Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i medium ale bez przesady ...

2kk w ciągu 3lvli a ceny w sklepach z kosmosu ... żeby 1 skill wbić na G1 to potrzeba około 120kk.... więc bez przesady ok?

Z metków na mały lvl też g... leci ... więc nie ma jak zarobić chociazby na ten 1 skill...

Potem się dziwicie że mało osób gra ...

Co jak co kolego , ale zarobek na 35 lv jest naprawde dobry , sam to przetestowałem.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jutro wyjdzie nowy poprawiony client bez błedu "?????" + lekko odświeżony :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bedzie jakas latka zwykla do tego klienta? bo nie kazdy ma szybkiego neta zeby codziennie nowego klienta sciagac.

@btw serw off?

Back to BF3...

Opublikowano

jeśli chodzi o exp to jest w miare ok... ale drop Yang to jest masakra rozumiem ze to medium ale yangi leca straaaaaaaasznie

Serv. ogolnie jest Ok

Opublikowano

Co jak co kolego , ale zarobek na 35 lv jest naprawde dobry , sam to przetestowałem.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jutro wyjdzie nowy poprawiony client bez błedu "?????" + lekko odświeżony :)

Widocznie go źle testowałeś bo żałosne jest to żeby na 40 lvl nie mieć skilla na G1 ....

Jeżeli nie macie zamiaru tego poprawić to ja jak i zapewne trochę innych osób podziękujemy za grę tutaj.

Zastanów się teraz czy chcesz mieć więcej osób czy nie proste i logiczne.

Bez odbioru.

Opublikowano

Widocznie go źle testowałeś bo żałosne jest to żeby na 40 lvl nie mieć skilla na G1 ....

Jeżeli nie macie zamiaru tego poprawić to ja jak i zapewne trochę innych osób podziękujemy za grę tutaj.

Bez odbioru.

Widocznie Ty nie potrafisz grac, wszyscy jakos sobie daja i dawali radę, a ty caly czas placzesz na mpc. Wez sie do roboty.

Back to BF3...

Opublikowano

Bez odbioru.

Wszyscy sobie dają rade , możliwe że to nie jest server na chwile obecną dla ciebie.

Z czasem zrozumiesz sens tej gry.

9bix.png

Opublikowano

Wszyscy sobie dają rade , możliwe że to nie jest server na chwile obecną dla ciebie.

Z czasem zrozumiesz sens tej gry.

No ja w 1 dzien wbilem aure na G i Gralem chyba 4h z przerwami od 0 , Wiec Trudno nie jest :D

Opublikowano

Piękny serwer naprawde polecam ! jak patrze teraz to jest 330 osob online jakby podkręcici serwer do 700-800 to bylo by cudnie bo serrwer godny uwagi

Opublikowano

To nie jest serwer typu expie expie i mam w czasie expa zrobione eq. Tutaj trzeba się zatrzymać w pewnym momencie i w etapach robić eq i skille.

Nie pierdol i nie płacz na mpc, bo ja na 55 lvlu miałem 3 x P skille, doliczając 2 tygodnie i miałem 105 lvl (wtedy max) i full eq i skille P..

Po prostu nie potrafisz grać i tyle, szukaj sobie easy serwerów.

Tutaj wszystko piękne elegancko, tylko graczy ni ma, co to jest 320 graczy online...

btw. biolog dalej nie działa, notatki stoją..

Opublikowano

Haha nie potrafię może frytki do tego?

Szkoda że miałem topową postać na Diamondzie i nie tylko ..

Pozdro ... ja płaczę o yangi natomiast wy o ludzi więc z czym do ludzi.

Nie będę już tutaj pisać a także odchodzę z moją ekipą z tego serwera - macie 11 osób mniej w tym momencie.

Powodzenia.

Opublikowano

Nie będę już tutaj pisać a także odchodzę z moją ekipą z tego serwera - macie 11 osób mniej w tym momencie.

Powodzenia.

jedna 1-nka za dużo:)

UggNk9.gif

Opublikowano

Powodzenia.

Nie ukrywam że takie posty mnie śmieszą jak i innych x)

Bo ty kończysz gre to twoja "ekipa 11 osóbowa" w jednym momencie wywala eq na ziemie i leci za tobą.

Diamond i tyle mi wystarczy :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rektruacja na New Admina na ts3 zapraszamy tutaj.

9bix.png

Opublikowano

Nie zamierzacie zmieniac ilosci ulepszaczy na bron na 103 na 7/8/9?

W ogole kiedy mamy dac wam czas na odbugowanie tych notatek, ktore wisza od 2 miesiecy?

Opublikowano

Nie zamierzacie zmieniac ilosci ulepszaczy na bron na 103 na 7/8/9?

W ogole kiedy mamy dac wam czas na odbugowanie tych notatek, ktore wisza od 2 miesiecy?

Nie zamierzamy :)

W tym roku na pewno tego dokonamy :)

9bix.png

Opublikowano

A co z expem na mapie 105? Czemu leci o dużo dużo mniej niż na platynowym na 106 lvlu? Trochę beka co nie.

na 109 lepiej leci na mapie 105 , już potem zostaje tylko przylądek na 112

9bix.png

Opublikowano

Dungeon na 107 zbugowany, w sensie bardziej niedopracowany. Trzeba ubić wszystkie moby, a moby respią się w miejscach niedostępnych do dojechania...

To do naprawy.

Opublikowano

jeżeli chce zacząć grę od dzisiaj to czy się opłaca ?

Bo serwer wygląda ciekawie ;>

Opublikowano

Opłaca, lecz w ogóle o reklamę się nie starają. Gra do 350 ludzi, ale serwer jest naprawdę godny polecenia.

W sumie w przeciągu 2 tyg osiągniesz już tyle, że sama rozkosz z gry.

Opublikowano

Opłaca, lecz w ogóle o reklamę się nie starają. Gra do 350 ludzi, ale serwer jest naprawdę godny polecenia.

W sumie w przeciągu 2 tyg osiągniesz już tyle, że sama rozkosz z gry.

a jakiej najlepiej królestwo ?

Opublikowano

Najwiecej osob gra w jinno, jak zawsze, no ale jakie krolestwo wybierzesz to juz od Ciebie zalezy.

Czemu sie nie postaracie o jakas lepsza reklame? przeciez serwer jest naprawde dobry, a macie tych 2 youtuberow ktorzy no zeby nie pisac zle to nie maja za duzo widzów.

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...