Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra nie spamujmy bo utrudniamy im pracę niech chłopaki zapierdalają na pełnej pompie i dzisiaj gramy do 5 ;]

oynk.png

Opublikowano

Dobra a wiec opowiem wam co i jak.

Zawsze stawiamy na kontakt z graczami i nie bede tutaj kłamal.

Wina

lezy po naszej stronie zaufalismy nie tej osobie co trzeba zostawił

luki w stronie ktore potem sam sobie wykorzystał - tak sie zdarza.

Chwilowo musimy naprawic strone + sql poniewaz namieszał tam przy paru rzeczach.

Co do startu serwera za duzo kasy poszlo zeby ten serwer nie ruszył serwer ruszy dzis do godziny 21.

Jezeli

osoba ktora pracuje nad naprawa tego nie da rady wyrzucic wszystkich

bledow ktore sa teraz umieszczone w bazie start serwera odbedzie sie

prawodpobonie jutro.

Rozumiemy ze zjeba&&&ismy sprawe .. Bywa zaufalismy nie tej osobie co trzeba...

To narazie tyle wracamy pracowac nad tym by dzisiaj ruszyc.

Pozdrawiam.

Jak widzicie, to NIE ProBoszcz.

Więc zanim coś napiszecie to miejcie dowody na to, iż to on... Heh...

Serwer na pewno wystartuje, jak sami widzicie. Naprawią go, pójdą reklamy, będą gracze. I tak nie ma ciekawszych serwerów jak na moje oko i gust, więc tu pozostaje.

Tak btw. serwer w dalszym ciągu polecam, bo każdy priv miał na początku jakieś problemy, więc to można wybaczyć. Myślę, że 1-7 dni i wszystko ustabilizuje się.

A tak to zapraszam na TS serwera: ScreamMyName.pl

Pokażmy tym "hackerom", że nie zawsze im wychodzi zniechęcenie graczy do serwera poprzez marne DDoSy lub włamy ;)

Opublikowano

ProBoszcz reklamowal Alien2 spamujac na PL'u po wszystkich serwerach heheh.. czy to nie jest noobek ??

ProBoszcz to zero. Proboszcz od 12 roku zycia gdy stary przyniosl mu kompa ze smietnika nie wychodzi z domu .! :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

ProBoszcz reklamowal Alien2 spamujac na PL'u po wszystkich serwerach heheh.. czy to nie jest noobek ??

ProBoszcz to zero. Proboszcz od 12 roku zycia gdy stary przyniosl mu kompa ze smietnika nie wychodzi z domu .! :)

To wiem bo bylem na jego serwie.. i pisalo duzo graczy ze stal bot i reklamowal serwa.

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Ale tak się robi. Co w tym dziwnego? Reklama to reklama na całego. Reklamował i trochę tam ludzi gra.

Opublikowano

Widzę, że Wojtek ładnie się bawi.

@Top

Fajna prezka ;)

Opublikowano

Przynajmniej coś potrafi ;) a nie to co ten nie udany team ^^

Ps. pozdrów ludzi z ts'a którzy nam ddosują ts ;) niech robią tak dalej a my będziemy się wspierać siłami wyższymi

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Szczerzę to czekałem na startujący, Stabilny i dopracowany HARD. Jeżeli uda się administracji załatwić całą sprawę z atakami oraz załatać stronę jak i serwer to z chęcią pogram na owym serwerku ;)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Przynajmniej coś potrafi ;) a nie to co ten nie udany team ^^

Ps. pozdrów ludzi z ts'a którzy nam ddosują ts ;) niech robią tak dalej a my będziemy się wspierać siłami wyższymi

Nie mamy co robic tylko ddosowac jakiegos miernego ts-a ? Teraz my się wspieramy silamy wyzyszami : ) Zobaczymy co te twoje sily zaraz robia.

Pozdrawiam...

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie mamy co robic tylko ddosowac jakiegos miernego ts-a ? Teraz my się wspieramy silamy wyzyszami : ) Zobaczymy co te twoje sily zaraz robia.

Pozdrawiam...

przed chwilą byliście u nas na ts i sraliście po gaciach, żebyśmy na waszego weszli.

zdddosowaliście nie zabezpieczonego tsa, jesteście takimi hakerami... nie musisz już kłamać, że technik pozostawił luki, bo i tak nie ruszycie, powodzenia chłopy ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Pozdrawiam...

Ahahah i tak trzymac yebac ddioserow..

Zaraz pewnie dostane ostrzeżenie ;x

Opublikowano

To teraz tak Pro ogar Team :DDDDDD niezly fail :PPP

co do naszej z rozmowy z jakims miszczem z teamu prosze oto ssy

nie bedzie mi jakies "gowno" wycinal rozmowy... tutaj pokazuje wam cala rozmowe

http://screenshooter.net/7643622/gttfclt

http://screenshooter.net/7643622/lmmfoui

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

przed chwilą byliście u nas na ts i sraliście po gaciach, żebyśmy na waszego weszli.

zdddosowaliście nie zabezpieczonego tsa, jesteście takimi hakerami... nie musisz już kłamać, że technik pozostawił luki, bo i tak nie ruszycie, powodzenia chłopy ;d

Nie mam nawet botterow wiec sorrki , po drugie na zadne tsy nie wchodze poniewaz skonczyl mi sie VPN . A jak go nie mam to siedzie tylko na tsach ktorym ufam.

Pozdro

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Chlopaki dacie rade dzisiaj to opanować? bo bym sie zagral tak jak inni gracze;/

Opublikowano

Chlopaki dacie rade dzisiaj to opanować? bo bym sie zagral tak jak inni gracze;/

Z podanych przez administracje serwera informacji można snuć refleksję iż będą oni pracować nade siły by serwer dziś ruszył o własnych nogach ;)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Z podanych przez administracje serwera informacji można snuć refleksję iż będą oni pracować nade siły by serwer dziś ruszył o własnych nogach ;)

nie beda pracowac bo nic nie poradza ^^

razerv.png

Opublikowano

Nie mam nawet botterow wiec sorrki , po drugie na zadne tsy nie wchodze poniewaz skonczyl mi sie VPN . A jak go nie mam to siedzie tylko na tsach ktorym ufam.

Pozdro

nie bądź śmieszny, te twoje chłopczyki wchodzą co 10 minut na hotspocie na tsa i straszą, teraz się komuś udało. nie wystartujecie, bo nie potraficie ;d

a my za chwilę wgramy skrypt na filtrowanie, to już wam nie będzie wychodzić. zamiast zajmować się nami, to zajmijcie się swoim serwerem, pozdrawiam ^^'

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...