Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny serwer By BombWork ;) Widać, że to on go prawie w całości robił choćby po samej grafice ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja osobiscie jestem za tym aby server wystartowal dzisiaj, przyczyny :

-Jutro Startuje inny server wiekszosc graczy pojdzie tam.

-Po co odwlekac start ? Skoro admin twierdzi ze wszystko jest dopiete na ostatni guzik to dlaczego nie sprobowac ?

-To nie jest wina Administracji, to nie oni wgrali zly system.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Ładny serwer By BombWork ;) Widać, że to on go prawie w całości robił choćby po samej grafice ;)

Serwer by bombwork ?... Czy ty sobie jaja robisz ??

Bombwork nie maczal palcow w tym serwerze.

Opublikowano

Podałby mi ktoś link do pobrania Klienta? :)

http://www.multiupload.nl/MBWQ9X1SNM

4uc581.jpg

Opublikowano

Ja osobiscie jestem za tym aby server wystartowal dzisiaj, przyczyny :

-Jutro Startuje inny server wiekszosc graczy pojdzie tam.

-Po co odwlekac start ? Skoro admin twierdzi ze wszystko jest dopiete na ostatni guzik to dlaczego nie sprobowac ?

-To nie jest wina Administracji, to nie oni wgrali zly system.

1.Tak, jutro starttuje serwer LEPSZY !!

2.Bo Sa bugi były i będą ;]

3.A kto ?..

Opublikowano

Po co startowac o polnocy ?

30 osob bedzie gralo ( jak nie mniej ) o tej godzinie.

Myslicie ze my jestesmy jak sowy ? ze nie spimy w noocy ?

START SERWERA PRZEWIDYWANY NA 22;00 , PEWNIE WYSTARTUJE O 23;00 I WGL NIKT O TEJ GODZINIE NIE BEDZIE GRAL

WYSTARTUJCIE JAK NORMALNI LUDZI NAJLEPIEJ JUTRO O 11:00 Z RANA.

CO Z TEGO ZE INNY SERWER STARTUJE JUTRO ? I TAK CI CO BEDA CHCIELI GRAC TU TO NIE BEDA BRALI POD UWAGE TAMTEGO SERWERA.

JAK SERWER WYSTARTUJE DZIS O 22:00 TO JA WOLE JAK NORMALNY CZLOWIEK O NORMALNEJ PORZE GRAC NA TAMTYM CO STARTUJE JUTRO.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

1.Tak, jutro starttuje serwer LEPSZY !!

2.Bo Sa bugi były i będą ;]

3.A kto ?..

Jaki serwer jutro startuje ? Ten niby Lepszy ? Ex****** ?

4uc581.jpg

Opublikowano

START SERWERA PRZEWIDYWANY NA 22;00 , PEWNIE WYSTARTUJE O 23;00 I WGL NIKT O TEJ GODZINIE NIE BEDZIE GRAL

CO Z TEGO ZE INNY SERWER STARTUJE JUTRO ? I TAK CI CO BEDA CHCIELI GRAC TU TO NIE BEDA BRALI POD UWAGE TAMTEGO SERWERA.

JAK SERWER WYSTARTUJE DZIS O 22:00 TO JA WOLE JAK NORMALNY CZLOWIEK O NORMALNEJ PORZE GRAC NA TAMTYM CO STARTUJE JUTRO.

popieram w 100% też wolałbym jutro z rana godz 10-12 i bylo by spoko anie o 1 2 w nocy bez sensu

Opublikowano

napewno znajdzie sie wielu ludzi co beda grać dzis ;] nie pasuje to nie graj nikt sie nie dostosuje do ciebie bo chcesz grac rano jak nie to nie bedziesz gral .. nie pasuje to wypierdalaj :)

Venum

Opublikowano

popieram w 100% też wolałbym jutro z rana godz 10-12 i bylo by spoko anie o 1 2 w nocy bez sensu

Bo pewnie ejstes dzieckiem i nie mozesz byc o tej godzinie na komputerze :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Jebie mnie co ty wolisz. O 22 start i chuj, bedzie pompka.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Administracja twierdzi ze robi serwer dla graczy i dba o nich.

To niech poslucha ich bo my nie chcemy grac po nocach w nocy sie spi a nie gra w metina ( nie biore pod uwage no life )

ZROBCIE ANKIETY CZY START DZIS 22 CZY JUTRO Z RANA ( 11-12 )

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

jak do 22 to ruszajcie tylek bo clienta mam od wczoraj duzo obiecujecie a malo z tego mamy ...

@edit

Administracja twierdzi ze robi serwer dla graczy i dba o nich.
To niech poslucha ich bo my nie chcemy grac po nocach w nocy sie spi a nie gra w metina ( nie biore pod uwage no life )
ZROBCIE ANKIETY CZY START DZIS 22 CZY JUTRO Z RANA ( 11-12 )

twierdzisz ze te osoby ktore wola grac po nocach to no life ?? wez sie ogarnij pewnie chcesz jutro bo dzisiaj mama kaze isc spac o 22 a przeciec w rankingu nikogo nie dogonisz dziekujemy i do widzenia takich osob nie potrzeba na serwie a po 2 co ty mozesz wiedziec ile osob bedzie gralo a ile nie ... wez lepiej wyjdz z tematu i nie spinaj sie tak ze start dzisiaj a nie jutro bo ci zylka na tylku peknie ..
Wedlug mnie start niech bedzie jak najszybciej dzisiaj i tyle i na temat przynajmiej w nocy tyle dzieci nie bedzie normalnie sie zacznie grac bez wywalania ch ddosow i cziterow czekam i pozdrawiam :)
Opublikowano

napewno znajdzie sie wielu ludzi co beda grać dzis ;] nie pasuje to nie graj nikt sie nie dostosuje do ciebie bo chcesz grac rano jak nie to nie bedziesz gral .. nie pasuje to wypierdalaj :)

Widać mamy w tym temacie 3 osobników chorych psychicznie i na autyzm którzy wyzywają i mają IQ poniżej 0

Co gimbaza zgadłem 13 lat i po nocach napier*lacie jak idioty by do szkoły nie iść patologia po prostu rośnie...

[Jak by dziś serw wystartował to założę się że te no lify co dziś zaczełyby grać zrobiły by sobie przerwe od metinka za następne 30h ale było by się TOP 1 co nie super hoho]

Opublikowano

Start o godzinie 22 jak i o 10-11 rano nie jest dobrym pomysłem. I przy pierwszym terminie i drugim spadnie liczba graczy na starcie. Część graczy nie może pozwolić sobię na grę po godzinie 22-23, a część śpi do godziny 12. Proponuje start normalnie jutro o godzinie 18-19.

AntySpam: Prezentacja tak jak jakiś czas temu pisałem na wysokim poziomie, serwer zapowiada się bardzo dobrze. Powodzenia i widzimy się na starcie ;).

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Start o godzinie 22 jak i o 10-11 rano nie jest dobrym pomysłem. I przy pierwszym terminie i drugim spadnie liczba graczy na starcie. Część graczy nie może pozwolić sobię na grę po godzinie 22-23, a część śpi do godziny 12. Proponuje start normalnie jutro o godzinie 18-19.

AntySpam: Prezentacja tak jak jakiś czas temu pisałem na wysokim poziomie, serwer zapowiada się bardzo dobrze. Powodzenia i widzimy się na starcie ;).

jeszcze lepiej xD ludzie ogarnijcie sie spokojnie przeciez jak wstaniecie to pogracie ... nie wlacza dzisiaj ci co beda chcieli to pograja a ci co beda chcieli isc spac to pojda

~ Luka ~, dnia 30 Maj 2013 - 20:27, napisał:

snapback.png

Pr0Player, dnia 30 Maj 2013 - 20:26, napisał:snapback.png

>

TeDeeF, dnia 30 Maj 2013 - 20:26, napisał:snapback.png

Widać mamy w tym temacie 3 osobników chorych psychicznie i na autyzm którzy wyzywają i mają IQ poniżej 0

Co gimbaza zgadłem 13olat i po nocach napier*lacie jak idioty by do szkoły nie iść patologia po prostu rośnie...

aha powodzenia czyli ci co wola grac po nicach to dla ciebie dzieci i sa idiotami. powodzenia tobie tez dziekujemy i do widzenia z tematu jak pomyslisz sobie to co wypisujesz to przyjdz pograj i bedzie okej

Opublikowano

[Jak by dziś serw wystartował to założę się że te no lify co dziś
zaczełyby grać zrobiły by sobie przerwe od metinka za następne 30h ale
było by się TOP 1 co nie super hoho]

Potem taki typ powie o kur*a już Sobota po południu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...