Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu normalny server a nie te wszystkie przepakowane gówna z żałosnymi dodatkami. Dziękujemy!

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

Przepraszamy że download nie działa, ale Dosują nam VPS gdzie jest on zuploadowany. Przepraszamy !

quetti.png
Opublikowano

Mógłbym prosić inny hosting ? Na Catshare nigdy nie pobieralem a zeby pobrac klienta pisze mi ze musze czekać 5h . ;c Chciałbym sobie pograc ale nie moge klienta pobrać ;c

graphic.png

Opublikowano

Nawet dobry serwer miło się grało lecz liczba graczy przeraża (jest ich tak mało)

Masz racje:) 550 osób online jak na taki server to zdecydowanie za mało.Dziwie się , ze nie jest nas ponad tysiąc.

Co do pozostałych , jeżeli przymierzacie się na gre tutaj , to radze się decydować.Trwa event na ktorym da się super zarobić

UggNk9.gif

Opublikowano

Masz racje:) 550 osób online jak na taki server to zdecydowanie za mało.Dziwie się , ze nie jest nas ponad tysiąc.

Co do pozostałych , jeżeli przymierzacie się na gre tutaj , to radze się decydować.Trwa event na ktorym da się super zarobić

to róbmy coś żeby server był na 1 miejscu żeby ludzie na niego wchodzili + FanPage by się przydał także server mi się podoba i nie chce żeby padł

Opublikowano

server zapowiada się ciekawe mam nadziej że nie padnie w tym miechu :D za statawia mnie jedno po co drop bon jak jest do kupienia ?

Drop 5 bon oraz zmianek jest specjalnie wprowadzony poniewaz u handlarki roznosciami kosztują one po 20 kk a to duza suma jak na ten serwer i latwiej jest wydropic wtedy:)

Opublikowano

No Ludzie ;c Chce sobie pograć ;c Czekałem 5 godzin zeby moc pobrać klienta. Włączyłem pobieranie i pobiera mi z predkoscia 100kb/s ; / Dajcie inny Hosting Błagam

graphic.png

Opublikowano

Drop 5 bon oraz zmianek jest specjalnie wprowadzony poniewaz u handlarki roznosciami kosztują one po 20 kk a to duza suma jak na ten serwer i latwiej jest wydropic wtedy:)

troche za dużo jak 20kk za zmianki nie ma tam na czym zarabiać

Opublikowano

echh, klient strasznie dużo waży, na multipload wstawiliście ale można pobierać tam tylko z depositfile ale w raz się nie da pobrać z tego. został jedynie hosting z tym kotem.., ograniczone łącze do 130kb/s.., 2h ściągania przede mną.. poprawcie to !!

Opublikowano

echh, klient strasznie dużo waży, na multipload wstawiliście ale można pobierać tam tylko z depositfile ale w raz się nie da pobrać z tego. został jedynie hosting z tym kotem.., ograniczone łącze do 130kb/s.., 2h ściągania przede mną.. poprawcie to !!

Jutro client zostanie wrzucony na mega.

----------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=WhA2iIGS5rs

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Ehh. Co do liczby graczy, nic nie możemy poradzić. Nie zależy to niestety od nas. :/ Serwer stoi już prawie 3 msc.

quetti.png
Opublikowano

Teraz jest event,łatwo się wybić :) Ogółem zarabiacie na perłach,fasolach itp-dropek na m1 i jazda ;) Można tez zrobić eq na yang'i i po prostu expić lub oddawać expa-m1/v2 ;) Mam nadzieję,że choć troche pomogłem.

Zapraszam wszystkich na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...