Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dziś ma być beta to dajcie już tego klienta do zassysania a jak ma nie być to napiszcie bo nie chce mi się czekać

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie co do olejku wygnaniu u handlarki, jeżeli będzie on dostępny w ten sposób w grze to możliwe jest iż przed autoeventem gracze z innego królestwa będą się przenosić do królestwa które akurat ma event :) może warto wywalić ten olejek z gry i only is?

Opublikowano

Prosze tylko nie eq z update na plu......

RZYGAM TYM.

Nie mozecie sie wykazac jakas kreatywnoscia? ...

Co server to widze to eq.

KURWA.

Jesli eq na max lvl pozostanie to co jest czyli plowskie to ja podziekuje.

jep. racja.

Dajcie jakieś lepsze te bronie, nawet stare jakieś ale epickie, a nie te gówna z pl-a i te zjebane zbroje... niedość ze chujowo wygladaja to jeszcze tego od cholery jest. Pomyslcie nad tym :>

Opublikowano

Też trochę nie podobają mi się te zbroje . Pomyślcie nad tym , żeby je zmienić. ;) Moglibyście udostępnić już link do clienta , żeby każdy pobrał .

Opublikowano

Ile fasolka daje, bo tak rzadko dropi i tylko z tych metków, których prawie nie będzie, oby 2k ?

Btw. dajcie klienta..

Opublikowano

ooo , widzę ładny drop z metinów ;) Wstawcie już clienta i odpalajcie betę , bo nie można się doczekać . ;p

Opublikowano

serwer godny uwagi, mila prezentacja dla oka, byc moze zagram. fajne ajtemsy ;)

Opublikowano

Ile fasolka daje, bo tak rzadko dropi i tylko z tych metków, których prawie nie będzie, oby 2k ?

Btw. dajcie klienta..

Client już jest up'niety. Teraz tylko czekamy na Tevana. :)

Opublikowano

WTF LOGIC

macie klienta to go nam dajcie, pobierzemy i poczekamy, nie każdy ma neta z nasa, że pobiera w 5 min...

Beta potrwa do kiedy i w końcu kiedy start taki na 100%?

Jak z tymi fasolkami?

Opublikowano

Zagram, prezka 8/10. Oczwiście mam nadzieję że z tego się nie zrobi taki hard że w 5 dni będzie dopiero 75 oraz te przepustki do dungeonów nie bedą tylko w is -,-"

Opublikowano

mam pytanie co do olejku wygnaniu u handlarki, jeżeli będzie on dostępny w ten sposób w grze to możliwe jest iż przed autoeventem gracze z innego królestwa będą się przenosić do królestwa które akurat ma event :) może warto wywalić ten olejek z gry i only is?

ponawiam...

Opublikowano

Dajcie lepiej teraz , bo można włączyć pobieranie i iść np. na dworze ...

Opublikowano

Witam, client już jest dostępny:

http://www.multiupload.nl/GVD5EMGKS9

Link do forum możecie znaleźć pod filmikiem:

Beta wystartuje w okolicach 21, wtedy też podamy link do strony, więc pobierajcie clienta, pozdrawiam :)

Na czas bety wszystkie raty zostaną zwiększone o 250% ale więcej info potem.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

do kiedy ta beta? zależy mi aby mieć czas bez spiny przetestować też te wysoko lvlowe lokacje. bo jak w 3 dni mam wbić i zrobić eq aby potestować all ( chodzi też o yang itp ), chyba że dacie narzedzie do testowania ( mocno ograniczone komendy ) lub na start dużo yang i npc z różnymi rzeczami ktore trzeba byłoby za każdym razem dropić ( np do dc jakbym chciał testować to zebym nie musiał isc ripera za kazdym razem bić )

Opublikowano

Jest jakaś reklama?

Błagam o zmianę pogro na zabójce żółtego smoka i wymianę epików po trytonach, ostatnie są git :D

Opublikowano

Hmmm... Teraz pytanie gdzie grać Experion czy Vertia... Macie niezłą konkurencje przy starcie, życzę powodzenia :P.

Opublikowano

Ale lagi ze sciaganiem , dajcie na inny hosting

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...