Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Mają oddzielnego, ponieważ ktoś dał pomysł aby zrobić ts pod serwer bo na forgame za dużo ludzi .

Tak, po prostu na ForGame jest za dużo ludzi, powyżej 550, więc postanowiliśmy założyć nowego, aby nowi gracze nie mieli problemów z wyszukaniem administracjii itd.

@UP Forum działa bez najmniejszych problemów :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

norton i avast usuwają pliki z clienta, tylko dlatego, że niektóre skrypty są na bazie trojana, ale to nie jest wgl groźne, więc przydało by się z tej okazji zrezygnować z chu#owego antyvirusa ;d - taka informacja dla osób, które mają problem z usuwaniem plików.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Bardzo zapraszam na server. Na Becie świetnie się grało i było naprawde wiele osob mimo iż to tylko beta.

Oczywiscie polecam :)

Opublikowano

Wiem, że są raty podane ale to różnie z tymi ratami bywa :D Czy exp leci lepiej czy słabiej niż na Ravii ? (pytanie oczywiście do tych co grali tutaj na becie i na serwerze Ravia :p)

Opublikowano

na 61 lvl z pierścionkiem expa ze szkaty ucznia za spota w v2 (nie największy) poleci CI nawet 10% ;)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

na 61 lvl z pierścionkiem expa ze szkaty ucznia za spota w v2 (nie największy) poleci CI nawet 10% ;)

tylko żeby max lv wbijało się minimum z 2tygodnie :/

Sprawdzał ktoś na becie exp od 99 do 105? trudno?

Opublikowano

Wiem, że są raty podane ale to różnie z tymi ratami bywa :D Czy exp leci lepiej czy słabiej niż na Ravii ? (pytanie oczywiście do tych co grali tutaj na becie i na serwerze Ravia :P)

exp jest bardzo dobry i na dodatek duzo misji za które jest PD :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Was już totalnie poyebalo?! "Dostałeś ostrzeżenie 5%" za post

" Serwer zapowiada się cudnie, ravi* będzie miała dużą, bardzo dużą konkurencje! "

Wypowiedziałem się co myślę o serwerze, do tego dodałem że będzie dużą konkurencją i dostałem warna? Moderatorzy to chyba mają po 14 lat..

Dajcie mi i kur*a 15% jeszcze...

Z poważaniem,

Bassle.

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

tylko żeby max lv wbijało się minimum z 2tygodnie :/

Sprawdzał ktoś na becie exp od 99 do 105? trudno?

Najlepiej żeby 105lvl zajelo z 4miesiace to był by top1 serv

Server fajny jak i prezka.

Ciekawe co IsAMu wymyśli, ze jest kayloger albo cos innego. Aby uniknac spadek graczy.

Jaki kurw* isamu ? czlowieku Isamu to nie Proboszcz mysl zanim cos powiesz co ty chcesz od isamu ?

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Jaki kurw* isamu ? czlowieku Isamu to nie Proboszcz mysl zanim cos powiesz co ty chcesz od isamu ?

Myszlisz, ze glupi jestem? Isamu widzial, ze na Nexanity jest duzo os i napisal, ze on ma Keylogera bo wiedzial, ze duzo graczy mu ubedzie. Teraz tez tak bedzie pewnie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Isamu tez pewnie cos kmini zeby przyciagnac graczy i bedzie chcial zeby nie odchodzili od jego serwera

ale kur'wa to jest temat o serwerze triador i piszczcie o triadorze.

Opublikowano

Przecież bardzo dobrze napisał więc czemu się denerwujesz?

Isamu zawsze kombinuje ponieważ jest jest po prostu cienki.

Uważasz, że Proboszcz atakuje każdy serwer? To, że ktoś dał jakieś logo nie oznacza, że to akurat Proboszcz.

@Topic: Czy będą jakieś obsuwki godziny startu?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Was już totalnie poyebalo?! "Dostałeś ostrzeżenie 5%" za post

" Serwer zapowiada się cudnie, ravi* będzie miała dużą, bardzo dużą konkurencje! "

Wypowiedziałem się co myślę o serwerze, do tego dodałem że będzie dużą konkurencją i dostałem warna? Moderatorzy to chyba mają po 14 lat..

Dajcie mi i kur*a 15% jeszcze...

Z poważaniem,

Bassle.

NO KUrwa ja tak samo podalem typkowi link do clienta bo sie pytał a istny gejuch 5% bo skana nie ma a lourt ten sam link podawal wczesniej japierdole

Pls warna za ten post bo potrzebuje jeszcze 15% do 99 równego

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Pytanie do administracji:

Cze exp będzie taki sam jak na becie? Jeśli tak to na drugi dzień będą już pewnie z 50/60/70 levle.

Opublikowano

Trzeba przyznacz, ze nie powinni dawać % za wyrażanie opini. Napiszcie swoje a niżej ''Seever fajny podoba mi sie zmienil bym tylko ......'' I już. Taki jest regulamin nie administratorzy. Ja dostalem np upomnienie tylko. O to chodzi nie obwinajcie Moderatorow , ktorzy wykonuja swoja robote ;) Aha i tak wgl to ProBoszcz już nie jest taki najgorszy. Na rav*i pewnie też bedzie coś ''Innowacyjnego'' Aby przyciągnąć graczy. Aha i pytanie do teamu. W ile da sie wbić 105lv ? Chodzi mi o miesiace czy jak tam.

Zycze powdzenia i zagram. Na Bloodworze sie zawiodłem. Więc zagram tutaj :>

Pytanie do administracji:

Cze exp będzie taki sam jak na becie? Jeśli tak to na drugi dzień będą już pewnie z 50/60/70 levle.

Z tego co wiem to troche mniejszy :> Ale i tak dobrze :> Bedam mieli 70 lv i eq na 1 lv z ribem +5 latac..

Bedzie mnejszy z tego co mi wiadomo :>

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

z tego co wiem to +4^^

Mam nadzieje, że potwierdzone info. Dawno nie grałem na takim privku z kd+4, startujcie jak najszybciej!!

Szukam ekipy do wspólnej gry, jestem ogarnięty, 17lat, nie popełniam rażących błędów ortograficznych, jakby co GG: 45128709

Opublikowano

Kosmos - prezentacja jest genialna jak i serwer.

Czekam na start i bez wątpienia wbije jak najszybciej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...