Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop z tych bossów jest dosyć dobry, lecą Kamienie duch , Maski na 60, stalki , Zwoje egz , Rady, fasolki etc ;)

Dziś było 550 on-line , więc tak jak mówiłem ilość graczy na dzień rośnie , zapraszam na serwer ;d

Proponuje Ci wyjść z serwera bo wszyscy wyjdą, i wcale nie będzie nikogo na serwerze.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj o tej godzinie było 250 graczy, a dziś troche ponad 400? Coś mi się wierzyć nie chce, że w jeden dzien tyle graczy przybyło. Do tego widać, że w m1 jest coraz wiecej, ale bez przesady.

Opublikowano

Wczoraj o tej godzinie było 250 graczy, a dziś troche ponad 400? Coś mi się wierzyć nie chce, że w jeden dzien tyle graczy przybyło. Do tego widać, że w m1 jest coraz wiecej, ale bez przesady.

Sugerujesz , że podkręcili licznik ? ^^ Zbliżają się wakacje , oceny wystawione i zapewne większość postanowiło zostać od dziś w domu i poexpić , niż nudzić się w szkole ;d. Do tego jest bardzo dobra reklama , i wiele nowych graczy wbija na serwer;)

xD 

Opublikowano

Robisz postać na tym samym koncie 40 lvl, otwierasz szkate masz pd na 1h i przenosisz przez depo.

No fakt , ale jest to dość monotonny proces , zresztą ja się nie mylę z niektórych bossów również lecą na 1h, ale nie jestem do końca przekonany.

xD 

Opublikowano

a ja wiem ze licznik jest lewy ;d

każdy licznik jest lewy niema dobrego ale mogę zapewnić cie ze ile pokazuje tylko mniej więcej gra

Opublikowano

każdy licznik jest lewy niema dobrego ale mogę zapewnić cie ze ile pokazuje tylko mniej więcej gra

Ale na pewno wczoraj po 22 nie bylo +550... Cos podkrecili, bo w m1 pustki, na mapach tez.

Opublikowano

Ale na pewno wczoraj po 22 nie bylo +550... Cos podkrecili, bo w m1 pustki, na mapach tez.

Pustek to niestety na 100 % nie było , bo sam o tej godzinie byłem w m1 i byłem światkiem , że ludzi było bardzo wiele ;)

Zresztą ja was nie rozumiem , w czym teraz macie problem ? że niby podkręcony licznik, no proszę was.

Aktualnie odbywa się jakby co przerwa techniczna.

xD 

Opublikowano

Witam :)

Z okazji rozpoczęcia wakacji server NerviL organizuje dla was specjalne eventy :)

Dnia 28.06.2013 godz. 23:59 - Tajemnicze skrzynie

28.06.2013 godz.18:00 - Raty 15% +

Konkurs OX godz .20:00 3 rundy

Tombola do 07.06.2013

W okresie wakacyjnym mogą być prowadzone niezapowiedziane eventy !

(Czas się popisać :)

Zapraszamy na NerviL !

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Witam :)

Z okazji rozpoczęcia wakacji server NerviL organizuje dla was specjalne eventy :)

Dnia 28.06.2013 godz. 23:59 - Tajemnicze skrzynie

28.06.2013 godz.18:00 - Raty 15% +

Konkurs OX godz .20:00 3 rundy

Tombola do 07.06.2013

W okresie wakacyjnym mogą być prowadzone niezapowiedziane eventy !

(Czas się popisać :)

Zapraszamy na NerviL !

a można , wiedzieć co ciekawe będzie można wydropić z tych szkat , i rozumiem z moobków będą lecieć ;) ?

xD 

Opublikowano

te skrzynie dropia do 24 czy od 24 ? dzis ?

od dziś.

Do tego weszły nowości na serwer m.in

-Możliwość wystawiania PD na 1h

-Łączenie Kamieni duch ; d

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...