na domenach s1.me***5.com.pl/for*m oraz aliner.pl/***um ( nie podaje pelnego linku bo na mpc zakaz linku do for pomimo ze te linki juz nie dzialaja bo jest inne forum )

sygna1.png

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu takiego że jak pobrałem clienta ze stronki zainstalowało mi się na komputerze pełno wirusów w każdym pliku uruchamiającym gre itd mój wirus oszalał komputer przeszedł w stan krytyczny i dopiero teraz skonczylem formatować komputer -______-

Opublikowano

Server moze i dobry ale te wirusy to OMG, skonczyla mi sie licencja na Nortona i zainfekowalo troche plikow w windowsie i akurat te od internetu usunelo ;/

@Top

Mam pytanie te ulepki na kd to nie przesada?

Zmniejszycie cene P-anty expa?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dzis zostaly naprawione:

- Drop z metinow, smoka w grocie, azrela, generala

- Bugowania speeda kostiumem pustynny bojownik ( mozna bylo miec ile sie chcialo speeda, ale po relogu znikal wiec nic sie nie stalo)

- Lv oraz bony peta: ognisty feniks.

- Nagroda za dungeon: Arena

- Widocznosc bojownika - nalezy pobrac latke dostepna na forum.

- Poprawki w dt

- Drop z bossow typu wodz orkow, 9 ogonow.

Zmiany:

- KD dropia z bossow typu general, azrael.

- Ulepszacze tylko na kd +4/5

- Zmienione wartosci kd - latka dostepnan na forum.

sygna1.png

Opublikowano

Ludzie serwer naprawdę fajny, kilka osób tutaj pisało, że nie zagra bo mało ludzi itd. a pomyślcie sobie, że 100 osób czyta ten temat i myśli dokładnie to samo.. Więc gdyby każdy kto myśli "za mało osób, nie zagram", wbiło na serwa i grało mielibyśmy bardzo dużo nowych graczy.. Teraz przypuszczam, że dziennie gra 100-200 osób nie ma licznika więc nie powiem dokładnie, ale widząc po ludziach w m1, expiących itd. Niech każdy z was wbije zobaczy jaki jest serwer itd. potem oceni czy zagra czy nie.

Opublikowano

niema Zmianek 1-5 bon u ncp?? eh to porażka... to najwiekszy minus servera patrzac tylko na prezentacje i niewiem czy wbijac przez to....

Opublikowano

niema Zmianek 1-5 bon u ncp?? eh to porażka... to najwiekszy minus servera patrzac tylko na prezentacje i niewiem czy wbijac przez to....

Są po 200 i to bardzo tanio.. Wbijaj :D

Opublikowano

na forum mozna sie poprawnie zarejestrowac sprawdzalem sam, jutro pojawi sie nowy client dla tych ktorzy maja problemy z tym ( wykrywa im wirusa lub po prostu nie dziala.)

sygna1.png

Opublikowano

nie zagram bronie stare jak swiat jak i zbr bony max nie wchodza i to mnie dobija dlatego nie zagram pozdro.

Więc tak. Bony są Max, zbroje są takie bo są lepsze niż stalki i nieudolnie skopiowane zbroje z wow'a czy inne szajsu. Większość broni może ma już swój żywot, ale na pewno nie są to bronie typowo 'z painta' ...

Opublikowano

Boże pomyślałem że najlepszy server i zagram na nim , lecz sie zmienilo gdy zobaczylem na te OBLEŚne i BRZYDKIE bronie fuj ... nie zagram

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Zmieńcie datę na stronie serwera, bo pod postami widnieje: 01.01.1970 :-)

Ściągam i gram, chętnie sprawdzę serwer

EDIT: czemu są tylko 2 ch dostępne, co z resztą?

Opublikowano

Zmieńcie datę na stronie serwera, bo pod postami widnieje: 01.01.1970 :-)

Ściągam i gram, chętnie sprawdzę serwer

EDIT: czemu są tylko 2 ch dostępne, co z resztą?

Ktoś tam z team pisał, że na razie dwa ch wystarczą.. Też tak uważam jeżeli gra ok. 200 ludzi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...