Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Experion

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ich pierwszy serwer, spokojnie bedzie 1k ;)

jak nie wiesz co mówisz to się nie wypowiadaj. Serwer moim zdaniem będzie cieszył się bardzo małą popularnością. Nie takie hity i z reklamą na youtubie i innych forach ledwo po 900 osób zebrały. Moim zdaniem serwer nie jest wart większej uwagi, pierwszy projekt zawsze pada. człowiek się uczy na błędach,a do systemu ludzi którzy już po 100 serwów mieli ciężko się wbić aby dostać dużo graczy. Poza tym data startu nie znana, i wy myślicie że wszyscy będą czekać aż łaskawie wszyscy na becie wbiją max lvl i itemy aby sprawdzić czy nie ma bugów ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

max lvl duzo osob ma i itmey od gm mozna bylo dostac.
ja jestem ciekaw jakie bugi juz fixneli bym wiedział czy w ogóle moja praca i innych została zauważona czy tylko krytyczne bugi a reszta nie musi być zrobiona ;D

Opublikowano

Yoni, nie wiesz nic o serwerze i się wypowiadasz nie wiadomo po co i dlaczego hehe

Przekonasz sie i szczeka Ci opadnie kolego :)

A ja wiem co mówię, interesuję się serwerem od dłuższego czasu, dużo spędziłem także na becie, widziałem jak wszystko szybko sie rozwija, oraz jak swietnie ze wszystkim radzą sobie Admini :)

Co do daty startu, nie ma co się śpieszyć, po co upasc jak Vertia hehe

Co do poprawionych bugow lewo, wszystkie nawet najdrobniejsze szczegoly administracja poprawia natychmiast, jak chcesz zobaczyc, co naprawili, to wejdz po prostu na bete ;)

Opublikowano

HAHA bedzie wiecej :D

nie będzie bo sponsor tego serwera ma juz 2 serwery na 1 maszynie teraz dojdzie 3

i maszyna za 600zł nie uciągnie tylu graczy bodajże ze podzielił parametry na 300 graczy ;)

nie rozumiem ludzi po co stawiają serwer hard na którym zagra max ale to jak dobrze pójdzie 500 osób a po 1/2 tyg licznik spadnie do 150 i jaka to gra z 150 online na hardzie ?

serwer niczym się nie różni od innych oj przepraszam różni się tym że trzeba znowu zaczynać expić od 1 lvl i robić eq ( to juz jest monotonne )

jest i będzie tylko jedyny polski hard czyli ravia powodzenia

Opublikowano

nie będzie bo sponsor tego serwera ma juz 2 serwery na 1 maszynie teraz dojdzie 3

i maszyna za 600zł nie uciągnie tylu graczy bodajże ze podzielił parametry na 300 graczy ;)

WIDZĘ ŻE WKOŃCU ZNALAZŁ SIĘ KTOŚ KTO MA JAKIEKOLWIEK POJĘCIE CO TU SIĘ DZIEJE, A NIE TYLKO CHLAPIE BEZ SENSU.

A co do tematu: bez dokładnej daty wszyscy po trochę rozejdą się po innych :P Beta to beta.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Yoni, nie wiesz nic o serwerze i się wypowiadasz nie wiadomo po co i dlaczego hehe

Przekonasz sie i szczeka Ci opadnie kolego :)

A ja wiem co mówię, interesuję się serwerem od dłuższego czasu, dużo spędziłem także na becie, widziałem jak wszystko szybko sie rozwija, oraz jak swietnie ze wszystkim radzą sobie Admini :)

Co do daty startu, nie ma co się śpieszyć, po co upasc jak Vertia hehe

Co do poprawionych bugow lewo, wszystkie nawet najdrobniejsze szczegoly administracja poprawia natychmiast, jak chcesz zobaczyc, co naprawili, to wejdz po prostu na bete ;)

nie powiedziałbym że natychmiast i akurat na becie byłem odkąd się zaczeła :) ważne aby naprawili i wystartowali bez problemów.

ps. doczepię się do jakiejś ekipy w jinno piszcie na pw

Opublikowano

wolałbym mieć z ovh z 10gb/s laczem jak ten shit z 200mb/s za ktore x2 wiecej placisz ;P

Firma ovh nie ma wogóle filtrów anty dos więc taki serwer szybciej pada niż 200mb na filtrowanej serwerowni ;)

Pozatym nie ma co sie spinać na 100graczy przypada ok 10mb łącza.

33748387117269464751.png

Opublikowano

jak nie wiesz co mówisz to się nie wypowiadaj. Serwer moim zdaniem będzie cieszył się bardzo małą popularnością. Nie takie hity i z reklamą na youtubie i innych forach ledwo po 900 osób zebrały. Moim zdaniem serwer nie jest wart większej uwagi, pierwszy projekt zawsze pada. człowiek się uczy na błędach,a do systemu ludzi którzy już po 100 serwów mieli ciężko się wbić aby dostać dużo graczy. Poza tym data startu nie znana, i wy myślicie że wszyscy będą czekać aż łaskawie wszyscy na becie wbiją max lvl i itemy aby sprawdzić czy nie ma bugów ?

Taaa bo Alien2 i Ethana mieli reklamy... A przypomnę, że mają po 1200 graczy ;>. Coś ci się chyba pomyliło kolego... Same MPCforum to jest najlepsza reklama, bo jak ktoś szuka serwera pierwsze co robi wchodzi na MPCforum, a nie na jakieś Youtube czy inny shit...

Opublikowano

siemka zagrał bym sobie na serwerze ale niestety link do downloadu nie działa czy administracja serwera mogła by to naprawić?

Łap: http://experionmt2.com/download

Pytanie do Administratora:

Będzie opcja przelewów co do ''SM'' czy tylko SMS?

Napiszcie też dokładną datę i godzinę startu żeby ludzie się zebrali, bo teraz to już nikt nie wie kiedy wy startujecie. Takie info co wy daliście ''jak naprawimy wszystkie bugi'' nikomu to nic nie mówi, nikt wróżką nie jest i nie przewidzi daty i godziny startu serwera.

Opublikowano

Witam, start zapewne będzie jutro około 14, gdyż dzisiaj ciężko nam będzie upnąć oficjalnego clienta na różne hostingi byście zdążyli go pobrać.

A tak to na spokojnie na jutro każdy będzie miał nowego clienta itp. do tego jeszcze poprawimy kilka rzeczy :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Witam, start zapewne będzie jutro około 14, gdyż dzisiaj ciężko nam będzie upnąć oficjalnego clienta na różne hostingi byście zdążyli go pobrać.

A tak to na spokojnie na jutro każdy będzie miał nowego clienta itp. do tego jeszcze poprawimy kilka rzeczy :)

Wrzucie na Mega.com.nz i każdy ściągnie najlepszy upload:) ,a do 20 macie 4 h to dużo albo launchera zróbcie

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...