Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwiecej osob gra w jinno, jak zawsze, no ale jakie krolestwo wybierzesz to juz od Ciebie zalezy.

Czemu sie nie postaracie o jakas lepsza reklame? przeciez serwer jest naprawde dobry, a macie tych 2 youtuberow ktorzy no zeby nie pisac zle to nie maja za duzo widzów.

Jak by nie patrzeć po za google mamy wszystko.

Tylko musimy bo wychodzi sporo serverów , jednak na 1 miech.

Myśle że już nie długo licznik graczy podskoczy do góry.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie dlaczego jak chce się zalogować do wyboru postaci to mi wywala clienta ?

Opublikowano

Serwer jak serwer... Za duzo wszystkiego jak dla mnie, nie zagram. Te zbroje tez niezbyt wygladaja..

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

dlaczego w dalszym ciągu serveer offf ?

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać jak tu się skille robi?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

55 ku do G, masz u npc i rady i egzo też u npc, kamyki dropisz a fasole u npc.

btw. biologa na 90 nie będzie, więc ci co oddali notatki są w wielkiej piździe i stracili tylko hajs i czas na to, bo nie potrafią tego naprawić.

Opublikowano

55 ku do G, masz u npc i rady i egzo też u npc, kamyki dropisz a fasole u npc.

btw. biologa na 90 nie będzie, więc ci co oddali notatki są w wielkiej piździe i stracili tylko hajs i czas na to, bo nie potrafią tego naprawić.

Chcesz siedź i czekaj aż naprawimy notatki lub zacznij robić biologa na 95 +.

9bix.png

Opublikowano

Zrobiłem biologa na 95 to też nagrody nie mogę odebrać, beka ZYCIA hahahha

widać biolog dla was problemem jest od 2 miesięcy.

Opublikowano

Zrobiłem biologa na 95 to też nagrody nie mogę odebrać, beka ZYCIA hahahha

widać biolog dla was problemem jest od 2 miesięcy.

Aha nie działa :

85201932565972677437.png

Beka życia ?

Skończ z metinem.

9bix.png

Opublikowano

Nagroda kosa, 5 do statystyk. Nie moga jej odebrac ludzie co zrobili notatki tak lekko mowiac.. Tak czy siak musicie odbugowac je.

Opublikowano

Serwer dobry nie jest taki trudny jak mówią :) szkoda że tylko 300 online :<

Opublikowano

i po co kur 55ku do G tylko sie kur meczyć z tym nw po co

lepiej dac 17pkt=P i by było git a takie coś nie przyciąga graczy tylko odpycha

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

i po co kur 55ku do G tylko sie kur meczyć z tym nw po co

lepiej dac 17pkt=P i by było git a takie coś nie przyciąga graczy tylko odpycha

Na serwery 4fun tak, ale nie tutaj. Trzeba sie troche poemczyc bo co by byl za sens miec wszystko od razu?

Back to BF3...

Opublikowano

Masz na stronce 3 mirrory co daje ci wiecej niz 3 hostingi, sprawdz na kazdym. Serwer jest idealny, tylko ludzi brak nie wiem dlaczego, niby jest reklama ale cos ludzi zniecheca. Ja od siebie moge dodac ze serwer stoi od 23 marca i ani razu nie padl, byly tylko przerwy konserwacyjne ktore trwaly max 30 min.

Opublikowano

gra się przyjemnie , jednak z tymi skilami nie zbyt ciekawie zrobione.Zdawało mi się , ze pisało "1 tęczowy= 1 skill P " okazało się , ze tęczak wbija tylko skill 6 na G.Troszke lipa , bo jest nieopłacalne szukanie piratów w m1.

UggNk9.gif

Opublikowano

gra się przyjemnie , jednak z tymi skilami nie zbyt ciekawie zrobione.Zdawało mi się , ze pisało "1 tęczowy= 1 skill P " okazało się , ze tęczak wbija tylko skill 6 na G.Troszke lipa , bo jest nieopłacalne szukanie piratów w m1.

Tęczowy kamień = 6skill na G1

Reszta po 55KU do G1 i potem kamykami do P.

Polecam serwer bardzo !

Opublikowano

kiedy naprawicie tego biologa szkate bossa i kilka innych rzeczy? mowiles, ze dzisiaj(wczoraj) to zrobisz a tu nic

Back to BF3...

Opublikowano

Grałem na serwie , nie zagościłem na nim zbyt dlugo ...

Jest duzo drobnych bugów , które utrudniają grę.

Pozatym nie toleruje serwerow z których robi się " Pseudo Wow-a"

100000 broni po 200 na kazdy level ;)

Nie pogram , chodź jesli ktoś chce sobie zagrać to polecam Cabala albo Wow-a a nie jego imitacje w postaci tego serwera

Opublikowano

Prezka naprawdę przyciągająca i cieszy oczy lecz serwer mimo to jest do dupy jedyne co w nim fajne to m1.

To powiedz mi co w nim jest takiego do "dupy". Gdyby tak faktycznie było nie grałoby na nim po ok 300-400online.

33748387117269464751.png

Opublikowano

To powiedz mi co w nim jest takiego do "dupy". Gdyby tak faktycznie było nie grałoby na nim po ok 300-400online.

główny ulepszacz - perły. Po chuj to? Już lepiej standardowe ulepy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...