Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , Witam
A wiec chcialbym oznajmic co stanie sie teraz , przeszlismy dzisiaj przez wiele rozczarowan.
Zostalismy oszukani potem zostala nam odmowiona pomoc.
Stracimy pewnie sporo graczy no ale bywa tak juz jest ze za bledy sie placi i rowniez jestesmy w stanie poniesc kare.
Od ''failu'' 19:30 pracujemy nad naprawa wszystkich dziur ktora zostały wingerowane w nasz serwer. Pomaga nam przy tym moj
znajomy ktory zna się na rzeczy i wiem że da rade.
Niestety już dziś nie damy rady wystartować z tego powodu ze czekamy na interwencje hosteamu w jednej sprawie i musimy czekac do tak zwanej
'' DZIENNEJ ZMIANY '' . . . No bywa dzisiaj niestety sobie nie po lifujecie , jednak zapraszam na serwer jutro napewno bedzie rekompensata ze to ze czekaliscie.
Gdyby nie to co sie stało serwer teraz by stał i funkcjonował by dobrze. Dodam że nie lubie ludzi ktorzy strasza mnie w prezentacji
czy to na gg , pw. Jednak staram się unikać takich osób jednak jak wielu zwrociło uwage czasem mnie ponosi i staje się troszeczke agresywny.
No niestety rano jak wstałem o 8 czekałem na start i już od 8 były problemy , które udało nam sie zarzegnać jednak wyszło na to ze zapomnielismy o jednym - STRONIE.
No i wyszło co wyszło
Przepraszam was za to że czekaliscie i nic z tego nie wyszło strona postaramy sie uruchomic juz dziś w nocy żebyśćie dali rade robić konta.
Jednak serwer wystartuje dopiero jutro w godzinach południowych * Godzina 15 : 00 - Tak planujemy wystartowac.
Pozdrawiam przepraszam za to co się stało , jest to dla nas wielkim ciosem ale walczymy o swoje i bedziemy walczyc aż do upadłego.
[GA] SMN

Nie jest to mój serwer ale stronke mogliście sobie kupić z grafikiem :) 300/500 zł :) i by było Git

Powodzenia na starcie.

Kupiliśmy stronke od pewnej osoby ( *W* ) Jednak po tym jak dostał zaliczke to sie zwinał z nia.

Poprawimy ta stronę co mamy teraz znajdziemy luki , zalatamy. A po starcie bedzie juz nowiutka kupiona.

Pozdrawiam.

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To możemy iść spać już dzisiaj nie pogramy czekam cierpliwie i mam nadzieje ze jutro wystartujecie wczesniej do o 15 to mi sie juz nie bedzie raczej chcialo czekac i upnijcie launchera bo clienta nie zabardzo moge pobrac :<

Opublikowano

Kupiliśmy stronke od pewnej osoby ( *W* ) Jednak po tym jak dostał zaliczke to sie zwinał z nia.

Poprawimy ta stronę co mamy teraz znajdziemy luki , zalatamy. A po starcie bedzie juz nowiutka kupiona.

Pozdrawiam.

Nie wnikam więcej ale mozna było się zabespieczyć i zrobić "umowę o dzieło" - stronę i wtedy była by większa "władza" i panowanie nad sytuacją (większe dopracowanie) :)

Pozdrawiam i powodzenia

02393685168849339719.png

Opublikowano

Nie wnikam więcej ale mozna było się zabespieczyć i zrobić "umowę o dzieło" - stronę i wtedy była by większa "władza" i panowanie nad sytuacją (większe dopracowanie) :)

Pozdrawiam i powodzenia

Już ich tak nie pouczaj bo na serwerze na którym jesteś adminem też był włam .. ;\

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Już ich tak nie pouczaj bo na serwerze na którym jesteś adminem też był włam .. ;\

Tak ale przez nieodpowiedzialność GA E** ale nie napiszę jakie miał hasło do konta i panelu bo ośmieszę jego a nie mam zamiaru tego robić :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

Tak ale przez nieodpowiedzialność GA E** ale nie napiszę jakie miał hasło do konta i panelu bo ośmieszę jego a nie mam zamiaru tego robić :)

pewnie admin1

razerv.png

Opublikowano
Witam , witam

Jak wiecie stawiamy na kontakt z graczami dlatego od rana starałem sie otworzyć ten temat jednak udało mi się dopiero teraz.

Sprawa wyglada nastepujaco ze poprosilismy o zmiane systemu , jednak glupota HosTeamu przerosla wszystko i wgrali nie ten system co mieli

Dla niedowiarkow ( http://i.imgur.com/sKWcq00.png ) My jestesmy gotowi mamy zalatana dziure w stronie , pliki to co zostalo zniszczone jest naprawione.

Czekamy teraz na instalacje odpowiedniego systemu na naszym dedyku po czym przystopimy do ponownego wrzucania plików na dedyka.

Jestesmy 100% gotowi do startu tylko nie mamy jak poniewaz nadal czekamy na dzielajaca maszyne.

Wiem że znowu wam obiecywalismy start o 15 : 00 ( O tej godzine nawet nie moglismy wystartowac bo nie było sensu gdyz temat na mpc byl zamkniety ).

Wszyscy sa troche tym strusftrowani ( sam jestem i to bardzo dzwonilem do HosTeamu i zamienilem z nimi zdanie o ich niekopetencji ) .

Wiele serwerów miało problemy jedni ruszyli padli , drudzy nie ruszyli wgl. My dostalismy już swoją nauczke za pierwszy start.

Teraz już wszystko , dosłownie wszystko leży w rekach HosTeamu jak szybko otrzymamy dzialajacego dedyka by przystopic do wgrywania plików.

Jeżeli wszystko pojdzie gladko bez wiekszych problemów serwer bedzie online wieczorem ( do 24 jezeli nie ruszymy to start przelozony bedzie )

Idzcie do Koscioła pomodlcie sie za debili z HosTeamu , rowniez trzymajcie za nas kciuki zebysmy sie szybko uwineli z tym co stoi na przeszkodzie.

Pozdrawiam

PS : ZAPRASZAM NA IDOLA O 17 : 30 NA Tsie Serwerowym : ScreamMyName.pl

Do wygrania Smy na verti.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Musimy wystartowac ,nie ma innej opcji ;)

Zapraszamy na IDOLA na ts : screammyname.pl

Który zaczyna sie o 17 : 45

Opublikowano

Ogarnijcie ta stronę bo jak kolega powiedział wygląda to jakbyście fundamenty stawiali a nie startowali z serwerem :D. 24 start?

Opublikowano

Czuje kolejny niewypał jak Grayst :/

Niestety tak już w Polsce jest... można się przyzwyczaić..

Ja mam nadzieję, że Experioion chociaż ładnie wystartuje ;)

Opublikowano

Zapraszamy na TS, odbedzie się o 17:45 Idol zapisy aktywne cały czas !!

Pisać pw do Vroy na teamspeaku.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Czuje kolejny niewypał jak Grayst :/

grayst ? co ty chcesz od graysta ? grayst był atakowany ale stał 3 dni a ten nawet nie wystartował a już padł haha wielkie dno do tego na grayst w prezentacji bylo 550osób ^^ a tutaj max to chyba 130bylo

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

grayst ? co ty chcesz od graysta ? grayst był atakowany ale stał 3 dni a ten nawet nie wystartował a już padł haha wielkie dno do tego na grayst w prezentacji bylo 550osób ^^ a tutaj max to chyba 130bylo

Grayst był bardzo fajnym serwerem, było ponad 800+ graczy. Wystartował równo o 19:00, może z kilkoma sekundami opóźnienia, ale stał, lagi nie były odczuwalne, ale cóż, bywa...

Co do Vertia, czekam. Myślałam, że o 15 już będzie wszystko. Wiadomo kiedy ponowny start?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...