Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie można się rejestrować na stronie, odpal w chrome.

He, dzięki. Na mozilli mi się pokazuje stara stronka z trailerem.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lourt juz postac ma a my ?! :D:D

Kiedy Plik ? :P

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Emil 20 znakow tylko ? mozecie to zmienic na bezograniczen ?

to tylko beta wiec bez przesady chwila zrobić krótszego meila ;p

Opublikowano

Beta będzie odpalona jeszcze na VPSie:)

W sobotę będziecie już grali na serwerze dedykowanym.

Żebyscie się pionki nie zdziwili jak odpaliście go na dedyku haha:D Boze wy serio myslicie ze damy wam wystartowac??

Opublikowano

nie moge odpalić klienta ( chińskie znaczki )

Dziwne.. nie ma przeciez pliku do odpalania clienta? Ruszcie te swoje leniwe dupy i przeczytajcie pare stron zapowiedzi.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Żebyscie się pionki nie zdziwili jak odpaliście go na dedyku haha:D Boze wy serio myslicie ze damy wam wystartowac??

głupie pisanie i tak wystartują czego takie groźby nie są karalne...

Opublikowano

Czyli rozumiem chcesz zabawy. Mówisz- masz ;)

Plik niebawem do uruchomienia niebawem :)

Opublikowano

ProBoszcz opanuj się. Już nie raz nam groziłeś a nawet laga nie mieliśmy. Czy Ty w ogóle wiesz coś na temat DDos ? :O

Piszesz to samo juz setny raz. Chcesz tutaj zgrywać kozaka przy innych graczach ? I tak każdy tu wie że nic nie potrafisz.

Puste słowa i tyle.

@ Za chwilę otrzymacie nizbędne pliki. Prosimy o cierpliwość.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

ProBoszcz ty możesz ddosować serwery co maja vps ;) , ale 4game nie zdosujesz . :D . Czekamy na bete .

i tutaj się z tobą zgodzę jakoś zawsze 4game ddosy wytrzymywało :)

Opublikowano

beta miedczy 19 a 20, a póki co zero informacji? ile mamy czekac?

Człowieku zero informacji ? Przecież nawet 2xup nad twoim postem masz informacje , i na 2 poprzednich stronach masz , co z rejestracją , a o launcherze piszą ciągle.

Opublikowano

beta miedczy 19 a 20, a póki co zero informacji? ile mamy czekac?

0 Checi do czytania forum a nie 0 informacji :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

mam ze beda dodane ale nie wiadomo kiedy i o ktorej, ja chce znac godzine i nie launcher tylko plik exe ( launcher daje sie do byle jakiego clienta a ja mam clienta do bety )

moze czegos nie zauwazylem to sorry

Opublikowano

mam ze beda dodane ale nie wiadomo kiedy i o ktorej, ja chce znac godzine i nie launcher tylko plik exe ( launcher daje sie do byle jakiego clienta a ja mam clienta do bety )

moze czegos nie zauwazylem to sorry

Nie da się przewidzieć dokładnej daty , mówią , że chwila , to chwila. Masz clienta , ale bez ikonki do uruchomienia ( launchera ) , czekamy tylko aż wrzucą , w chwilę się ściągnie , wrzucasz do clienta i odpalasz , cierpliwości tak jak piszą koledzy wyżej.

Długo ta beta trwa juz okragły rok.Kiedy start serwa ?

Zaraz zostanie włączona otwarta beta. Oficjalny start servera w sobotę ( 15 czerwca ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...