Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to nigdy tego nie zrozumiem, jest tyle ładnych broni i zbroi, a jednak większa część Administracji wybierają tak beznadziejnie, że brak słów... Można ładne komplety zrobić [bronie i zbroje pasujące do siebie], ale nie, po co... Do tego nudne Hwangi. Już lepiej dać mniejszy wybór, ale pasujący do siebie i ŁADNY. Prezentacja zachęcająca, ale nie zagram na serwerze ze względu na Hwangi oraz niektóre bronie.

Życzę powodzenia! :)

Być może przy zwiększeniu lvl'a ze 150 na 175/200 będą już 'nasze' bronie oraz zbroje które sami zrobimy, więc spokojnie.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

A co ze skillami bo mi się nie chce kilku poprzednich stron czytać. ;)

Opublikowano

Ja to nigdy tego nie zrozumiem, jest tyle ładnych broni i zbroi, a jednak większa część Administracji wybierają tak beznadziejnie, że brak słów... Można ładne komplety zrobić [bronie i zbroje pasujące do siebie], ale nie, po co... Do tego nudne Hwangi. Już lepiej dać mniejszy wybór, ale pasujący do siebie i ŁADNY. Prezentacja zachęcająca, ale nie zagram na serwerze ze względu na Hwangi oraz niektóre bronie. Innym może to się podobać, szanuję to, nikomu nic zmieniać nie każę. Po prostu, kwestia gustu, a że jetem 'babą' to bardzo patrzę na wygląd pixeli :P

Życzę powodzenia! :)

Gdyby każdy gracz sobie myślał "brzydkie zbroje nie gram" to 3/4 serwerów nie miałoby graczy, więc pozdro -.-

Opublikowano

Patcher bedzie pobierał pliki jak ruszy serw czy wczesniej?

Dołączam się do pytania

Opublikowano

Ja to nigdy tego nie zrozumiem, jest tyle ładnych broni i zbroi, a jednak większa część Administracji wybierają tak beznadziejnie, że brak słów... Można ładne komplety zrobić [bronie i zbroje pasujące do siebie], ale nie, po co... Do tego nudne Hwangi. Już lepiej dać mniejszy wybór, ale pasujący do siebie i ŁADNY. Prezentacja zachęcająca, ale nie zagram na serwerze ze względu na Hwangi oraz niektóre bronie. Innym może to się podobać, szanuję to, nikomu nic zmieniać nie każę. Po prostu, kwestia gustu, a że jetem 'babą' to bardzo patrzę na wygląd pixeli :P

Życzę powodzenia i zachęcam do zagrania na tym privie, bo pewno warto, aczkolwiek no niestety ja odpadam... Jak już napisałam wyżej! :)

Ja to nigdy nie rozumiem jak można grać lub nie grać na serwerze ze względu na itemy... Przecież co Ci z wyglądu ? Będziesz stał w mieście i się lampił i mówił "kocham Cie moja zbrojko, jesteś śliczna! "

Opublikowano

Napisze mi ktoś jak tu ze skillami? U npc na G,P? Książkami, które u npc? KD też u npc? Dropimy wszystko? Ile ku do G, itp xD ? Wyjaśnijcie pls ;3

Opublikowano

Napisze mi ktoś jak tu ze skillami? U npc na G,P? Książkami, które u npc? KD też u npc? Dropimy wszystko? Ile ku do G, itp xD ? Wyjaśnijcie pls ;3

U npc dostajesz na g1, a potem 1 kamyk i masz P

Opublikowano

zagrać za gram na pewno,ale odpalam plik Cofing.exe a tu Virus wiec go usuneło ale to nic wgrałem inny i jest git kto robiuł tego klenta

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie skilli. ;) Terz tylko czekamy na start. A tak wgl to się pogubiłem z tymi broniami. Są 3 sety czy 4? I w ogóle to z jakich broni na 65 typu boj i szpon czy 75?

Opublikowano

Ja to nigdy nie rozumiem jak można grać lub nie grać na serwerze ze względu na itemy... Przecież co Ci z wyglądu ? Będziesz stał w mieście i się lampił i mówił "kocham Cie moja zbrojko, jesteś śliczna! "

Odpisałam w poprzednim poście, ale pewno jest zbyt ciężko Ci go znaleźć... Więc napiszę tutaj:

Gry MMO maja to do siebie, że muszą się podobać. Mając do czynienia z grą Metin2 i taką różnorodnością serwerów, gdzie można znaleźć od groma różnorodnych tekstur broni czy zbroi jest oczywistym wręcz, że gracz zwraca uwagę na to jak poza możliwościami rozgrywki będą wyglądały przedmioty, które będzie mógł założyć. I pewne jest to, że jak pojawi się jakiś inny serwer, który będzie swoimi parametrami czy ustawieniami odnośnie dropu/expa/map/bossów etc. przypominał ten lecz z ładniej wyglądającymi przedmiotami to wybierze ten, który wizualnie będzie lepiej mu się bardziej podobał.

Wybacz Tvixan za ten 'spamik' :P

Rozumiem każdy inaczej spogląda na gry MMO. Gram w metina i tylko w tą grę z MMO bo podoba mi się wbijanie lvl-i, branie kilku mobów na raz. W większości RPG-MMO bije się po 1 mobie, co mnie irytuje.

No to właśnie widzisz. Ja w Metina gram, bo to był w sumie mój pierwszy MMORPG, w którego gram od 2007r. Gdzie podoba mi się PvP, wygląd skilli, niektóre zbroje+bronie, oraz to, iż nie ma dużej ilości skilli, jak to jest w większość MMO.... ;p

Opublikowano

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie skilli. ;) Terz tylko czekamy na start. A tak wgl to się pogubiłem z tymi broniami. Są 3 sety czy 4? I w ogóle to z jakich broni na 65 typu boj i szpon czy 75?

Nad zestawem masz nazwę z jakich broni się robi dany zestaw.

Opublikowano

Ok, zaraz będzie działał i nie będzie problemów, na wszelki wypadek też wrzucam tutaj ''Patch''.; ) Wraz ze skanem.. I swoimi plikami które wirusów nie mają na pewno.

http://www.speedyshare.com/SeF3g/PatchAlineR.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d8a1dd9036d84ea19a36c73c79c9bbdb864375f9326c7dc0d242657fee3751e6/analysis/1371481411

Za chwilę zapraszamy! ;)

Zapraszamy na forum!

http://aliner.pl/for/ 

jud.png

Opublikowano

Odpisałam w poprzednim poście, ale pewno jest zbyt ciężko Ci go znaleźć... Więc napiszę tutaj:

Gry MMO maja to do siebie, że muszą się podobać. Mając do czynienia z

grą Metin2 i taką różnorodnością serwerów, gdzie można znaleźć od groma

różnorodnych tekstur broni czy zbroi jest oczywistym wręcz, że gracz

zwraca uwagę na to jak poza możliwościami rozgrywki będą wyglądały

przedmioty, które będzie mógł założyć. I pewne jest to, że jak pojawi

się jakiś inny serwer, który będzie swoimi parametrami czy ustawieniami

odnośnie dropu/expa/map/bossów etc. przypominał ten lecz z ładniej

wyglądającymi przedmiotami to wybierze ten, który wizualnie będzie

lepiej mu się bardziej podobał.

W pełni się z tobą zgadzam. Ja też zwracam uwagę na to jak wyglądają bronie, zbroje i zawsze jest tak, że gram postacią, której bronie i zbroje najbardziej mi się podobają. ;) I to prawda, że każdy wybierze serwer, na którym są ładniejsze zbroje i bronie. ^^ Zagram tutaj, dlatego że obecnie nie ma innego fajnego medium/easy. Te hwangi i bronie są oklepane i stare. Szkoda, że się nie wysililiście i nie wstawiliście innych. ;_:

Opublikowano

Spokojnie spokojnie.. ;)

W pełni się z tobą zgadzam. Ja też zwracam uwagę na to jak wyglądają bronie, zbroje i zawsze jest tak, że gram postacią, której bronie i zbroje najbardziej mi się podobają. ;) I to prawda, że każdy wybierze serwer, na którym są ładniejsze zbroje i bronie. ^^ Zagram tutaj, dlatego że obecnie nie ma innego fajnego medium/easy. Te hwangi i bronie są oklepane i stare. Szkoda, że się nie wysililiście i nie wstawiliście innych. ;_:

Wstawi sie na pewno, możliwa zmiana tekstur jest przecież.;p

jud.png

Opublikowano

Spokojnie spokojnie.. ;)

Wstawi sie na pewno, możliwa zmiana tekstur jest przecież.;p

lepiej strone podnieś :D

Opublikowano

Gry MMO maja to do siebie, że muszą się podobać. Mając do czynienia z grą Metin2 i taką różnorodnością serwerów, gdzie można znaleźć od groma różnorodnych tekstur broni czy zbroi jest oczywistym wręcz, że gracz zwraca uwagę na to jak poza możliwościami rozgrywki będą wyglądały przedmioty, które będzie mógł założyć. I pewne jest to, że jak pojawi się jakiś inny serwer, który będzie swoimi parametrami czy ustawieniami odnośnie dropu/expa/map/bossów etc. przypominał ten lecz z ładniej wyglądającymi przedmiotami to wybierze ten, który wizualnie będzie lepiej mu się bardziej podobał.

Rozumiem każdy inaczej spogląda na gry MMO. Gram w metina i tylko w tą grę z MMO bo podoba mi się wbijanie lvl-i, branie kilku mobów na raz. W większości RPG-MMO bije się po 1 mobie, co mnie irytuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...