Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproszę listę bonów i jak robimy skille.

Do wieczora damy aktualizacje prezki ! Spokojnie , grafik ma problemy z necikiem i nie moze nic zrobic : (

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer medium nie mają już takiego rozmachu co medium/easy.

Na tym serwerze brakuje dosyć dużo

*6/7 bony do expa .

*200lvl

*lekko edytowane m1 musi być

*boss z którego dropią ulepszacze, ale mały %

*Dodanie kamyszki,które dropią z każdego moda i można wymieniać je na bronie 75,zbroje 70,ulepszacze,PD'ki.

*Mapka z metinami

*Anty BS

*ślub naprawiony

*auto potki red/blu

*anty exp

Jeszcze znalazło by się coś co warto dodać, ale to takie najważniejsze wstępne rzeczy.

No dokładnie na medium jest teraz mało osób zainteresowanych zróbcie coś typu Pandora tzn. exp bo inaczej zawieje lipą na serwerze !. Mam już duże doświadczenie z metin2 gram około 6lat. I nie opuszczam żadnego startu serwera priv ! . Dlatego wiem co zmienić, co dodać itp ...

To 6 lat Twojej gry raczej szału nie robi bo jakoś serwer nie musi mieć 200lvl żeby było na nim co robić :) wystarczą dungenony ciekawy system ulepszeń, questy itd. nie sztuka najebać broni/ zbroi po 30 sztuk i cały dzień ulepszać. Serwery medium mają swoje branie na inny sposób wystarczy dodawać systematycznie coś ciekawego. Co np. da Ci to edytowane m1? co tam mają postawić posąg Kaluna? w m1 się nie gra :) 6/7 bony przy 120lvl max? jakoś tego nie widzę by były aż tak potrzebne. Ty chcesz by oni z Mediuma zrobili Pandore gdyby tak było robili by tak od razu, a nie po jakiś już tam przygotowaniach itd.

Serwer może i ciekawy każdy ma swój gust :) Ja tam Polecam, a czy zagram zobaczymy przy stracie ;) Powodzenia Siwy xD

Opublikowano

To 6 lat Twojej gry raczej szału nie robi bo jakoś serwer nie musi mieć 200lvl żeby było na nim co robić :) wystarczą dungenony ciekawy system ulepszeń, questy itd. nie sztuka najebać broni/ zbroi po 30 sztuk i cały dzień ulepszać. Serwery medium mają swoje branie na inny sposób wystarczy dodawać systematycznie coś ciekawego. Co np. da Ci to edytowane m1? co tam mają postawić posąg Kaluna? w m1 się nie gra :) 6/7 bony przy 120lvl max? jakoś tego nie widzę by były aż tak potrzebne. Ty chcesz by oni z Mediuma zrobili Pandore gdyby tak było robili by tak od razu, a nie po jakiś już tam przygotowaniach itd.

Serwer może i ciekawy każdy ma swój gust :) Ja tam Polecam, a czy zagram zobaczymy przy stracie ;) Powodzenia Siwy xD

Kolego chodzi o to żeby serwery metin2 nie były robione po to by ciągle expić, bo z tego co pamiętam dużo osób expiąc kończy grę. Dlatego chcę wam powiedzieć, żeby serwer był easy /4fun max lvl 200 albo 250.

Polecam serwer, wiem o nim od dłuższego czasu mam nadzieję że wypali.

Dokładnie serwer zapowiada się już spory czas, a zauważyłem ta nazwę u jednego z graczy parę tygodni temu dlatego teraz jestem aktywny w zapowiedzi Vertia.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Kolego chodzi o to żeby serwery metin2 nie były robione po to by ciągle expić, bo z tego co pamiętam dużo osób expiąc kończy grę. Dlatego chcę wam powiedzieć, żeby serwer był easy /4fun max lvl 200 albo 250.

Dokładnie serwer zapowiada się już spory czas, a zauważyłem ta nazwę u jednego z graczy parę tygodni temu dlatego teraz jestem aktywny w zapowiedzi Vertia.

Ale chyba im wyższy lvl to więcej expa? ;o Nie rozumiem Ciebie ;d A i easy/4fun serwery są na 1 dzień i nud ;)

Opublikowano

Ale chyba im wyższy lvl to więcej expa? ;o Nie rozumiem Ciebie ;d A i easy/4fun serwery są na 1 dzień i nud ;)

Chodzi o to czym większy lvl tym lepiej exp jest rozłożony, a nie jak na mediumach siedzisz po 1h na lvl i co ty masz z tej gry ? Podpuchnięte oczy .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Chodzi o to czym większy lvl tym lepiej exp jest rozłożony, a nie jak na mediumach siedzisz po 1h na lvl i co ty masz z tej gry ? Podpuchnięte oczy .

Piszesz że jesteś aktywny w temacie, ale chyba nie tylko tym bo Twojego spamu wszędzie sporo :)

Wiesz Tobie się nudzi expienie 1h 1lvl, ale nie nudzi Ci się expienie bez sensu do 250lvl z którego i tak nic nie masz :) staty są max do 125lvl więc co za sensu siedzieć cały dzień na lekkim expie by coś wbić jak można ten sam czas poświecić na niższy lvl co bardziej się przyda. Podpuchnięte oczy masz tak samo siedząc cały dzień wbijając od 150 do 170 np.

Gra na serwerze zależy od Administracji ich podejścia i zaangażowania, a nie od lvl lepiej by był mniejszy, a częstsze updaty, nowości i ogarnianie.

Opublikowano

Kiedy będzie jakieś forum/strona?
Musicie podać przybliżoną datę startu, bo modzi się chyba przyczepią. c:

Opublikowano

Kiedy będzie jakieś forum/strona?

Musicie podać przybliżoną datę startu, bo modzi się chyba przyczepią. c:

Z forum mały problem , a strona skonczona w 95%

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Po co zmianki i dodania w skrzyni jesli bd u npc ?

yyy .. Mały blad .. ta zmianka bedzie do peta tylko ikonke przekolorujemy , a te dodanie nie wiem skad sie tam wzielo : ) Przepraszam za to zaraz to poprawimy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

serwer taki na jaki czekałem <3 czekam z niecierpliwością ! mam nadzieję aby że macie naprawde konkretne zabezpieczenia bo szkoda takiego serwa :<

Opublikowano

Skile ? królestwa ?ulepszacze ? KAzdy by chcial to wiedziec

Napisałem ze wszystko dodamy do prezki.

Niektore ulepki beda z moobow w dungeonach + nowej mapie.

Druga polowa z bossow i metinow.

Do tego beda zwoje broni itp.

O tym wiecej juz niedlugo.

Skille

z 17 na G i potem kamykami g2/g3/g4 i tak dalej

I bedzie kamyk ktory jak ci wejdzie to wbije na P ale bedzie ciezki do zdobycia.

Krolestwa podstawowo 3

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Napisałem ze wszystko dodamy do prezki.

Niektore ulepki beda z moobow w dungeonach + nowej mapie.

Druga polowa z bossow i metinow.

Do tego beda zwoje broni itp.

O tym wiecej juz niedlugo.

Skille

z 17 na G i potem kamykami g2/g3/g4 i tak dalej

I bedzie kamyk ktory jak ci wejdzie to wbije na P ale bedzie ciezki do zdobycia.

Krolestwa podstawowo 3

zwoje broni ? co to ?

A i jeszcze jedno. Skąd kamyki ? i czy bd mozliwosc wymieniania ku na rady i zwoje egzo ?

Opublikowano

Oby kamyki były z metków/bossów. Ogólnie serwer fajny tylko nie podobają mi się te oczojebne zbroje...

2611663905.png

Opublikowano

Serwer medium nie mają już takiego rozmachu co medium/easy.

Na tym serwerze brakuje dosyć dużo

*6/7 bony do expa .

*200lvl

*lekko edytowane m1 musi być

*boss z którego dropią ulepszacze, ale mały %

*Dodanie kamyszki,które dropią z każdego moda i można wymieniać je na bronie 75,zbroje 70,ulepszacze,PD'ki.

*Mapka z metinami

*Anty BS

*ślub naprawiony

*auto potki red/blu

*anty exp

Jeszcze znalazło by się coś co warto dodać, ale to takie najważniejsze wstępne rzeczy.

No dokładnie na medium jest teraz mało osób zainteresowanych zróbcie coś typu Pandora tzn. exp bo inaczej zawieje lipą na serwerze !. Mam już duże doświadczenie z metin2 gram około 6lat. I nie opuszczam żadnego startu serwera priv ! . Dlatego wiem co zmienić, co dodać itp ...

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli dla ciebie pandora to serwer medium to chyba nigdy nie słyszałeś o ravii. Tak samo autor tematu.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...