Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale na usa nie ma żadnych reklam

Daj se siana z tym programem, ponieważ jeżeli dajmy na to Gamus obejrzał filmiki z USA to ty z tego samego IP nie możesz obejrzeć jeszcze raz. Ten program zmienia IP co jakiś czas na nowe, ale jeżeli Gamus użył IP "A" to ty z tego samego IP ("A") nie dostaniesz grzybów. Możesz popróbować z anonimów przez przeglądarkę, w google tego pełno. Ja tylko jeden grzybek zdobyłem dzięki temu programowi. Nie wiem czy dobrze mówię, ale w cabalu i w innych grach gdzie jest sponsorpay tak to właśnie działa. Moja rada? Znajdz program który nie będzie Ci narzucać IP tylko sam sobie je wpiszesz, albo przez google jak napisałem już :P. Sorry za chaos w poście :D.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Daj se siana z tym programem, ponieważ jeżeli dajmy na to Gamus obejrzał filmiki z USA to ty z tego samego IP nie możesz obejrzeć jeszcze raz. Ten program zmienia IP co jakiś czas na nowe, ale jeżeli Gamus użył IP "A" to ty z tego samego IP ("A") nie dostaniesz grzybów. Możesz popróbować z anonimów przez przeglądarkę, w google tego pełno. Ja tylko jeden grzybek zdobyłem dzięki temu programowi. Nie wiem czy dobrze mówię, ale w cabalu i w innych grach gdzie jest sponsorpay tak to właśnie działa. Moja rada? Znajdz program który nie będzie Ci narzucać IP tylko sam sobie je wpiszesz, albo przez google jak napisałem już :P. Sorry za chaos w poście :D.

Wystarczy mozilla i tryb prywatny :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja juz wiem o co kaman ! nie jestem pewny

Dajcie HIDE IP DUZO RAZY

nawigacje priv .

I po zrobieniu hide ip pare razy klikajcie duzo razy w VIDEO

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie programu. U mnie nie wykrywa żadnych ip-nawet mojego.Po wciśnięciu hide ip wyświetla się okienko o połączeniu sieciowym,a program wielokrotnie instalowałem + crack.zapora wyłączona i nadal nic

dodam jeszcze,że w wersji testowej działa normalnie. pobierałem różne wersje i to samo

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...