Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualny działający program do zmiany IP na Grzybki – głównie pod Video.

Download:

xxx

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/78ce5b455b98b1d070b86707d92d9c150e11f994c14173f1f315b71af73485d7/analysis/1370094570/

lub

Download2:

xxx

Skan2:

https://www.virustotal.com/pl/url/26dcf3cfd56dd59fd85c73bbe1c16446449c23f26e6fb6e79639d4cf46dbe2b2/analysis/1370096319/

Instrukcja odnośnie programu:

1. Pobierz program.

2. Zainstaluj go.

3. Wrzuć cracka do folderu z HIE.

4. Podmień pliki.

5. Włącz pogram i zmieniaj IP.

Po pobraniu, już w grze:

1. Zaloguj się na Polskim IP.

2. Wejdź w zakładkę Grzybiarz.

3. Zmień IP za pomocą programu który pobrałeś.

4. Kliknij Video i czekaj aż zaświeci się na zielono okienko u dole ekranu.

51a9fb7ebc95d.png

Pamiętaj że nie musisz włączać filmiku. Polecam korzystanie z AdBlocka który sam w sobie będzie blokować reklamy, a Ty będziesz tylko czekał aż pojawi się zielone okienko.

W ten sposób możesz zdobyć średnio 10 grzybków na dzień - reklamy działają głównie na IP USA i Kanada.

W razie pytań pisać na dole.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucisz na cos innego bo z tego chomikuj trzeba esa wyslac

Już się wrzuca.

Ps. Załóż konto i pobierzesz normalnie.

// już jest

Opublikowano

Daj dowodzik, że sobie zarobiłeś ;3

Przez trzy dni może iść, a potem już nie, więc Ci te grzybki czy co Ty tam masz dojdą w małej ilości :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Daj dowodzik, że sobie zarobiłeś ;3

Przez trzy dni może iść, a potem już nie, więc Ci te grzybki czy co Ty tam masz dojdą w małej ilości :P

Tydzień grania "Cheatowania" na kilka kont ze znajomymi, poprzednie cheatowanie było jak grałem pół roku temu. Wierzyć nie musicie :]

Ci co dali najwięcej, reszta do 10 grzybków.

59067209574458646057.jpg

Nie chce mi się więcej wrzucać ;p Jeszcze "dropki" na grzybki które już nie są w gildii

Opublikowano

Ja mam taki problem ze ip mi się nie zmienia. Robię tak jak napisałeś że na polskimi ip w grzybiarza, zmieniamy i video i nadal mam polskie ip.

Opublikowano

Dlugo te ip trzeba zmieniac? bo juz troche zmienialem i ciagle cos takiego: Sorry, no offers at this moment

To zależy czasami z rana mam video, a innym razem w nocy.

Ja mam taki problem ze ip mi się nie zmienia. Robię tak jak napisałeś że na polskimi ip w grzybiarza, zmieniamy i video i nadal mam polskie ip.

Klikasz Hide/Stop?

Opublikowano

mam pytanie gdy zmienie ip na cos innego moge do swojego pozniej powrocic ??

Tak to działa na zasadzie proxy, czyli podmienia IP na chwilę - klikniesz stop to już masz swoje IP.

Dla tych którzy gadali że nie działa. Wczoraj mogłem 55, dziś 60. Robione na jednym IP. Wieczorem będzie więcej.

51ab036faf7e4.png

Opublikowano

Ja jak zmieniam ip na polskie za pomocą tego programu to wogóle nie moge wejść na żadną strone tak jakbym nie miał internetu...

Przecież jasno napisałem że dopiero IP zmieniasz jak już jest w zakładce Grzybiarz... Czytajcie, a nie "darmowy sposób pobiorę i już"
Opublikowano

Niewiem czemu ale mi sie nie pojawiaja zadne reklamy na zadnym IP chodzbym zmienial 1000x a AD blocka mam.

Opublikowano

Ehhh... Kolejny " super program" co pewnie i tak sie nie da nabić grzybków. Próbowałem Security KISSem ( po 3 dziennie grzybki średnio) i Platinum Hide. Tego nie chce mi sie nawet ściagac. Jak komuś zadziała to niech napisze.

Opublikowano

Najlepiej reklamki lecą na Niemieckim IP. Ale i tak program SecurityKISS jest lepszy, bo można sobie wybierać region danego kraju, lecz niestety są limity, a działającego piratka nie ma do niego.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Niewiem czemu ale mi sie nie pojawiaja zadne reklamy na zadnym IP chodzbym zmienial 1000x a AD blocka mam.

Poczekaj np. do jutra i będą.

Ehhh... Kolejny " super program" co pewnie i tak sie nie da nabić grzybków. Próbowałem Security KISSem ( po 3 dziennie grzybki średnio) i Platinum Hide. Tego nie chce mi sie nawet ściagac. Jak komuś zadziała to niech napisze.

Jeżeli nie potrafisz to nie gadaj że nie idzie nabić. Jakoś mi i znajomym działa bez zarzutów i działa już dobry tydzień, jak nie więcej.

Najlepiej reklamki lecą na Niemieckim IP. Ale i tak program SecurityKISS jest lepszy, bo można sobie wybierać region danego kraju, lecz niestety są limity, a działającego piratka nie ma do niego.

U mnie na IP z USA.

Opublikowano

Dziala thx :*** 10 grzybkow zarobionych 23 s !!!!

Miło :>

Nagra ktoś filmik ?! Mam wszystko wszystko zrobiłem i wyskakuje mi "Sorry there are not...."

Nie mój :>

Opublikowano

1. Zaloguj się na Polskim IP.

2. Wejdź w zakładkę Grzybiarz.

3. Zmień IP za pomocą programu który pobrałeś.

Tak Zrobiłem Już daję Video na Ip USA czekam jakąś Minutkę i pojawia się informacja z sfgame że nie mam internetu o Co Chodzi ?

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...