Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera (dla graczy i autora zapowiedzi):

serwer bardzo fajny, podoba mi się, raczej wbiję. prezentacja też niezła

Dla moderatorów:

Z powodu tego, że ostatnio moderatorzy dają warny w dziwnych sytuacjach (ostatnio jak kontaktowałem się z Global Moderatorem to mówił mi, ze ja niby za krótkie mam wypowiedzi) pisze moją opinie na temat serwera (jeśli się nie mylę moderator ma obowiązek przeczytać wszystko żeby sprawdzić czy nie złamałem regulaminu. Chociaż coś mi się zdaje, że ten post zostanie usunięty dlatego zrobię screena żeby potem pokazać go global moderatorowi bo aktualnie nie łamie regulaminu żeby post usuwać.

Co do serwera:

-podoba mi się, ze to serwer Medium ponieważ lubie tego typu serwery, nie ma łatwej gry tak jak an 4fun lecz też nie ma jakiś trudnych rzecz, zbliżonych do PL'a tak jak na hardach

-cieszę się, że max lvl jest ustawiony do aż 180 lvl. na wielu serwerach medium max lvl ustawiany jest do 120-150 lvl nie wiem po co. taki maksymalny poziom powinien się znajdować tylko na hardach moim zdaniem bo zbyt szybko by się wbijało go, a jeśli by zmniejszyli expa to serwer nie byłby medium tylko hard

-nie podoba mi sie zbytnio to, że skille robimy sami. oczywiście z tego co wyczytałem robieni skilli bedzie krótkie i łatwe lecz instrkucje powinny być tylko wykorzystywane na hardach-to taka mała wada serwera

-bardzo podoba mi się urozmaicony i dobrze opisany drop z metinów-plusik dla prezentacji

-bony na serwerze nie wchodzą zawsze max-i bardzooo dobrze ponieważ gracze używający BS'a dlużej będą robić eq

-nowe mapki bardzo obiecująco dla mnie wyglądają, ciekawe moby. mam nadzieje że nie będą zbugowane tak jak ostatnio na wszystkich nowych serwerach

-system ulepszeń prawie idealny- nie ma przepychu itemków ale też jest co ulepszać ale nie rozumiem czemu dzwonów jest mniej niż wachlarzy? podoba mi się też duży rozwój butów i biżuterii czego często brakuje na serwerach medium, a to przecież duża atrakcja dla graczy

-moim zdaniem za dużo jest nowych ulepszaczy-można się w tym pogubić

-moim zdaniem bardzo fajnie wyglądają nowe wierzchowce, ciekawe są ale autor prezentacji mógłby napisać gdzie pieczęcie dropią i jakie bony dają poszczególne wierzchowce

-jeden minusik dla serwera-fryzury.... czemu ich jest więcej niż zbroii?! czemu ostatnio administratorzy serwera uparli się na te fryzury i dodają ich ile się da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...