Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz już dość niedopracowanych serwerów mt2?Szukasz czegoś gdzie mógłbyś pograć przez długie miesiące?

Team serwera ExperionMt2 Cię nie zawiedzie!Cały serwer jest dopasowany, aby każdy gracz mógł znaleźć w nim miejsce dla siebie,

u nas poczujesz przyjemność z gry, a więc zapraszamy do zapowiedzi!

Prezentacja będzie ciągle wzbogacana o nowe informacje.

Ja tu juz mam dosyc czytania tego samego... Od graczy dla graczy bedzie super hiper zajebiscie, prezentacje uzupelnimy , strona niedlugo, jest rowniez wiele niespodzianek. Ta sranie w banie. Jak rzad, kazdy team nagina fakty oraz obiecuje rzeczy ktorych nie zagwarantują. Ale kto wie moze sie wam uda. Nie zagram ale powodzenia :)

Tez to czytam w prawie każdej prezce, ale tutaj nawet ja Ci moge obiecać, że tak będzie, bo znam ten Team i wiem ze nie rzucają słów na wiatr.

Czekam na Team-speaka i jakis forumek no i clienta, dawać dawać bo trzeba wh robic :D

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez to czytam w prawie każdej prezce, ale tutaj nawet ja Ci moge obiecać, że tak będzie, bo znam ten Team i wiem ze nie rzucają słów na wiatr.

Czekam na Team-speaka i jakis forumek no i clienta, dawać dawać bo trzeba wh robic :D

Już wiem za kim będę biegał i filmiki kręcił, dzięki.

Opublikowano

Przygotowaliście jakąś reklame, bo w tym samym czasie startuje także Vertia, jest niby lepszym serwerem, więc musicie jakoś zaciągnąć stamtąd graczy tutaj.

Jest jakaś reklama, czy maks 200 online?

Spokojnie, graczy będzie wystarczająca ilość, po pierwszych dniach przekonacie się do nas :)

kolejny serwer Kizio, niby ciekawy ale pewnie po miesiącu ktoś będzie biegał ze średnimi 500 jak to bywało na jego serwerach :-)

Zagraj a się przekonasz :-)

jest tutaj DC? bo w prezce nic o tym nie ma, niby to już tak jak dt- musi być, ale wolę się upewnić :)

Tak jest, zostanie to uzupełnione.

Już wiem za kim będę biegał i filmiki kręcił, dzięki.

Liczymy na dużo filmów z serwera ;)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

prezke około 14 mieliście uzupełnić i dodać clienta ( słowa julietty ), ogólnie możecie ją nawet za tydzień uzupełnić, tylko nie dawajcie sobie krótkich terminów a potem przesuwanie ich bo to źle świadczy :P i jak jeszcze coś ustawiacie a powinno tylko czekać na bete to zwykle poprawki na ostatnią chwile i tak trzeba poprawiać ( wiem bo robię remont w domu xD ) Czekam z niecierpliwością na bete i już mam prawdopodobnego myka na ten serw ale nie bede go tutaj pisać, jc mogę na pw wam napisać.

Opublikowano

Hej , nie chce mi się czytać tych 3 stron komentarzy , a w prezce nie doczytałem kiedy start , mógłby mnie ktoś poinformować ? . Z góry dziękuje.

W czwartek o ile beta nie wykaże nic poważnego.

prezke około 14 mieliście uzupełnić i dodać clienta ( słowa julietty ), ogólnie możecie ją nawet za tydzień uzupełnić, tylko nie dawajcie sobie krótkich terminów a potem przesuwanie ich bo to źle świadczy :P i jak jeszcze coś ustawiacie a powinno tylko czekać na bete to zwykle poprawki na ostatnią chwile i tak trzeba poprawiać ( wiem bo robię remont w domu xD ) Czekam z niecierpliwością na bete i już mam prawdopodobnego myka na ten serw ale nie bede go tutaj pisać, jc mogę na pw wam napisać.

Bo to Julietta była :D

pslv.png

Opublikowano

Bo nie bylo mnie w domu i nie zrobilam reszty ss'ow do prezki, więc wybacz. Zaraz zaczne robić i dziś powinna być edytowana. :P

Opublikowano

Bo nie bylo mnie w domu i nie zrobilam reszty ss'ow do prezki, więc wybacz. Zaraz zaczne robić i dziś powinna być edytowana. :P

Narobiłaś SSów na Nexanity i byly 3 restarty. Tobie to chyba podziekujemy!!

sygna1.png

Opublikowano

Narobiłaś SSów na Nexanity i byly 3 restarty. Tobie to chyba podziekujemy!!

Bylam tam jednym z 10 testerów, a administratorzy kazali mi porobić ss'y na forum, więc prosze nie wtrącaj się, jak nie wiesz.

+ nie bylam od łapania bugów znawco, oraz nie bylam w teamie.

Opublikowano

Tylko z czasem nie stancie sie jakims easy -,-

Beda jakies wierzchowce? Wszystko z isa bedzie dostepne w grze?

Opublikowano

Tylko z czasem nie stancie sie jakims easy -,-

Beda jakies wierzchowce? Wszystko z isa bedzie dostepne w grze?

Tak, wierzchowce oraz pety. System petów jest w końcowej fazie tworzenia :)

Wszystko to co w sklepie będziecie mogli zdobyć w grze.

Dodatkowo na naszym serwerze wprowadzony jest system osiągnięć z którego punkty będziecie mogli wymieniać na monety, ale o tym powiemy później :)

pslv.png

Opublikowano

Server bardzo mi się podoba. Na bete wbije napewno co dalej się zobaczy ;)

Proponuje tylko wywalić roski na magię a reszte ''dopalaczy'' u npc zwiększyć ilość bo troche lipa po 10/15 szt.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

na becie każdy dostanie lvl i eq odrazu czy sami mamy od początku jechac wszystko :P ?

Niektórzy dostaną, aby przetestować każdy przedział :)

@ będą również chwilowo zwiększone raty o ponad 200% abyście mogli szybciej na becie dobić lvl by posprawdzać wszystko :)

Server bardzo mi się podoba. Na bete wbije napewno co dalej się zobaczy ;)

Proponuje tylko wywalić roski na magię a reszte ''dopalaczy'' u npc zwiększyć ilość bo troche lipa po 10/15 szt.

Przemyślimy na becie :)

pslv.png

Opublikowano

Prosze tylko nie eq z update na plu......

RZYGAM TYM.

Nie mozecie sie wykazac jakas kreatywnoscia? ...

Co server to widze to eq.

KURWA.

Jesli eq na max lvl pozostanie to co jest czyli plowskie to ja podziekuje.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Prosze tylko nie eq z update na plu......

RZYGAM TYM.

Nie mozecie sie wykazac jakas kreatywnoscia? ...

Co server to widze to eq.

KURWA.

Jesli eq na max lvl pozostanie to co jest czyli plowskie to ja podziekuje.

to podziękuj, lepiej kopiować dopracowane bronie z pl'a niż paintowe z epvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...