Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi się coś przed wczoraj zepsuło i program zmienił sobie listę ip i teraz nie mam tamtych ip co wcześniej i niestety nie mam ofert filmików.. reinstall nie pomaga.. macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Gdyby działało na tym samym IP cały czas to federalni by zapukali do twoich drzwi :D.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

No to zmieniaj IP dopiero jak jesteś u grzybiarza.

Zmieniam ip jak jestes już u grzybiarza, daję video, chwila czasu i brak połączenia z serwerem...

Opublikowano

Ciągle mi wyskakuje informacja "Obecnie nie są dostępne żadne oferty". Nie ważne na jakie IP zmienie.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ciągle mi wyskakuje informacja "Obecnie nie są dostępne żadne oferty". Nie ważne na jakie IP zmienie.

Też tak mam. Trzeba czekać czasami 1 dzień, a czasami 2.

Opublikowano

Od 2 tygodni prawie nie mam ofert na security i na hide ip - macie tez tak ?

Od 2/3 dni nic nie ma lub sporadycznie 1 reklama. Właśnie zrobiłem 1 na Polskim IP.

Opublikowano

a mi od wczoraj normalnie wchodzą video, oczywiście nie na każdym ip ale na niektórych ładnie wchodzi. Dziś już 6 grzybków do wieczora będzie pewnie ~15

Opublikowano

Czy do firefoxa trzeba instalowac ten dodatek, o ktory prosi program? - Pytam, bo jest on niezweryfikowany.

A moze lepiej zmieniac IP i uzywac Opery?

Opublikowano

Reklam nie ma bo ponoć są kłopoty w SponsorPay i dlatego trudno w jakąś trafić. Ja osobiście od tygodnia zdobyłem może 5 grzybków.

Opublikowano

F5 - dodałem jedną informacje.

Polecam dzisiejszy dzień na farmienie w ciągu 1h nafarmiłem z 30 grzybków - 15 filmików bo za jeden filmik dostajemy dwa grzybki.

Wczoraj to samo 32 grzybki. Jeżeli nie macie video to wyczyśćcie ciasteczka :]

Opublikowano

niedziała nie mam video na AoLu też nie mam teraz jest jakis problem z ip amerykanskim albo nie wiem jak zmieniam na tym programi to jak daje hide sprawdzam dalej mam polskie uzywam mozzili firefox

Opublikowano

3/07 - zmienialem IP na kazde panstwo i nic nie dziala.

@Edit

Zmieniałem KAŻDE IP w każdym Państwie. Efekt 1 grzybek. Szczerze, ten jeden jest przede wszystkim dowodem na to, że działa. Na początku zastanawiałem się czemu go nie dostałem, później po przelogowaniu wpadł i pomyślałem, że od sponsorpay dochodzą z opóźnieniem. Dzięki za poradniczek. Będę codziennie farmił. Jeśli piszecie że wam nie działa itd to po prostu użyjcie chociaż troszke swojego mózgu. Domyślam się, że większość to gimnazjum szukające "darmowe grzyby w sf", ale Ci inteligentni, starsi chociażby użyją troszeczke móżgu i odrazu załapią o co chodzi. I teraz pytanie do założyciela tematu. Miec włączonego adblocka, czy nie? :)

Opublikowano

3/07 - zmienialem IP na kazde panstwo i nic nie dziala.

@Edit

Zmieniałem KAŻDE IP w każdym Państwie. Efekt 1 grzybek. Szczerze, ten jeden jest przede wszystkim dowodem na to, że działa. Na początku zastanawiałem się czemu go nie dostałem, później po przelogowaniu wpadł i pomyślałem, że od sponsorpay dochodzą z opóźnieniem. Dzięki za poradniczek. Będę codziennie farmił. Jeśli piszecie że wam nie działa itd to po prostu użyjcie chociaż troszke swojego mózgu. Domyślam się, że większość to gimnazjum szukające "darmowe grzyby w sf", ale Ci inteligentni, starsi chociażby użyją troszeczke móżgu i odrazu załapią o co chodzi. I teraz pytanie do założyciela tematu. Miec włączonego adblocka, czy nie? :)

Nie ma różnicy czy masz Adblocka czy nie, bo video nawet nie musi być włączone tylko jeżeli filmik ma 2minuty, to po 2 minutach pojawia Ci się informacja że możesz odebrać nagrodę :]

Opublikowano

Wie ktoś w jakich godzinach są video na tym programie w jakich krajach?

Nie ma określonych godzin, pojawiają się losowo

Opublikowano

a w jakich krajach jest najczęściej

mam problem obejrzałem przed chwilą dwie reklamy i nie wleciały mi grzyby co robić?

gamus jesteś odpowiesz mi na to?

Opublikowano

a w jakich krajach jest najczęściej

mam problem obejrzałem przed chwilą dwie reklamy i nie wleciały mi grzyby co robić?

gamus jesteś odpowiesz mi na to?

USA, widocznie źle coś zrobiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...