Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucie na Mega.com.nz i każdy ściągnie najlepszy upload:) ,a do 20 macie 4 h to dużo albo launchera zróbcie

Up niestety nie zdąże, wieczorem podam link i wystartujemy jutro przed popołudniem, każy będzie miał równe szanse i będzie ok :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na huj nowy client jak już z bety jest od tygodnia do sciagniecia ? dajcie tylko launcher ja nie bede sciagal drugiego clienta bo mam limit neta

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Witam, start zapewne będzie jutro około 14, gdyż dzisiaj ciężko nam będzie upnąć oficjalnego clienta na różne hostingi byście zdążyli go pobrać.

A tak to na spokojnie na jutro każdy będzie miał nowego clienta itp. do tego jeszcze poprawimy kilka rzeczy :)

Napisz to dużymi literami, a nie takim maczkiem :D. Najlepiej na początku strony daj info kiedy start :>. I odpowiedz na moje pytanie up.

Opublikowano

Ehh . A co do tego clienta beta to można na nim expić ? Nie strace później postaci ?

Zawsze z bety wszystko sie usuwa postacie lol typie 1 raz w metka grasz?

Opublikowano

ehh szkoda że jutro start ... jakby nie mogli zrobić dziś ? np około dac jakąs łatke z CBT ? i gitarka by była

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Jakas reklama jest dobra? czy nie?

I czy dacie clienta na inna stronka do sciagania?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Jprd. wy chcecie grac na tym czyms ? Pff ten serwer padnie dzien po starcie jak nie szybciej.

Ma on słabe zabezpieczenia na DDoSy. Wgl. bronie i zbroje z 2004 roku porażka . Dawno wyszly z mody ale Experiom to syf i ma syfiaste bronie i zbroje.

Serwer oceniam na 6/10 ( bardzo slabo )

vertia.com.pl ma ocene 10/10

Szukacie dobrego , mocnego serwera ?

Vertia.com.pl

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jprd. wy chcecie grac na tym czyms ? Pff ten serwer padnie dzien po starcie jak nie szybciej.

Ma on słabe zabezpieczenia na DDoSy. Wgl. bronie i zbroje z 2004 roku porażka . Dawno wyszly z mody ale Experiom to syf i ma syfiaste bronie i zbroje.

Vertia.com.pl

wypierdlaj z tego tematu i tu nie wracaj, twoja skladnia jest gorsza nic u dziecka w podstawowce.

Ps. kiedy udostepnicie klienta?

Opublikowano

vertia 150 osób gra dobry server haahahhahaa

sorry ze nie na temat jesli trzeba niech mod usunie ten post

Opublikowano

Vertia.com.pl

Na Vertii gra 155 osób. Wielkie szaleństwo. Otóż sprawa jest taka. Posiadamy Filtr DDoS. Z tego co widać nawiązując do tematu Zbroi i Broni, sęk leży w tym że Tobie się one nie podobają, ale dość dużo graczy je lubi. Vertia jest serwerem którego administracja oleje ze względu na to że główny technik zostanie zamknięty przez policje za kradzież strony na której były nadane prawa autorskie Krulza. :) Koniec.

quetti.png
Opublikowano

Zrob ankiete kto zagra na Experion,kto nie i kto może zagra;D

Opublikowano

Vertia.com.pl

Haha nie wiem co ty bierzesz ale następnym razem weź tego pół... Taka mała rada, odstaw Ibuprom.

Zrob ankiete kto zagra na Experion,kto nie i kto może zagra;D

Ankieta tyle nie pomieści, więc nie ma co robić :D.

Opublikowano

No i jeszcze jedna propozycja..

W zapowiedzi widze że są roski na magie.. w sklepie.. moim zdaniem to bardzo zły pomysł ponieważ takie postacie jak : Bm/smok/heller nie zrobią nic i będzie ich mało na serwie a jak będą to nie będą praktycznie nic walic z skili.

Więc jestem za usunięciem ich z sklepu.

Opublikowano

No i jeszcze jedna propozycja..

W zapowiedzi widze że są roski na magie.. w sklepie.. moim zdaniem to bardzo zły pomysł ponieważ takie postacie jak : Bm/smok/heller nie zrobią nic i będzie ich mało na serwie a jak będą to nie będą praktycznie nic walic z skili.

Więc jestem za usunięciem ich z sklepu.

Rosy zostały już usunięte

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Rosy zostały już usunięte

Jak sie cieszę:] będzie mozna grac bm-em :D

Dobra start jutro?:]

I daj clienta na jakąs fajna stronke do sciągania..

Opublikowano

Sorry za spam jak coś ale nie czytałem wcześniejszych postów, i mam pytanie

Drop Broni 75 -> tylko z RIPa ? ( bo na gameplay - u knock1074 widać drop Zatrutego )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...