Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF?!

wyskoczył mi komunikat na dwa z 4 kont: your license expired, i się wyłączył, tzn teraz się zalogowałem bez problemu, ale wkurzający błąd, kiedy

licencję mam rok...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WTF?!

wyskoczył mi komunikat na dwa z 4 kont: your license expired, i się wyłączył, tzn teraz się zalogowałem bez problemu, ale wkurzający błąd, kiedy

licencję mam rok...

Masz za dużo kont odpalonych , ja smigam na jednym i jest okej . A kolega na 3 i się mu ciągle wiesza :)

Opublikowano

Kurwa co wy chcecie jak to jest > TESTOWA WERSJA < .......

i huj

Jak sobie radzi z tym PALLADIUM ??

I czy leci wymienić gdy jest full , i sie sam repa D: ?

nie wymienia i nie repa ,ale zbiera :D

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

adzik kolejna uwaga:bot już potrafi zbierać palladium

(lata po całej mapie nie mgle ,jak ucieka ,bo mało hp to na teleport wieje)

Opublikowano

i znowu logout to juz 2 raz.../

hah dziwna sprawa, niby pisało

your license expired, i niby wyłączyło bota, a on gdzieś zakonspirował się w moim systemie i nadal działa, choć nie mam okienka

ja się pytam jak to możliwe?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

adzik kolejna uwaga:bot już potrafi zbierać palladium

(lata po całej mapie nie mgle ,jak ucieka ,bo mało hp to na teleport wieje)

muszą dopracować te zbieranie palladium , bo idzie to beznajdziejnie , leci w miny do góry mapy niewiadomo po co

Opublikowano

up.

skoro to jest nowy bot to wiadomo, że nie będzie od razu chodziło idealnie..

masz bicie alienków i zbieranie boxów i to wszystko za darmo.. ale jak widać Polakowi to nie dogodzi..

Opublikowano

i znowu logout to juz 2 raz.../

hah dziwna sprawa, niby pisało

your license expired, i niby wyłączyło bota, a on gdzieś zakonspirował się w moim systemie i nadal działa, choć nie mam okienka

ja się pytam jak to możliwe?

Podobną sytuacje miałem, pewnie błąd jakiś. Trza odpalić menedżer zadań i wyłączyć :)

Opublikowano

Podczas ucieczki przed wrogiem nie przeskoczył przez wrota, ok 15 min. stał w nich nic nie robiąc, wymusiłem "jump" i w tedy zareagował powrotem na mapę i dalszym boceniem.

Opublikowano

Podczas ucieczki przed wrogiem nie przeskoczył przez wrota, ok 15 min. stał w nich nic nie robiąc, wymusiłem "jump" i w tedy zareagował powrotem na mapę i dalszym boceniem.

zwykła zwiecha :)

Opublikowano

Elo, jest problem z biciem alienów na x-5. Mam odznaczonego bossa lordakium, ale bot i tak go leje. Można to naprawić?

Opublikowano

Mam identyczny problem z bosem sibelonem, najdziwniejsze jest, że niby jest nie zaznaczony na mapce, a kręci się i go bije. (oczywiście odznaczony na liście celów). Strasznie też przeszkadza referee bot, trzeba często zerkać na bota co się dzieje, a puszczanie na noc chyba mija się na dzisiaj z celem.

Opublikowano

tak teraz obserwuje merkave jak bije refresha bo gram na takim serwie ze teraz lata i kurwa nie ma problemu z nim bo chwile pobije i przezuca sie na innego moba :D bil cala noc i jakos urke naklepal a tam caly czas refres latal :)

Opublikowano

ja na noc puściłem na x-2 i koło 5 się wyłączył :(

Opublikowano

a mi to kur... rozj... 4 Irysy + Wylatuje mimo że stoi 5 obcych obok stacji, ja jebie...

Opublikowano

ten bot nie umie robić wrót D:

robi kółka 10 minut i nie ubił jeszcze nic

Opublikowano

Elo, jest problem z biciem alienów na x-5. Mam odznaczonego bossa lordakium, ale bot i tak go leje. Można to naprawić?

bot jest napisany na mapy x-4 czyli jak puścisz na x-5 to nie będą działać pewne opcje takie jak :

naprawa statku , nie będzie uciekał i tak jak napisałeś będzie lał co popadnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...