Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najnowszy filmik z serwera opisujący komnate pająka, zapraszam do oglądania oraz subskrypcji :)

Chyba berana.

Startujecie na 100% dzisiaj? Potrzebna mi jest taka informacja bo inaczej nie bede mógł żyć.

Z ta komnata nic nowego, lepszy drop z berana mógłby byc :D

Opublikowano

Podpinam się do pytania wyżej odnośnie startu, a na reklamę macie wyje*ane? No tak bardziej opłaca się mieć 200 Online niż 1k..

Opublikowano

Chyba berana.

Startujecie na 100% dzisiaj? Potrzebna mi jest taka informacja bo inaczej nie bede mógł żyć.

Z ta komnata nic nowego, lepszy drop z berana mógłby byc :D

No ten drop to nie ciekawy, no chyba, że solo idzie go ubić. A jak nie, to się nie opłaca go bić w grupie, jeden ulepszacz dzielić np. na 4-5 osób? :D.

No Reklama przydałaby się :>.

Opublikowano

OD którego będzie można wejść do av2 i do którego się tam expi do 90 ??

Bo od 90 jest mapka Przyladek , na tą mapke trzeba przepustke czy coś żeby tam wejść ? czy Tylko 90lvl ?

Opublikowano

Podpinam się do pytania wyżej odnośnie startu, a na reklamę macie wyje*ane? No tak bardziej opłaca się mieć 200 Online niż 1k..

Serwer nie startuje dzisiaj, nie wiem kto wam takie rzeczy mówi, poczekajcie cierpliwie aż oficjalnie ogłosimy kiedy start.

No ten drop to nie ciekawy, no chyba, że solo idzie go ubić. A jak nie, to się nie opłaca go bić w grupie, jeden ulepszacz dzielić np. na 4-5 osób? :D.

No Reklama przydałaby się :>.

Nad dropem dzisiaj będę większość dnia pracował, lecz wtedy na filmiku wyjątkowo nie poszło :)

OD którego będzie można wejść do av2 i do którego się tam expi do 90 ??

Bo od 90 jest mapka Przyladek , na tą mapke trzeba przepustke czy coś żeby tam wejść ? czy Tylko 90lvl ?

Do av2 od 75lvl'a wstęp, expisz tam do 90lvl'a chyba że wolisz red las.

Na mape przylądek od 90lvl'a wstęp jest darmowy i wymagane jest tylko osiągnięcie 90 poziomu

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Mam nadzieję, że od np. 80-100lvlu zacznie się ciężki exp, a nie tak jak na Ethanie, że przez tydzień wbili max 250... Jak będzie ciężki exp to chociaż będzie co robić, a nie stać w m1 jak głupi po wbiciu max lvl.

Dwa miesiące+ na wbicie max lvl myślę, że byłoby OK.

Opublikowano

Mam nadzieję, że od np. 80-100lvlu zacznie się ciężki exp, a nie tak jak na Ethanie, że przez tydzień wbili max 250... Jak będzie ciężki exp to chociaż będzie co robić, a nie stać w m1 jak głupi po wbiciu max lvl.

Dwa miesiące+ na wbicie max lvl myślę, że byłoby OK.

Tak od 80+ juz będzie ciężko, za chwile zrobie eq zwykłego gracza na swojej postaci i posprawdzam jak leci i czy trzeba coś pozmieniać

pslv.png

Opublikowano

Sprawdźcie też czy nie macie żadnych bugów : Yang, Drop, Exp, Itemshop, żeby nie było żadnej cofki bo ktoś tam wykorzystywał bugi w grze na swoją korzyść.

I żeby też nie było eq z Navi lub coś w tym stylu...

Zabezpieczcie się dobrze przed DDoS i włamaniami, jesteście wielką Konkurencją dla innych serwerów i Ataki na 100% będą :<.

Opublikowano

Sprawdźcie też czy nie macie żadnych bugów : Yang, Drop, Exp, Itemshop, żeby nie było żadnej cofki bo ktoś tam wykorzystywał bugi w grze na swoją korzyść.

yang nie da sie bugowac raczej;p sprawdzalem wszystkie znane mi bugi z innych serwerow :), itemshopu jeszcze nie ma więc tego nie szło sprawdzic;p

Opublikowano

Bronie dla WP są z Szpona czy z Bojowego? ( bo nie wiem czy z bojowego można założyć na surze )

i kiedy start?

Bronie dla wp są z bojowego, dla BM'a ze szpona, date startu już mówiłem że podamy jak wszystko naprawimy i przetestujemy

Zabezpieczcie się dobrze przed DDoS i włamaniami, jesteście wielką Konkurencją dla innych serwerów i Ataki na 100% będą :<.

yangbuga nie ma, expa dzisiaj dokładniej ustawiałem żeby wszystko było tak jak należy, na drop niektórzy narzekają ale powiem wam że jest ok, a jak dropniecie i ubierzecie rękawice złodzieja to sam nie wiem czy nie jest aż za dobry :)

pslv.png

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie buffa i nowych mapek.

Jak wiemy wstęp jest do av2 od 75 lvl'a.

I teraz pytanie, jak tam wziąć buffa? Bo troszke się nie uśmiecha myśle że nie tylko mi expić go do takiego poziomu.

Czekam na odpowiedź; )

Opublikowano

mam pytanie do admina macie 2 servery co nie a strony macie takie jak by za 50 zł nie stać was na strone lepsza ?

Opublikowano

mam pytanie do admina macie 2 servery co nie a strony macie takie jak by za 50 zł nie stać was na strone lepsza ?

Strona jest ładna, nie wiem czemu się czepiasz...

Opublikowano

Powiem tak obecni webmasterzy maja dziurawe skrypty więc czasem lepsza jest prosta a dorze zabezpieczona strona niż "Piękne sito".

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie buffa i nowych mapek.

Jak wiemy wstęp jest do av2 od 75 lvl'a.

I teraz pytanie, jak tam wziąć buffa? Bo troszke się nie uśmiecha myśle że nie tylko mi expić go do takiego poziomu.

Czekam na odpowiedź; )

1. Expisz bez buffa

2. expisz buffa do 75lv

3. będzie pełno szamanów którzy z miło chęcią poexpią z tobą

Opublikowano

A nie lepiej po prostu dodać opcje przenoszenia się pierścieniem tym po ślubie ;>

Na serwach ------------------- kaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...