Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM !!!

NA TYM SERWERZE BANUJĄ ZA FREE I WMAWIAJĄ ZE MA SIE HACKI

Oczywiście ;) Bo chcemy się pozbyć graczy.

Wszyscy są nie winni :)My tooo zułooo ;p

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

NA TYM SERWERZE BANUJĄ ZA FREE I WMAWIAJĄ ZE MA SIE HACKI

Co ty za głupoty pleciesz ;d , myślisz że Administracja , wydała miliony na reklamę po to by zbanować za Free ? ;d

xD 

Opublikowano

Czy was nie pojebało z tą ilością pereł przy ulepszaniu truty?Skąd ja mam wziąć tyle pereł?

W 2 dni da się ubierać na ulepszanie truty, bo sam wbijałem od +0. Podpowiem ripper.

Mam pytanie zrobiliście już dt?

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM, powodów nie podam, chyba, że ktoś chce bardzo wiedzieć, ale raczej nie będę tego pisał. Szkoda mi po prostu takiego ''pro'' TEAM'u. :/

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM, powodów nie podam, chyba, że ktoś chce bardzo wiedzieć, ale raczej nie będę tego pisał. Szkoda mi po prostu takiego ''pro'' TEAM'u. :/

podaj powód, jestem bardzo ciekawy co powiesz. Z tego co widzę, to są zawsze pomocni i starają się jak najbardzej rozwinąć serwer

PS. Jak wygląda robienie skilli. (nie doczytałem na prezce)

Opublikowano

Administracja serwera jest jak najlepsza, dbają o serwer, reklamują go, robią nowe eventy co chwilę, good!

lk480_av1.png

Opublikowano

podaj powód, jestem bardzo ciekawy co powiesz. Z tego co widzę, to są zawsze pomocni i starają się jak najbardzej rozwinąć serwer

PS. Jak wygląda robienie skilli. (nie doczytałem na prezce)

55 ku do G , i Kamienie również normalnie, Egzo i Rady dropimy z metków lub kupujemy u Npc a Kamienie duch tylko z metków ;)

xD 

Opublikowano

czy są ku do 6 skili?

nie , 6 skil wbija się za pomocą tęczowego kamienia, który dropi z mooba Tanaka który się rekspi w m1, również tym kamieniem można wbić np rozpro na G ;)

xD 

Opublikowano

nie , 6 skil wbija się za pomocą tęczowego kamienia, który dropi z mooba Tanaka który się rekspi w m1, również tym kamieniem można wbić np rozpro na G ;)

czyli bardzo łatwo wbić ten skill na g?

Opublikowano

tak 6 skill łatwo, 1kk kamyk teczowy, ale na P normalnie, bo to tylko na g wbija

aha, dzięki. Bo się zastanawiam nad grą archerem ale skoro kosztuje tak mało to chyba zagram, bo 6 skill potrzebny do expa.

Opublikowano

aha, dzięki. Bo się zastanawiam nad grą archerem ale skoro kosztuje tak mało to chyba zagram, bo 6 skill potrzebny do expa.

ale pamiętaj to tylko 6 skill, kamyk nie jest drogi, lecz wbija tylko na G, a z G do P normalnie ok. 40 kamyków fasolki, egzo to trochę kasy wydasz, więc nie wiem czy tak malinowo to widzisz ;x

btw. zarabiajcie na metkach w m1 to dorobicie się na te skille 2/3 na P potem mapka na 90 zrobi za was eq calutkie ;x

Opublikowano

Szukam gildi w obojętnie jakim królestwie byle gildia była ogarnięta. Zaczynam gre i myśle, że zagram dłużej. xD

Proszę o kontakt pw.

Opublikowano

Chciałbym was poinformować o przerwie technicznej , która odbędzie się o godzinie 11:00 do 13:00.
Przerwa będzie miała na celu poprawienie bugów , które występują na serverze.
Pozdrawiamy.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Teraz nagle bugi... a jak ktos pisze to w dupie go macie... Moze nie znajdziecie tego na ktorym jedzie polowa serwera :)

Uwierz nie grałeś jeszcze na serwerze takim , gdzie administracja miała wszystko w dupie , Team Nervila , jest jednym z najbardziej że tak powiem starającym się teamem w Polskiej branży serwerów. (Gram na prywatnych od 4 lat , więc troszkę doświadczyłem).

Więc teraz nie gadaj głupot , a jak coś Ci się nie podoba , nikt cię nie trzyma droga wolna.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...