Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mi forum nie śmiga?

Mam jakiś błąd, nie mogę żadnych patchy wgrać, dawajcie też linki może do pobrania na mpc, a nie tylko odsyłajcie na forum.

Opublikowano

Czemu mi forum nie śmiga?

Mam jakiś błąd, nie mogę żadnych patchy wgrać, dawajcie też linki może do pobrania na mpc, a nie tylko odsyłajcie na forum.

Dlaczego dajemy tylko lniki do forum ?

Bo u nas forum to największe źródło informacji i myśle że na każdym inny serverze jest tak samo.

Wystarczy przenieść się do 10 zakładki gdzie jest bezpośredni link wymieniony 3x.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Tak, tylko piszę tak dlatego, że forum mi nie śmiga, a na ts nie otrzymuje pomocy.

Nie mam też jak pobrać wszystkich łatek.

W dodatku po wgraniu łatki z 13 czerwca po wybraniu postaci mam crash metka i tyle za każdym razem.

Opublikowano

Tak, tylko piszę tak dlatego, że forum mi nie śmiga, a na ts nie otrzymuje pomocy.

Nie mam też jak pobrać wszystkich łatek.

W dodatku po wgraniu łatki z 13 czerwca po wybraniu postaci mam crash metka i tyle za każdym razem.

Czy wklejasz do clienta z 31.05 ?

9bix.png

Opublikowano

Wklejam do starszego klienta, a skąd mogę pobrać tego najnowszego klienta?

Btw. skad wezmę patch eventowy jak nie działa mi forum.

Ten najnowszy znajdę w dziale download czy nie?

Opublikowano

Wklejam do starszego klienta, a skąd mogę pobrać tego najnowszego klienta?

Btw. skad wezmę patch eventowy jak nie działa mi forum.

Ten najnowszy znajdę w dziale download czy nie?

Znajdziesz go tu :

http://nervil.pl/download

9bix.png

Opublikowano

czy są potrzebne ulepszacze do stalki bojowego biz z nieb na 9 ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

czy są potrzebne ulepszacze do stalki bojowego biz z nieb na 9 ?

Do eq na + 54 lv są potrzebne ulepszacze.

9bix.png

Opublikowano

Słuchajcie , jeżeli nie chcecie zostać okradzeni , nie wysyłajcie nikomu Folderu "L i B" dlaczego ? tam są zapisane wasze Passy , sam zostałem okradziony , bo koleś mówił że ma problem z klientem i że potrzebuje tego folderu, ja nawet nie wiedziałem , a teraz patrzę i faktycznie są tam moje passy zapisane. Mówię to byście nie popełnili tego samego błędu, no nic zaczynam od new ;]

xD 

Opublikowano

MaTe ^^, dnia 23 Cze 2013 - 15:41, napisał:
Jak zarobić na skille dopiero 30 lvl mam.

Ja również od dziś zaczynam i wiele osób mówiło mi , że mam zrobić 10 lv i metki w m1 bić i tak robię i powiem dosyć fajny zarobek ;) polecam ;d

ja mam również pytanie , ale inne , wiecie może czy WP ogarnę bez buffa na mapie 90 ? Bo jak wiadomo tam jeden z lepszych zarobków 300-400kk na 1h. ;) i jakie tam bony działają ?

xD 

Opublikowano

Ja również od dziś zaczynam i wiele osób mówiło mi , że mam zrobić 10 lv i metki w m1 bić i tak robię i powiem dosyć fajny zarobek ;) polecam ;d

ja mam również pytanie , ale inne , wiecie może czy WP ogarnę bez buffa na mapie 90 ? Bo jak wiadomo tam jeden z lepszych zarobków 300-400kk na 1h. ;) i jakie tam bony działają ?

A na czym można zarobić z tych metków? Tych dodaniach i zmiankach?

Opublikowano

A na czym można zarobić z tych metków? Tych dodaniach i zmiankach?

Dropiąc Kamienie duch, zmianki, dodanie , rady, zwoje etc + włóż Full na yangi bo zawsze coś więcej leci ;d

xD 

Opublikowano

Zodi pomyśł o jakieś reklamie i launcherze, bo nie każdy ma możliwość pobrania 1.4 GB, a może przez lanucher wbije wiecej osób.

Serwer polecam.

Opublikowano

Zodi pomyśł o jakieś reklamie i launcherze, bo nie każdy ma możliwość pobrania 1.4 GB, a może przez lanucher wbije wiecej osób.

Serwer polecam.

Reklama jak na razie jest dobra , kiedyś grało tutaj po 200 osób a teraz dochodzi do 500 ;) a zobaczysz będzie o wiele więcej.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...