Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do Administracji Czy będzie zablokowane WH ?

Nie, aczkolwiek Tevan będzie 24/7 więc jak ktoś pogra dłużej niż 24h na wh to będzie cud ;)

Nie będzie bugów to będzie Zaje ... :) Licze na udany start.

Bugów z pewnością nie będzie :)

No bardzo dobrze wygląda na pierwszy rzut oka, tylko te bronie okropne mnie odpychają..

Nie są aż takie złe ;-)

kiedy start?

Najprawdopodobniej jutro

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, aczkolwiek Tevan będzie 24/7 więc jak ktoś pogra dłużej niż 24h na wh to będzie cud ;)

Bugów z pewnością nie będzie :)

Nie są aż takie złe ;-)

Najprawdopodobniej jutro

No i Zaje*iście :D. Na pełnej kur*ie Startujemy! :D.

Opublikowano

W niedzielee ;]

Bo JUTRO mamy Festyn ;]

Szczerze? Kogo obchodzi to , że masz festyn? A innych zdanie? :)

@ Pytanie do administracji

Jest teamspeak?

Opublikowano

Tak ostatnie dni wolne a wy chcecie w Niedziele, bez sensu... Start najlepiej jutro jeśli się wyrobicie ze wszystkim, dla mnie może nawet i dziś być start jak już wszystko na picuś glancuś zrobiliśie.

W niedzielee ;]

Bo JUTRO mamy Festyn ;]

Ooo... to musi być start w Niedziele, jak ty masz Festyn, to ważna sprawa... Ironia.

Opublikowano

start będzie gdy wszystkie bugi/ błędy zostaną poprawione :)

Skoro jesteście tacy napaleni na serwer to wbijajcie na betę i pomagajcie szukać błędów:)

Gdy administracja będzie pewna, że wszystko jest ok na pewno ogłosi datę startu :)

Opublikowano

start będzie gdy wszystkie bugi/ błędy zostaną poprawione :)

Skoro jesteście tacy napaleni na serwer to wbijajcie na betę i pomagajcie szukać błędów:)

Gdy administracja będzie pewna, że wszystko jest ok na pewno ogłosi datę startu :)

Widać, że wszystkich postów nie czytasz. Administracja już ogłosiła datę startu, najprawdopodobniej odbędzie się to Jutro.

Opublikowano

Przyznam, ze tak dopracowanego serwera, oraz mam wrazenie ze tak dobrze zabezpieczonego serwera juz dawno nie bylo ;)

W koncu bedzie mozna spokojnie pograc miesiacami, zapowiada sie swietna zabawa;)

Opublikowano

@ Pytanie do administracji

Jest teamspeak?

Niestety póki co nie ma.

Widać, że wszystkich postów nie czytasz. Administracja już ogłosiła datę startu, najprawdopodobniej odbędzie się to Jutro.

"Najprawdopodobniej"

Zobaczymy jak z bugami wyjdzie :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Pograłem troche na becie na początku i wszedlem teraz, widze ze wiekszosc bugow poprawione (wierzchowce juz daja bonusy itp) ale drop z metków do 30lvla ciągle znikomy, co 3 metki trafi sie egzo reszta smieci, a ludzie na pewno chcieliby zrobic dropki do m2 aby zarobic na skille
@kolejny bug misja na 5lvl nie daje 150 pele tylko 15

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Pograłem troche na becie na początku i wszedlem teraz, widze ze wiekszosc bugow poprawione (wierzchowce juz daja bonusy itp) ale drop z metków do 30lvla ciągle znikomy, co 3 metki trafi sie egzo reszta smieci, a ludzie na pewno chcieliby zrobic dropki do m2 aby zarobic na skille

@kolejny bug misja na 5lvl nie daje 150 pele tylko 15

Ja na becie w m2 coś około z drugiego metka kamień duchowy i niebieski kamień ; o + pełno kd +3/4

Opublikowano

Serwer jest na prawdę już w 99% dopracowany, wszystko wygląda idealnie :)

Nawet zabezpieczenia mają świetne, to będzie hit tego roku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...