Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bedzie z bonami na servie?(Prosze o tabelke najlepiej).

Client bedzie dobrze zrobiony?.. zeby nie bylo akcji aka C++ / "??????" :D

Zmiana profki(BM-WP itd) dostepny bedzie w is / drop / quest?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jak bedzie z bonami na servie?(Prosze o tabelke najlepiej).

Client bedzie dobrze zrobiony?.. zeby nie bylo akcji aka C++ / "??????" :D

Zmiana profki(BM-WP itd) dostepny bedzie w is / drop / quest?

Tabelke pokaze jutro.

Ciezko jest to naprawic naprawde dlatego to jest na 95% serwerow ktore teraz wychodzi.

Narazie mialem tak raz i to przy przenoszeniu na nowa mapke.

Postaramy sie ogarnac by nie było tego wgl lub ograniczyc na maxa.

Zmianki narazie nie mamy w planach nigdzie dawac psuje to gre : ) Ma swoje wady i zalety , pomyslimy o tym bedzie forum , closed beta i wszystkie propozycje beda przemyslane.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Tabelke pokaze jutro.

Ciezko jest to naprawic naprawde dlatego to jest na 95% serwerow ktore teraz wychodzi.

Narazie mialem tak raz i to przy przenoszeniu na nowa mapke.

Postaramy sie ogarnac by nie było tego wgl lub ograniczyc na maxa.

Zmianki narazie nie mamy w planach nigdzie dawac psuje to gre : ) Ma swoje wady i zalety , pomyslimy o tym bedzie forum , closed beta i wszystkie propozycje beda przemyslane.

Czemu napisaliście serwer medium? Medium to takie coś jak chuj*ora ale nie ten wasz.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Czemu napisaliście serwer medium? Medium to takie coś jak chuj*ora ale nie ten wasz.

To jaki typ to jest dla ciebie ? Nawet na serwerze nie byles a juz wiesz pod co go podpisac ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Podawanie tych nazw medium/hard/easy jest bezsensowne bo nie ma żadnych przyjętych kryteriów do tego. Z ratami tak samo, jedni podadzą 5x drudzy 6,5x i będzie to samo...

120 lvl będzie stosunkowo ciężko nabić, początek na pewno będzie łatwiejszy.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie znakomicie !!! Czegos takiego od dawna szukalem ;p

Serwer godny polecenia.

Pozdrawiam i czekajcie na serwer bo naprawde warto !!

Peace Kei.

Opublikowano

Zapraszam do uzywania naszych sygnaturek...

vertiaa2.gif

vertiaa1a.gif

We wtorek cala prezka powinna byc juz uzupelniona... caly czas pracujemy nad serwerem...

Dodano kolejna ankiete oddawajcie glosy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jestem człowiekiem z zasadami i nie gram na żadnym serwerze na którym Administracja nie potrafi pisać po polsku.

Poza tym serwer jest interesujący, ale jak wprowadzicie na Hardzie zabezpieczenia przed BSem to mało osób wejdzie (chyba, że zmianki trudno dostępne).

Opublikowano

Zwój, który daje możliwość zmiany skilli dałabym do danego lvl. Np. do 75 - 90?
Na serwer na pewno zawitam, znajomi wraz ze mną <przynajmniej mam taką nadzieję> :)
Ładnie proszę, jeżeli będziecie dodawać nowe zbroje, bronie na wyższe lvl, gdy już będzie X osób miało max. lvl [120], too dodajcie najlepszy/najładniejszy zestaw [aby zbroja i broń pasowały do siebie], byle nie Hwangi [bo tym to już wymiotować chce się - kwestia gustu] ;d

Jeśli u was będą zmianki na serwerze to już wykluczam opcje hard. Chodzi mi oto jak będą u handlarki lepiej zrobić, żeby dropiły z mobów.

Wydaje mi się, że serwer jest bardziej Medium, ale z domieszką harda, np. może być ciężko w expie lub innej rzeczy/czynności. Niekoniecznie musi być to ulepszanie, dodawanie bonusów, zmianki ;p

Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

Pisze z telefonu wiec przepraszam za bledy closed beta bedzie dla 50 osob. Chce zeby byly to osoby odpowiedzialne ktore beda testowac a nie stac w m1 czy prosic o eq. Po closed becie bedzie open beta. Wszystko krok po kroku.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

17->G - wieje chujem.

Zmianki u NPC - to samo.

Ogółem bronie,stalki całokształt OK, ale robienie skilli, zmianki, zwój zmiany profesji to już chujnia.

Opublikowano

Pisze z telefonu wiec przepraszam za bledy closed beta bedzie dla 50 osob. Chce zeby byly to osoby odpowiedzialne ktore beda testowac a nie stac w m1 czy prosic o eq. Po closed becie bedzie open beta. Wszystko krok po kroku.

Pozdrawiam

I to mi sie podoba. Wyższy lvl jeśli dodacie to dodajcie wtedy nowa mapę, jakiś zestaw broni i zbroi, oraz dodajcie komnate minotaura ;)

W tej 2 sygnaturze dobrze by było dodać nazwę serwera

tenor.gif

Opublikowano

@uP przeciez w drugiej sygnaturze jest nazwa serwera ;) Vertia

@top prosze wchodzic na tsa poprzez domene :screammyname.pl

Opublikowano

Ooo :D mam nadzieje że na starcie nie będzie problemów tak jak z innymi. Tylko te eq na początek zmieniłbym na +9 :p

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

2x UP

Gdzie ty tam widzisz nazwę ?

Zwój, który daje możliwość zmiany skilli dałabym do danego lvl. Np. do 75 - 90?Na serwer na pewno zawitam, znajomi wraz ze mną <przynajmniej mam taką nadzieję> :)Ładnie proszę, jeżeli będziecie dodawać nowe zbroje, bronie na wyższe lvl, gdy już będzie X osób miało max. lvl [120], too dodajcie najlepszy/najładniejszy zestaw [aby zbroja i broń pasowały do siebie], byle nie Hwangi [bo tym to już wymiotować chce się - kwestia gustu] ;d Wydaje mi się, że serwer jest bardziej Medium, ale z domieszką harda, np. może być ciężko w expie lub innej rzeczy/czynności. Niekoniecznie musi być to ulepszanie, dodawanie bonusów, zmianki ;p Pozdrawiam i powodzenia.

Właśnie hwangi mi sie podobają bo to są normalne zbroje z metina tylko trochę przekolorowane nie liczac tego normalnego. Te inne to takie brzydkie są ;p

tenor.gif

Opublikowano

Świetny serwer! Czekam z niecierpliwością :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...