Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upssss ajjj fail :DDD no coz tak bywa jak sie zaczyna robic serva bez podstawowej wiedzy :PPP

zapierdolic gotowca to nie wszystko :D nasz newearth malo ma osob ale kiedy gralo po 600-800 i byly ddosy ale nigdy server nie padl ani zadnego laga nie bylo wiec

sory :P porownywanie waszego scierwa do naszego serva to przesada :DDD

zeby nie bylo spamu nie zagram :DD

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie beda pracowac bo nic nie poradza ^^

Możliwe że masz rację. Lecz oby nie ;p Chociaż jeżeli teraz są takie problemy to z doświadczenia mogę przewidzieć że serwer z takimi zabezpieczeniami nie ma przyszłość. Chociaż chętnie bym pograł ^^

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jak dlaczego się niszczą? Jeśli oni zniszczą ich to osoby które z ich serwera chciały grać na tym będą nadal grały na ich. Proste. :)

Opublikowano

Upssss ajjj fail :DDD no coz tak bywa jak sie zaczyna robic serva bez podstawowej wiedzy :PPP

zapierdolic gotowca to nie wszystko :D nasz newearth malo ma osob ale kiedy gralo po 600-800 i byly ddosy ale nigdy server nie padl ani zadnego laga nie bylo wiec

sory :P porownywanie waszego scierwa do naszego serva to przesada :DDD

zeby nie bylo spamu nie zagram :DD

Wyjdź nie oceniaj bo jeszcze nie wystartował zabieraj swoje scierwo i bywaj

Zagram ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe że masz rację. Lecz oby nie ;p Chociaż jeżeli teraz są takie problemy to z doświadczenia mogę przewidzieć że serwer z takimi zabezpieczeniami nie ma przyszłość. Chociaż chętnie bym pograł ^^

ten serwer nie ma zadnych zabezpieczen wiec nie wystartuje

a tak sie siwy sapal a tu psikus

razerv.png

Opublikowano

Niepotrzebny spam się robi, Serwer nawet nie wystartował i są kłopoty. Administracja podobno stara się to naprawić. Lecz aktualnie temat powinien być tymczasowo zamknięty by uniknać spamu i pi3rdo enia innych napinających się " Specjalistów "

Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Poczekamy zobaczymy.

Jebło to jebło. Na ch@j drążyć temat :D

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Szkoda trochę, ale jak widać to pewnie bez sensu... a miałem pobrać już nawet clienta, bo myślałem, że chociaż tu będą porzadniejsze zabezpieczenia i lepsza administracja...

Jednak sami niestety widzicie, ich "technicy" nie dają sobie po prostu rady, kolejny serwer można zmknąć, a temat wyrzucić do kosza..

Do zobaczenia na następnym hehe choć to już sie monotonne robi ;/

Opublikowano

Co wy wszyscy pierdoli... ????

SERWER BEDZIE DZIAŁAŁ , ADMINISTRACJA JEST DOSWIADCZONA.

NIEMOGLI PRZEWIDZIEC TEGO CO SIE STALO. TERAZ WSZYSTKO NAPRAWIA I BEDZIE GRALO :-]

SERWER GODNY UWAGI , CHYBA NAJLEPSZY Z WSZYSTKICH MEDIUM.

ProBoszcz mysli ze jest fajny kur** on nawet ortografii niezna.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

@Up

Robimy co mozemy serwer wystartuje napewno lecz nie jestem w stanie powiedziec dzisiaj czy jutro w godzinach poludniowych.

Maszyne mamy zabezpieczona ,filtry premium DDoS z hosteamu tez ,nie przewidzielismy jednej glupiej dziury w stronie przez ktora wszystko poszlo sie jebac. Troche namieszali nam w bazie ale wszystko zostanie naprawione.

Jedyne z czego sie cieszymy ze to sie stalo na poczatku serwera a nie pozniej ,moge was zapewnic ze serwer wystartuje.

Zapraszam na TS : screammyname.pl

Za to co sie dzis stalo dostaniecie rekompensate ,jaka ? To jest jeszcze do ustalenia ;)

[HA] Averios

Opublikowano

Zabezpieczenia na DDoS Mamy takie ze nawet CaM ze swoimi 60 gb/s botnetami (hahah tak btw.) Nie da rady. Wiec to zostawmy w spokoju.

Pracujemy nad naprawa serwera raczej watpie zeby serwer dal rade dzisiaj ruszyc ale jak widzicie wszystko idzie w dobrym kierunku udało nam sie odinfekowac baze na tylze by chodzila zaraz poszukamy czy nie zostały w grane rozne smieci , postawimy strone porządnienie na nogi sprawdzimy ja z 3 razy czy nie zosatwilismy prostych luk. I wtedy ruszymy , nie jestem pewien czy bedzie to dziś czy jutro w południe jednak dam wam info do godziny 23 - z ostateczna godzina startu.

Jeszcze raz przepraszamy za bledy chwilowo jest to moj ostatni post w tym temacie trzeba naprawic to co nie dziala by dac wam konfort z gry a nie kolejne rozczarowanie.

Pozdrawiam GA SMN

0bFkqdJ.png

Opublikowano

i tak godzina startu pewnie bedzie opóźniona ale dzieki za info

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

@up Dobrze wiemy ze to nasza wina ,ze ostawiismy luke w stronie i przez to wszystko sie zjeba*** chcielismy wystartowac na czas serwer zostal odpalony na czas lecz niestety wtedy juz ktos sie baza bawil. Ogarniemy teraz wszystko i taka sytuacja sie nie powtorzy.

Bede was informowal poniewaz stawiamy na kontakt z graczami.

[HA] Averios

Opublikowano

ej proboszcz hacknij jeszcze raz stronke bo mnie rozjebał ten grubas superman :DD

Popatrz na lustro, tam dopiero cie rozjebie

sygna.png

Opublikowano

SMN pisal ze da info dokladne co do startu do godziny 23. Teraz naprawiamy to co zostalo zepsute.

Opublikowano

Włodzi, wasz server też full gotowce D: Co poradzisz, nei rozumiem po chuj ludzie siebie niszcza nawzajem, zamiast sobie pomagać, jak to jest w angli lub niemczech.

a wiesz dlaczego tak jest, że na zagranicy sobie pomagają, bo tam ludzie robią z pasji a tutaj dla tych pizd liczy się pieniądz.

sygna.png

Opublikowano

a wiesz dlaczego tak jest, że na zagranicy sobie pomagają, bo tam ludzie robią z pasji a tutaj dla tych pizd liczy się pieniądz.

Tylko porównaj sobie zarobki za granicą a w Polsce :P

Co do serwera, trzeba czekać do 23 na informacje. Mam nadzieję, że jutro wystartuje :)

Na Vertie dalej czekam, bo warto. Polecam i zapraszam. Ciekawe bronie, mapki, itp.

Na Tsie pojawiła się informacja:

<21:43:35> "[PoczujTo] PoczujTo": Oficialny Serwera Vertia Przełożony na 30.05.2013 o Godzinie 15.00 ! Na MPC wkrótce pojawi się obszerniejsza informacja, pozdrawiamy i przepraszamy za problemy przy starcie!

Opublikowano

Zabezpieczenia na DDoS Mamy takie ze nawet CaM ze swoimi 60 gb/s botnetami (hahah tak btw.) Nie da rady. Wiec to zostawmy w spokoju.

hahahahahahahahahah ale mam z ciebie beke screammyname hahahaha

razerv.png

Opublikowano

hm jesli macie zamiar startowac jutro to radze wam poczekac tydzien i startowac pod inna nazwa

bo ZAWSZE tak jest ze jak jakis server ma startowac na 2 dzien przez ataki itd ma max 50graczy

uratuje was tylko start DZIS

nie pisze tego bo chce grac nollajfic itd

pisze jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...