Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

że z us idzie ładnie to wiem :) przed chwilą nawet z polskiego miałem 1 filmik :)

o wow, ja na polskim mialem max. 2 video w calej swojej grze :D

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Ja robie wszystko zgodnie z poradnikiem i mi ip nie zmienia ;/ Uzywalem dotychczas SecurityMyKiss i bylem zadowolony ale juz poblokowali mi tamte ip i nie moge z tego programu korzysatc :P

Opublikowano

ten program na zmiane ip jest na fona ?

Raczej nie.

z jakich krajów macie filmiki? mi z US najwięcej raz zdarzyło mi się z Kanady i Rosji

USA

Opublikowano

Hm mam ten program i jak wchodze na s23 w zakladke grzybiaz zmieniam ip programem i kilikam Video czekam i wyskakuje ze teraz nie ma jakis ofert dostpenych ,.... co robic?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

gamus jesteś dobry to powiedz mi co trzeba wpisac w tej reklamie world z czy coś w tym stylu

@@edit:

pietrastsw1906 po prostu nie raz nie ma tych viedo

Opublikowano

To zależy od szczęścia... dzisiaj "wypadło" 8 grzybków, a czasami żądnych "video" może nie być.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Odpowie mi ktoś wkońcu na pytanie?! Pobrałem ten program i skonfigurowałem go dobrze, ale ip mi nie zmienia LOL ;/

Może zapora Ci blokuje ??

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Firewala mam wyłączonego. Dziwne, że inne programy takie jak Security działają a to góffno nie chce ;/

napisałem ci czy zainstalowałeś dodatek do Firefoxa?

Opublikowano

gamus jesteś dobry to powiedz mi co trzeba wpisac w tej reklamie world z czy coś w tym stylu

@@edit:

pietrastsw1906 po prostu nie raz nie ma tych viedo

Jej nie da się zrobić, niestety.

To zależy od szczęścia... dzisiaj "wypadło" 8 grzybków, a czasami żądnych "video" może nie być.

Dokładnie, wczoraj tylko 2 grzybki.

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że to góffno wgl ip mi nie zmienia?

nie zmienia ci w programie czy w przeglądarce? jeśli w programie ci zmienia to wejdź w opcje i reinstaluj dodatek do firefoxa.. I nie stresuj siętak bo ci łonowce osiwieją.

Jej nie da się zrobić, niestety.

Dokładnie, wczoraj tylko 2 grzybki.

o różnych porach wczoraj biłem i 13 wpadło

Opublikowano

Gamus odkryłem o co chodzi z tą reklamą tam na środku pojawia się pytanie i wczoraj wpisałem Brad Pitt i dostałem grzyba :)

Opublikowano

Gamus odkryłem o co chodzi z tą reklamą tam na środku pojawia się pytanie i wczoraj wpisałem Brad Pitt i dostałem grzyba :)

Wiem, też ją zrobiłem. Jak na razie nie da rady wykonać tylko z WoT.

Opublikowano

nie zmienia ci w programie czy w przeglądarce? jeśli w programie ci zmienia to wejdź w opcje i reinstaluj dodatek do firefoxa.. I nie stresuj siętak bo ci łonowce osiwieją.

o różnych porach wczoraj biłem i 13 wpadło

Zmienia mi w programie, ale nie zmienia w przeglądarce.. ;/

Opublikowano

No u mnie bida przez kilka dni tylko 0 grzybków udało mi się zdobyć ;d.

To zależy od kilku dni farmiee tylko z 4/5 grzybów na dzień.

Opublikowano

no i po co krzyczałeś skoro nie masz racji, jeszcze raz ci napisze przeinstaluj dodatek do firefoxa. wejdź w ustawienia programu tam będziesz miał..

Opublikowano

no i po co krzyczałeś skoro nie masz racji, jeszcze raz ci napisze przeinstaluj dodatek do firefoxa. wejdź w ustawienia programu tam będziesz miał..

Nie we wtyczkach tylko w rozszerzeniach jakby co.

Zresztą odpalasz program wchodzisz w opcje i tam masz coś alla zainstaluj rozszerzenie dla "przeglądarka"(of kors in język inglisz :D). Jak na moje oko to nawet przedszkolak który "nigdy jeszcze" nie palił, zrobi to.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Ja uzywalem bez zarzutu HideIpEasy oraz security ale od 4 dni nie dzialaja mi filmiki na zadnym ip nie wazne ile bym siedzial i na jakim ip ;/

Na mozilli nie dziala i na google chrome moze to przez to ze nie mam jakiegos rozszerzenia lub cos ...

Jesli moglby mi ktos pomoc co moze byc przyczyna bylbym wdzieczny:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...