Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja to parodia.

Napisalem na forum, że nie dostałem przedmiotu z IS oraz czy mogę prosić o zwrot sm a oni mnie zbanowali.

Także adminsitracja Nervil'a to totalne zero :)

Pozdrawiam Wyku

1382793664-U576448.png

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zodi powyżej napisał ;)

Konserwacja od 11 do 13 ;)

Dzięki nie zauwazylem :)

Administracja to parodia.

Napisalem na forum, że nie dostałem przedmiotu z IS oraz czy mogę prosić o zwrot sm a oni mnie zbanowali.

Także adminsitracja Nervil'a to totalne zero :)

Pozdrawiam Wyku

Odpierdol sie bo administracja najlepsza jaka widzialem, gram na privkach od 3 lat i lepszej nie widzialem, nawet na globalu.

Opublikowano

Uwierz nie grałeś jeszcze na serwerze takim , gdzie administracja miała wszystko w dupie , Team Nervila , jest jednym z najbardziej że tak powiem starającym się teamem w Polskiej branży serwerów. (Gram na prywatnych od 4 lat , więc troszkę doświadczyłem).

Więc teraz nie gadaj głupot , a jak coś Ci się nie podoba , nikt cię nie trzyma droga wolna.

Nie liz tak dupy... Kazdy wie, ze tacy mili sie wydaja, a na Pw nikt nie odp. jedynie ta Lovisa czasem napisz tak/nie, a reszta gowno robi... Popsuli experiona to zaraz zwala i Nervila... Jestem ciekaw go tu bedzie gral po 5 lipca :)

Opublikowano

Dzięki nie zauwazylem :)

Odpierdol sie bo administracja najlepsza jaka widzialem, gram na privkach od 3 lat i lepszej nie widzialem, nawet na globalu.

Ahaha parodia, nie będziesz mówił co mam robić ^^

Widzisz ja gram od początku serwera DragonMT2 i jakos jak tam się stracilo monety i napisalo na forum to oddawali, a nie banowali tak jak tutaj xD

Takze, serwer wogle ma niedostosowany drop & exp do yangów ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Widzisz ja gram od początku serwera DragonMT2 i jakos jak tam się stracilo monety i napisalo na forum to oddawali, a nie banowali tak jak tutaj xD

Z dropem & exp do yangow masz racje... To jest masakra. Dodam jeszcze, ze pierdziele taki serwer na ktorym codzennie jest przerwa techniczna trwajaca po 2-3 godziny... Jest pare bugow, ale juz za pozno, bo lepiej szybko wyposic i kase trzepac...

Ps. nie podkrecajcie licznikow zeby graczy zdobyc, bo jest duzo mniej niz pokazuje. NIE POLECAM !

Opublikowano

Ta ? Właśnie widzę na Forum Administrator(Dragona) ostatnio na Forum w kwietniu ^^

Dostałeś najwidoczniej słusznego bana , było nie używać niedozwolonych oprogramowań, sam się winisz a teraz płaczesz.

@Kamilos , udajesz , czy na prawdę z tobą coś nie tak ? ^^

xD 

Opublikowano

Ta ? Właśnie widzę na Forum Administrator(Dragona) ostatnio na Forum w kwietniu ^^

Dostałeś najwidoczniej słusznego bana , było nie używać niedozwolonych oprogramowań, sam się winisz a teraz płaczesz.

Widze jeden normalny ( oprocz mnie :D ) wie jaka jest administracja (moze jakas gildyjka ? ).

Wystarczylo grzecznie napisac, a nie jechac admian od szmat i zlodzieji to bys bana nie dostal :)

Opublikowano

Widze jeden normalny ( oprocz mnie :D ) wie jaka jest administracja (moze jakas gildyjka ? ).

Wystarczylo grzecznie napisac, a nie jechac admian od szmat i zlodzieji to bys bana nie dostal :)

Pelno dzieci i lizusow...

Opublikowano

Nikt nie dostaje blokady za darmo :)

Dziekuje za pozytywne komentarze i za wyrozumiałość.

Bao-Bao naprawione + dodany Przeklęty smok na mape 112.

Pozdrawiam !

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Niedozwolone oprogramowanie? Słyszysz sam siebie? ^_^ Napisałem na forum, że nie dostałem monety a pobrało sm.

Inteligencja użytkowników tego forum mnie przeraża.

Nikt nie dostaje blokady za darmo :)

Dziekuje za pozytywne komentarze i za wyrozumiałość.

Bao-Bao naprawione + dodany Przeklęty smok na mape 112.

Pozdrawiam !

Wszedłem 1 raz na forum, napisałem temat odświeżyłem po 20 minutach i dostałem bana ^_^

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Niedozwolone oprogramowanie? Słyszysz sam siebie? ^_^ Napisałem na forum, że nie dostałem monety a pobrało sm.

Inteligencja użytkowników tego forum mnie przeraża.

Wszedłem 1 raz na forum, napisałem temat odświeżyłem po 20 minutach i dostałem bana ^_^

A nie masz internetu jakiejś radiówki czy coś? Bo możliwe że ktoś z administracji forum zobaczył kilka kont o tym samym ip i potraktowal to jako multikonto.

33748387117269464751.png

Opublikowano

A nie masz internetu jakiejś radiówki czy coś? Bo możliwe że ktoś z administracji forum zobaczył kilka kont o tym samym ip i potraktowal to jako multikonto.

Nie nie, jedno jedyne konto miałem.

Widać, że administracja pazerna na pieniądze + podkręcanie licznika hahaha.

Parodia jeszcze raz parodia

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Sam dostałem na forum bana za multi chociaż konta nie były na 100% moje, bo wiem jakich używam email i loginów. A tamte nie były moje, ale odupuściłem, bo nie miałem zamiaru siedzieć i rozwiązywać sprawy.

Opublikowano

Ciekawe czemu już piasek kwarcowy nie leci z rippera. Jak nie kurwa nie dzialajace dt to teraz nie leci. Wkurwia już to...

%edit dobra leci, ale juz 100% chyba nie ma..

Opublikowano

Ciekawe czemu już piasek kwarcowy nie leci z rippera. Jak nie kurwa nie dzialajace dt to teraz nie leci. Wkurwia już to...

%edit dobra leci, ale juz 100% chyba nie ma..

Leci , ale po prostu nie zawsze ;)

xD 

Opublikowano

Leci , ale po prostu nie zawsze ;)

Nie wiem, jak swoim mentalem chodziłem to za każdym razem leciało. A teraz 3 mapki i tylko jeden kwarcowy...

Opublikowano

Dozwolone jest bugowanie rycerskiego pajaka ???

Pewnie tak, bo nawet sam "admin" buguje... zalosne.

Jeżeli Ci ten server nie odpowiada , nie graj i wyjdź z prezentacji.

Pozdrawiam !

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Pozdrawiam !

Ja grzecznie zapytalem czy mozna bugowac, a po zal sie panie boze "admin" nie umie normalnie odp... Ale u was w team to normalka. Zapytasz kogos z team to albo cie w dupie maja, ale napisza tak/nie... tak sie rozpisuja.

Nadal czekam na odp. czy mozna bugowac baronowne :) ODPOWIESZ NAM ?

PS. ladnie bugujesz z KozaKE i reszta "swojej paczki" gzzzz.

Opublikowano

Pozdrawiam !

Ja grzecznie zapytalem czy mozna bugowac, a po zal sie panie boze

"admin" nie umie normalnie odp... Ale u was w team to normalka. Zapytasz

kogos z team to albo cie w dupie maja, ale napisza tak/nie... tak sie

rozpisuja.

Nadal czekam na odp. czy mozna bugowac baronowne :) ODPOWIESZ NAM ?

PS. ladnie bugujesz z KozaKE i reszta "swojej paczki" gzzzz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...