Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jprd kolejny hard/medium... Jakbym chciał grać na hard/medium to poszedł bym na sprawdzone typu Ravia/Balmora/Balantia.

Czemu tak mało powstaje dobrych, oryginalnych medium/easy. Spójrzcie na takiego Virtuala/Pandore/Diamonda maja po +1k graczy, a stoją już ponad 2 lata.

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jprd kolejny hard/medium... Jakbym chciał grać na hard/medium to poszedł bym na sprawdzone typu Ravia/Balmora/Balantia.

Czemu tak mało powstaje dobrych, oryginalnych medium/easy. Spójrzcie na takiego Virtuala/Pandore/Diamonda maja po +1k graczy, a stoją już ponad 2 lata.

To idź i graj na tych serwerach, jak ci nie pasuje , a nie tu spamisz ...

Opublikowano

No masz racje gra na nich 1k graczy i co w związku z tym ?. Ogólnie to gra 1k a na serwer dobry hard/medium czeka 10k graczy. Dla mnie może być serwer nawet super hard pro elo. Ale wymagania to dungeony brak monotonnego expa. I tyle w tym temacie każdy woli co innego <3

Opublikowano

Mam takie pytanie . Kończe pobieranie clienta i gdzie moge się zarejestrować ?

Ref. Przepraszam nie doczytałem . Strona będzie o 21. ;)

Opublikowano

wali fejkiem, na yt pod filmikami mieli końcówkę .pl a nie .com lepiej uważajcie

ps. kiedy admini dadzą linka?

wejdz na forum i zobacz co nad sb pisze pozniej pierdol glupoty

Opublikowano

wali fejkiem, na yt pod filmikami mieli końcówkę .pl a nie .com lepiej uważajcie

ps. kiedy admini dadzą linka?

Mieli końcówke pl ale ich poprzedniemu sponsorowi skończyły sie fundusze i przechodzac do mnie zakupilem domene z końcówką com

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ok beta już online!

Strona serwera:

http://experionmt2.com/

Reje

http://experionmt2.com/index.php?s=register

Download Clienta

http://experionmt2.com/index.php?s=downloads

Forum

Na stronie serwera wystarczy kliknąć w zakładkę forum

Beta potrwa aż do wyłapania wszystkich bugów, exp/drop/yang będzie wyższy o 250% niż normalnie byście mogli szybciej wbić lvl do sprawdzania różnych dungeonów itp.

Wszystkie znalezione bugi prosimy zgłaszać na naszym forum w dziale błędy, znalezione bugi będziemy nagradzać monetami na start!

Uruchamiamy puki co tylko ch1, więcej na cel bety nie jest potrzebne. Możliwe będą częste offy itp. więc nie pisać dlaczego off, ponieważ właśnie wtedy możliwe że będziemy pracować nad naprawą serwera.

Także zapraszamy do gry! :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

wejdz na forum i zobacz co nad sb pisze pozniej pierdol glupoty

zwracam honor, nie miałem linka do ich forum.

Opublikowano

Nie widzi mi się na becie szybkie lvlowe i dropienie tych kamyków duchowych i fasolek. Lipa z tymi fasolkami, tyle nadrobić i nabić tych metków aby skill wbić, masakra.

Opublikowano

Trochę łatwiej mogliby to zrobić ;p

Np żeby już z g5 była szansa na P ;p

Np. G5 10%, G6 25%, G7 35%, G8 45%, G9 75%, G10 100% xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Strasznie lipny drop z metinów, na 6 metinów 1 kamyk niebieski... to już nie mówię co będzie potem z G na P i jak z tymi fasolkami, bosh...

Rozumiem, że nazywacie serwer medium/hard ale bez przesady, trzeba się pomęczyć bo trzeba, ale nie chce całego życia na serwerze spędzić na metkach, bo tak mi się wydaje że będzie.

Opublikowano

Pamiętajcie to jest beta, wszelkie bugi/propozycje zgłaszajcie na naszym forum, potem zbierzemy to do kupy i porobimy co będzie trzeba.

Na start na bete daliśmy mounta, również do shopa handlarka różności ponieważ niektórym nie chce działać przywołanie konia, co jutro ogarniemy (przed betą wszystko jak sprawdzałem było w porządku)

Także pozdrawiam i życzę jeszcze raz miłej gry.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Problem z koniem

Misje nakładają się na pasek bonusów, górny lewy róg

Brak w niektórych kamieniach duszy poziomu +

Brak polskich znaków

Nie wiem czy to tylko u mnie, ale jak klikne PPM, to rzecz ze sklepu kupuje się 2x

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

Truta leci z tej doliny na 100 lvl i z pajaka z dungeonu na 75 wiec lajcik. A kiedy uznacie ze jest koniec bety i ze juz wszystko naprawione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...