Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jak pobralem clienta 992 mb , to nie pobierac tych latek 9 mb i 5 mb ze strony ?

Nie.Bo będzie nowa łatka.

Opublikowano

To pozdro nawet nie potrafią latki zrobić....

potrafią tylko będzie udostępniona przed startem..

Czyli jak pobralem clienta 992 mb , to nie pobierac tych latek 9 mb i 5 mb ze strony ?

nie. jak będzie nowa łatka to nas o ty poinformują w tym temacie.

Budowniczy
Opublikowano

nie podoba mi się to że iGuana jest w Teamie. Jak grałem na jego jednym serwerze ( jego i jego kumpli) to sprzedawali itemy 3x 15 i hp za PLN lub eq na PLU..;/ Mam nadzieję, że tu tego nie będzie.

Hah dobry jesteś..

Po 1. Na żadnym serwie nie mam dostępu do NAVI.

Po 2. Niedawno założyłem konto bankowe dopiero.

Po 3. Jeśli rzeczywiście dawałem, daj 1 dowód prócz pisania.

Po 4. Ja NIGDY swojego serwa nie miałem xD

Więc podsumowując coś Ci nie wyszło :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Wylacz antywirusa i pobierz , wiekszosc antiwirow cos wykrywa ale to jest zabezpieczony plik zeby nikt nie mogl sie przez clienta wlamac na serwer itp :)

Wlamac na serwer przez clienta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oLqzgYC.png

Budowniczy
Opublikowano

Chwilowo zapraszamy na TS: ForGame.pl

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Hah dobry jesteś..

Po 1. Na żadnym serwie nie mam dostępu do NAVI.

Po 2. Niedawno założyłem konto bankowe dopiero.

Po 3. Jeśli rzeczywiście dawałem, daj 1 dowód prócz pisania.

Po 4. Ja NIGDY swojego serwa nie miałem xD

Więc podsumowując coś Ci nie wyszło :)

Po 1 nie musisz mieć dostępu aby sprzedawać itemy , nie pisałem że sam to robiłeś lecz cały team. Przecież normalnie na ts gadaliśmy i jeszcze haya miał oferte eq na PL'u...

Po 2. po co Ci konto bankowe skoro HA miał a przecież Wy się nie znaliście z naszej klasy.

Po 3. Rozmawiałem wtedy z Wami na ts'ie myślisz że wpadłem na pomysł że serwer się posypie i trzeba zbierać dowody na wypadek otworzenia następnego przez Was... ;/

Po 4. SWOJEGO nie, ale z przydupasami stworzyliście shit na hajs.

Zresztą napisałem opinie na temat Ciebie Hay;a a nie przyszedłem tu oczerniać cały serwer, bo reszty teamu nie ma, tak samo główny admin jest inny, dlatego napisałem, że mam nadzieję że tak nie będzie.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

TS nie działa ? ;d

Dopiero konfigurują fw, dlatego przez ataki nie działa. Przed startem wszystko (mam nadzieje) powinno się unormować :P

Budowniczy
Opublikowano

Haya pisał, że hosteam konfiguruje FireWalle, dlatego może nie działać..

Teraz już TS działa :)

logo.png

Opublikowano

Administracjo, nie zapomnijcie zresetować

• kont
  • postaci
  • gildi
  • małżeństw
  • itemów
  • itemów u dozorcy
  • npc który daje itemy

Mam nadzieje, że wystartujecie o 18.30 ;)

Ale wy jesteście durni. Oni usuną po prostu konta.. -.-

Tak btw mam nadzieje że serw nie wystaruje o 18:30 tylko o 20/21. O 18 jeszcze za dużo dzieci się na niego rzuci.. A tak to mama nie pozwoli pograć o 20+ wiec dzieciarnia wbije dopiero rano.

graphic.png

Opublikowano

Po 1 nie musisz mieć dostępu aby sprzedawać itemy , nie pisałem że sam to robiłeś lecz cały team. Przecież normalnie na ts gadaliśmy i jeszcze haya miał oferte eq na PL'u...

Po 2. po co Ci konto bankowe skoro HA miał a przecież Wy się nie znaliście z naszej klasy.

Po 3. Rozmawiałem wtedy z Wami na ts'ie myślisz że wpadłem na pomysł że serwer się posypie i trzeba zbierać dowody na wypadek otworzenia następnego przez Was... ;/

Po 4. SWOJEGO nie, ale z przydupasami stworzyliście shit na hajs.

Zresztą napisałem opinie na temat Ciebie Hay;a a nie przyszedłem tu oczerniać cały serwer, bo reszty teamu nie ma, tak samo główny admin jest inny, dlatego napisałem, że mam nadzieję że tak nie będzie.

Zazdrosc Cie zżera?

Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie ale jak juz oczerniasz to wypadaloby poprzec to dowodami.

Serwer polecam,nie zwracajcie uwagi na osoby takie jak yoni.

Mam nadzieje,ze przetrzymacie ddosy.

Topic@Skad bronie 75?Tylko riper?

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...