Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hide IP Easy program na zmianę IP pod grzybki

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa tylko trzeba długo poczekac choć nieraz za 1 razem jak narazie zarobiłem 15 w 3 dni ale pewnie można więcej wyciągnąć zatem panowie i panie próbójcie a się wam uda :)

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I taka rada. Jak wam sie pojawi, że nie ma już ofer, po zrobieniu paru video. Kliknijcie jeszcze parę razy przycisk, bo czasami za którymś razem, znów może pojawić się filmik

1373369406-U138092.png

Opublikowano

i jeżeli wam nie działa a robicie tak jak autor napisał to zróbcie jak ja:

-włączcie program zmiencie ip

-włączcie przeglądarke

-wbijcie na sf-->grzybiarz-->Gratis-->Video

-klikajcie nawet do 10 razy

-jeżeli wam się nie uda znaleśc video wyłączczie przeglądarke zmieńcie ip i właczie od nowa przeglądarke

mi tylko na mój sposób działa i to nie zawsze bo nie raz po prostu nie ma ofert

Opublikowano

Ehh ;/ To mi nie dziala na google chrome - włączam video i włącza sie i w okienku biały ekran i błąd polaczenia z serwerem proxy czy cos takiego ;d

Opublikowano

Ehh ;/ To mi nie dziala na google chrome - włączam video i włącza sie i w okienku biały ekran i błąd polaczenia z serwerem proxy czy cos takiego ;d

Wtedy i tak czekaj :P nawet jak jest błąd

Opublikowano

Gamus juz dzis 11 video ogladam xD jak tak dalej pojdzie to 3 dni i mam gryfa xD

Cieszę się bardzo że działa i Tobie : ]

a mi przy filmikach yt wyświetla się Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. Więcej informacji. Macie jakieś pomysły?

Czekaj kilka/kilkanaście minut czasami są długie wideo około 5 minut i dlatego nie wyskakuje zielony prostokąt.

Opublikowano

ale ja mam cos takiego :

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem www.http_forbidden.net zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że

np ale jeszcze jest tak ze bialy lub czarny ekran czekam 10 minut i nic ;/

tylko raz mi sie dzis udalo ze byl czarny ekran i dalo po 2 minutach get reward

i jeszcze jedna rzecz - podczas jak wlacze hide ip nie moge wejsc na zadna internetowa rzecz bo mi pisze ze nie mozna polaczyc np facebook itp ;/

Opublikowano

ale ja mam cos takiego :

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem www.http_forbidden.net zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że

np ale jeszcze jest tak ze bialy lub czarny ekran czekam 10 minut i nic ;/

tylko raz mi sie dzis udalo ze byl czarny ekran i dalo po 2 minutach get reward

i jeszcze jedna rzecz - podczas jak wlacze hide ip nie moge wejsc na zadna internetowa rzecz bo mi pisze ze nie mozna polaczyc np facebook itp ;/

Chyba już tłumaczyłem, że masz mieć tylko jedną kartę z zakładką Grzybiarz bo urywa połączenia wtedy.

Opublikowano

Gamus nastepny problem -,- Ogladam juz dzis 8 video a dalo mi tylko 2 grzybki -.-

Poczekaj kilka godzin, miałem ten sam problem wczoraj.

Opublikowano

W 2 dni gryfa zrobilem ;dd fajny sposob w 1 dzien jak posiedze z godzine to z 13 grzybow ;d

To zależy czasami jestem w stanie nafarmić około 30 - dwa miejsca do farmienia (dom + szkoła)

Opublikowano

z jakich krajów macie filmiki? mi z US najwięcej raz zdarzyło mi się z Kanady i Rosji

Ja na us wbilem w 1 noc tak przed pojsciem spac, 6 grzybkow =D

pre_1334419470__mrkamys.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...