Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tracicie połączenie to poczekajcie mając reklamę po chwili wróci do pozycji wejściowej (połączenie), chyba że nie macie cracka.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tracicie połączenie to poczekajcie mając reklamę po chwili wróci do pozycji wejściowej (połączenie), chyba że nie macie cracka.

Wlacza sie film niby leci (niby - mam adblocka) -> traci polaczenie, film wlaczony i od nowa sie strona laduje... cracka mam

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Ja śmigam na SecurityKISS Tunnel, AdBlock wstrzymany po 15 grzybków wychodzę na dzień, przeważnie mi wyskakują reklamy koło 7-8, 10-11, 15-18. ;)

Opublikowano

Tak zbugowalem 25 grzybow moge screena wyslac ;) ale jeden problem tego programu zmienia ciagle na to samo 4 IP

Tez tak masz ?

Tak bo co jakiś czas dodają nowe aktualizacje z innymi IP.

Opublikowano

Nie dziala Zdradze warz sposub do gie ema i dozdaniedzie wszyzdzy bany

Zacząłbym od kupna słownika.

Poza tym to nie żadne bugi tylko oferty :]

Opublikowano

Jak wam to może nie działać ja nie wiem -.-

Ja z tego korzystał jakiś czas temu, bo urlop, przerwa itp itd.

To, że wam wywala brak połączenia to wina danego proxy.. Nie działa>zmień jeszcze raz.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ankiety byly ale zeby te strone wczytac juz nie idzie

Brak odebranych danych
Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
Oto kilka propozycji:
Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych
Opublikowano

Ankiety byly ale zeby te strone wczytac juz nie idzie

Brak odebranych danych
Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
Oto kilka propozycji:
Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych

To jest program do Video, nie ankiet -_- Nauczycie się czytać?

Opublikowano

Te ip na pelnej wersji sie powtarzaja jest z 6 ip na kraj

Zła zasada, na jednym kraju może być 1 ip, na inny 4.

Zależy od kraju.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Stany Zjedonoczny = około 15 IP, wyłączając program resetujesz IP i pojawiają się inne ( nie zawsze ).

W innym krajach masz do 3 IP.

Czasami Video nie ma, sam mam takie problemy, dlatego korzystam jeszcze z innych programów.

Opublikowano

Aby "zadziałało" musiałem zainstalować ten program 3 razy (2 setup'y i portable + crack)... Długo zmieniałem IP i nic... dopiero za 27 razem, miałem 5 filmików (więcej niż na Security KISS)... pięknie 5 filmików... odświeżam iii, tyle samo grzybków ile było. -.- Mi nie działa...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Aby "zadziałało" musiałem zainstalować ten program 3 razy (2 setup'y i portable + crack)... Długo zmieniałem IP i nic... dopiero za 27 razem, miałem 5 filmików (więcej niż na Security KISS)... pięknie 5 filmików... odświeżam iii, tyle samo grzybków ile było. -.- Mi nie działa...

Dziś są jakieś błędy, ja swoje grzybki dostałem po 8h około. Rano około 7 "farmiłem", a o 16 dopiero były na koncie.

Opublikowano

Mi to nie dziala, robie tak jak w instrukcji i gdy klikam "video" nic sie nie dzieje...

po kliknieciu "video" musisz chwile odczekać (przynajmniej w moim przypadku) próbuj robić na innych ip

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...