Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień duchowy!  

788 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kamie? duchowy z dropu?

• Tak.
      230
    • Nie.
      433
  2. 2. Wybierz czas startu!

• 17
      447
    • 18
      214
  3. 3. Brakuje czego? w prezentacji?

• Tak
      280
    • Niee...
      386

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znajdzcie jakiegos lets playera na youtube, zeby przyciagnal graczy, tak samo mozecie reklame u kamera wykupic, bo malo osob pewnie bedzie.

A jeszcze jedno pytanie co ze slubem i pierscionkiem od slubu? jest juz gdzies u handlarzy?

Back to BF3...

Opublikowano

Moim zdanie powinna być zrobiona nowa porządna reklama na kilku stronach oraz na yt a start wtedy mógłbybyć piątek lub sobotę a ludzi przy dobrej reklamie byłoby kilkaset bo serwer jest dobry.

16322917.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy patcher juz działa, czy dopiero bedzie dzialal, bo jak go odpalam to wyskakuje, ze patcher przestał działać.

Back to BF3...

Opublikowano

Ok, więc tak: 17:17 , start!

Otwieram od razu konkurs na najlepszy GamePlay z serwera!; )
Nagrody będą w postaci SM, zapraszam do konkursu.

I czekam na Was cierpliwie.. Zaraz proszę o zaktualizowanie Clienta poprzez patcher w nim zamieszczony, pozdrawiam w imieniu całego Team'u..;)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Komu nie działa Serwer , Aktualizaować Patchera albo tą łątkę do folderu z grą http://www.speedyshare.com/9HPj7/Pulpit.rar !

.... Pomyślałeś o tym, że nie wrzuciliśmy patcha do patchera? I że będą zmienione locale, czy jednak nie?;f

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

3 razy ten zakichany client pobieralem i jakis nieznany blad sieci, juz mi sie nie chce 2h byc bez netu po raz 3... serwer spoko ale za kilka dni zagram jak mi wroci ochota

wylącz antywirusa

Opublikowano

fajna prezentacja, na pewno wbije.

@sie sprawdzi jak z administracja <heuheszki>

Opublikowano

Stronka padła? Już widze te ataki. Boże, nie ogarniam ludzi, którzy atakują fajne servery bo sami nie zrobili lepszych....

Opublikowano

Ja to nigdy tego nie zrozumiem, jest tyle ładnych broni i zbroi, a jednak większa część Administracji wybierają tak beznadziejnie, że brak słów... Można ładne komplety zrobić [bronie i zbroje pasujące do siebie], ale nie, po co... Do tego nudne Hwangi. Już lepiej dać mniejszy wybór, ale pasujący do siebie i ŁADNY. Prezentacja zachęcająca, ale nie zagram na serwerze ze względu na Hwangi oraz niektóre bronie. Innym może to się podobać, szanuję to, nikomu nic zmieniać nie każę. Po prostu, kwestia gustu, a że jetem 'babą' to bardzo patrzę na wygląd pixeli :P

Życzę powodzenia i zachęcam do zagrania na tym privie, bo pewno warto, aczkolwiek no niestety ja odpadam... Jak już napisałam wyżej! :)

Gdyby każdy gracz sobie myślał "brzydkie zbroje nie gram" to 3/4 serwerów nie miałoby graczy, więc pozdro -.-

Tak myślałam, iż znajdzie się taka osoba, która coś w tym stylu napisze...
Nie jestem "każdy gracz", ani "każdy gracz" nie jest mną. Więc w czym problem? Nie wiem po co takie głupkowate komentarze do mojej wypowiedzi/oceny prezentacji/serwera. Przecież ogólnie nic złego nie napisałam o privie, jest to tylko kwestia gustu. Niestety, ale mi przejadły się Hwangi. Rozumiem dać 1-2, ale nie cały zestaw :P

Wybacz, że w tym poście, ale nie chcę "spamować".

Ja to nigdy nie rozumiem jak można grać lub nie grać na serwerze ze względu na itemy... Przecież co Ci z wyglądu ? Będziesz stał w mieście i się lampił i mówił "kocham Cie moja zbrojko, jesteś śliczna! "

Kolejny geniusz... Przeczytaj jeszcze raz, ZE ZROZUMIENIEM moją wypowiedź :) Nie kocham itemów w wirtualu, bo nie przywiązuje się do nich, gdyż jest to WIRTUALNE. Ale! Dla mnie postać w grze musi wyglądać, po to jest GRAFIKA. Inne gry MMORPG, myślisz dlaczego coraz lepsze graficznie gry są tworzone? Żeby graczy przyciągnąć, bo niektórzy bardzo zwracają uwagę na właśnie detale postaci, krajobrazu, itemów, itd. Ja do takich osób należę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...