Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzacie tworzyć własne forum czy wszystko takie zapożyczone zostanie? (forum, ts) - niektórym (np. mi) to przeszkadza, bo oznacza, że robicie coś na pół gwizdka.. Jak startować to ze wszystkim

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamierzacie tworzyć własne forum czy wszystko takie zapożyczone zostanie? (forum, ts) - niektórym (np. mi) to przeszkadza, bo oznacza, że robicie coś na pół gwizdka.. Jak startować to ze wszystkim

Daj 600 zł na licencje ipb, 100zł na licencje ts3 to pogadamy ;)

Ts3 i forum własne powstaną z zarobku serwera.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dokładnie Infekcja, żeby ruszyć ze wszystkim to trzeba grubej kasy, a takimi kwotami dysponować to nie majątek, ale z czegoś administracja musi żyć, a nie odmówi sobie browara, bo musi na serwer przeznaczyć ; D

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

W takim razie po co tworzysz serwer, na który Cie nie stać?

Jak już coś robisz, rób to w 100%, a jeśli nie dysponujesz odpowiednimi środkami - odpuść sobie. Proste :)

Opublikowano

Serwer tak czy inaczej padnie, ponieważ dal;ej jest luka w stronie !!. Pisali, że poprawili, ale na własne oczy widzę, że tak nie jest w nocy serwer będzie już OFF.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwer tak czy inaczej padnie, ponieważ dal;ej jest luka w stronie !!. Pisali, że poprawili, ale na własne oczy widzę, że tak nie jest w nocy serwer będzie już OFF.

To napisz im gdzie ta luka i po problemie a nie cały czas sie chwalisz ze znalazleś luke..

d527743595.png

Opublikowano

Ponawiam prośbe o dodanie do dropu z metków 95 PD i Rękawiczki, gdyż dropi tylko z 85/90 metków

I oblokujcie handlowanie nia. Handlować można było tylko PD z szkat a tak przynajmniej było by na co kase wydawać jak pd chodził by te 300/400kk na tobołkach.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

zarejestrowac sie nie mozna jeszcze?

Niestety ale mamy chyba ten sam problem.. Obrazek do przepisania się nie wyświetla ;/

d527743595.png

Opublikowano

Niestety ale mamy chyba ten sam problem.. Obrazek do przepisania się nie wyświetla ;/

Również mi sie nie wyswietla obrazek..

Kiedy bedzie forum ?

pryzmat.jpg
Opublikowano

no własnie wpisuje dobrze ale błond ze zły obrazek,i widze jedno konto tylko jest to raczej nie mozna jeszcze sie zarejestrowac

Opublikowano

Up^ z rejestracją może poczekajcie do startu :)

Bo myślę, że jeszcze nie włączyli jej. Albo jest coś nie tak, lepiej poczekać do startu spokojnie.

Co do jakiś tam luk w stronie to nie wiem o czym oni pierdzielą, z resztą wszystko wyjdzie w praktyce, może w końcu gdzieś zagram dłużej niż 2 dni :)

Czekam na start oby był o danej godzinie.

PS: Pozdrawiam i czekam na kolejnego warna, bo ostatnio dostaje na każdym kroku, moim zdaniem przesadzili z tym, może od razu bany wlepicie ?

Opublikowano

Ja 2 dni temu się normalnie zarejestrowałem ;p .

Co do forum, to jest to s7 games pl ( wiadomo, kropki dać )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

czy wy nie umiecie czytac??? -,- dzis o 18 ma byc a czy bedzie to się przekonamy...

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

A stary client może być? Czy trzeba pobrać nowego?

Na stary client jest łatka na stronie, która waży 2mb :)

sygna1.gif

Opublikowano

A stary client może być? Czy trzeba pobrać nowego?

Tak , ale potrzebna ci jest łatka.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...