Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie lepiej po prostu dodać opcje przenoszenia się pierścieniem tym po ślubie ;>

Wtedy będzie dużo oszustw i przenoszenie mniejszych lvli na lepszą mapę żeby sobie expili. Lepiej zrobić tak aby, jak jest mapa np. od 90lvlu to żeby exp leciał tam dopiero od 90 lvlu, a jak ktoś ma mniejszy lvl niż 90, to żeby tej osobie nic nie leciało expa. Nie wiem czy jest to wykonalne, trzeba poczekać na wypowiedź kogoś z Teamu.

Opublikowano

Po co tak kombinować ? Chcecie mieć buffy to się namęczcie, lub expijcie z kimś w pt. Na żadnym serwerze nie było takiej ulgi ,że możesz sobie wejśc buffem 75lv na mape +100.

dokładnie ! co wy próbujecie kombinować?! wszędzie tak jest, że jak chcesz wejść buffem np. do av2 lub innej mapy to musisz go wyexpic i tyle !

ale jak widać dzieci już próbują iść na skróty:)

Opublikowano

Po co tak kombinować ? Chcecie mieć buffy to się namęczcie, lub expijcie z kimś w pt. Na żadnym serwerze nie było takiej ulgi ,że możesz sobie wejśc buffem 75lv na mape +100.

Mylisz się. Nie na każdym. Mam nadzieję, że dmg mobów będzie tak ustawione, że nie będzie potrzeba buffa do pomocy.

Opublikowano

Wtedy będzie dużo oszustw i przenoszenie mniejszych lvli na lepszą mapę żeby sobie expili. Lepiej zrobić tak aby, jak jest mapa np. od 90lvlu to żeby exp leciał tam dopiero od 90 lvlu, a jak ktoś ma mniejszy lvl niż 90, to żeby tej osobie nic nie leciało expa. Nie wiem czy jest to wykonalne, trzeba poczekać na wypowiedź kogoś z Teamu.

Jeśli ktoś z mniejszym niż 90lvl wbije na mapę 90+ to go poprostu przeniesie do m1, niezależnie czy wejdzie przez jakiegoś moba/pierścień małżeński czy inne tego typu rzeczy.

Nie tyczy się to dungeonów, tam wystarczy że założyciel PT będzie miał wymagany poziom.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Będzie zablokowane WH i inne dopalacze? Czy jak zwykle na starcie będzie trzeba się użerać z cheaterami? :<.

Opublikowano

Jak wszystko ogarniemy to podamy dokładną datę startu, wiem że chcecie grać ale bądźcie cierpliwi :)

Puki co wbijajcie na bete :)

datę ? miało być jak się nie myle dziś, a teraz wyskakujesz z datą.. nie chce mi i mojej ekipie się czekac, pozdro 20 osob mniej, papa.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

datę ? miało być jak się nie myle dziś, a teraz wyskakujesz z datą.. nie chce mi i mojej ekipie się czekac, pozdro 20 osob mniej, papa.

W każdym razie lepiej poczekać stroche niż startować na przysłowiową srake i potem wychodzi pełno bugów na starcie. Pozatym zanim włączymy serwer musimy skontaktować sie z technikami z serwerowni. Chcemy ich poinformować że mogą wystąpić ataki na nasz serwer.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tak już leci włączać serwer bo ty i twoja ekipa chce grać... Nie chcesz to nie czekaj, nikt tu nie będzie płakał za tobą i twoją ''ekipą''. Znając życie i tak będziesz grał na serwerze, tylko pierd..... smuty.

Opublikowano

My też na pewno zagramy, serwer zapowiada się znakomicie ;)

Nie spieszcie się ze startem, najważniejsze są zabezpieczenia i udany początek, chyba nie chcecie skończyć jak Vertia ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak wszystko wypali to będzie tyle osób jak na Ravia.eu lub nawet jak na PandoraMT2. Serwer zapowiada się po prostu zajebiście :D. Jak nic nie zepsujecie to będzie masa ludzi, więc lepiej poczekać z tym startem i upewnić się czy wszystko jest dobrze zrobione.

Załatwiajcie już też reklamy serwera.

Opublikowano

Ja życzę wam wszystkiego dobrego, sam dlatego tak starałem się szukając bugów aby mieć gdzie pograć. Dałem dużo uwag mam nadzieje że naprawicie wszystko co się da a nie coś co łatwo poprawić a jakieś poprawianie dt całego to uj w to bo za dużo czasu trzeba.
Zostawiam Neverwintera aby tu pograć więc pokażcie się z dobrej strony :D

Opublikowano

No bardzo dobrze wygląda na pierwszy rzut oka, tylko te bronie okropne mnie odpychają..:(. Ale na pewno postaram się wpaść na serwer.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem bronie są na prawdę świetnie dobrane, nic bym nie zmieniał, bardzo mi się podobają ;)

Co do serwera jeszcze, to może być na prawdę hit, wszystko idzie w jak najlepszym kierunku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...