Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS: Nie lajkujcie bo te forum spadło na psy. :) Za byle gówno się dostaje %. ;] Mody myślą że wszystko im wolno ale tak naprawdę to mi mogą .... ( wiecie co ) ;)

PS: Na opinii na MPC mi nie zależy. :) Jak ktoś ma spiny do mnie PW a wyjaśnimy to w grze czy też gdzieś indziej.

No masz racje :) ja mam 78% ostrzeżeń praktycznie za nic.. a jak przeglądam tematy to ludzie za sensowne, pomocne odpowiedzi dostają WARNy od moderatorów.. DNO totalne..

help4you.png

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Menegerku nie oszukujmy się, nie dałbyś rady zaatakować nawet hamachi. xD

Na poprzednim starcie serwer nie padł przez ataki, tym razem też nie padnie.

Exp na nowych mapach był dobry, tylko ozgi przy no life'ił, to wbił szybko max lvl a Wy tylko beczycie, jeżeli zmniejszyli expa na mapie od 100, to będziecie płakać, że exp jest za niski.

Dokładnie. :) Exp był okej a zmiejszyli. ;) i minusik :>

ozgi miał pd + pd z isa... 2 dni miał psotac 24 godz On więc nie wiem w czym problem... wbil chyba 162 w 48 h gry . :)

na mapce 100 nie jest łatwo expić po 135 lv nawet z PDkami. :)

Opublikowano

Witam.

Miała byś łatka dla tych co mają starego clienta, jest już takowa? :)

Jeżeli tak to bym prosił o link do niej.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dokładnie. :) Exp był okej a zmiejszyli. ;) i minusik :>

ozgi miał pd + pd z isa... 2 dni miał psotac 24 godz On więc nie wiem w czym problem... wbil chyba 162 w 48 h gry . :)

na mapce 100 nie jest łatwo expić po 135 lv nawet z PDkami. :)

Ozgi jeszcze jechał bezkarnie na WH, nawet go nie sprawdzali chociaż pisali do GM, że jedzie na WH a oni tylko odpisywali żeby nakręcic film... Podczas gdy do innych od razu się TP

help4you.png

Opublikowano

Db , hejtujcie , zobaczycie na starcie .

Nie chodzi o hejt tylko o luke w stronie, która dalej jest nie wiem jak oni chcą wystartować, żeby znowu "navi" wkroczyło w obroty ?. Tylko strace parę godz. gry ! i życia.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Ozgi jeszcze jechał bezkarnie na WH, nawet go nie sprawdzali chociaż pisali do GM, że jedzie na WH a oni tylko odpisywali żeby nakręcic film... Podczas gdy do innych od razu się TP

Mialem śmieszną sytuacje jak psiałem że pewien osobnik jedzie na WH a przyznam ze sam byłem. ;) On dostal bana ja nie a przy GMie bralem spoty na klatę. :)

Opublikowano

Ja wiem dlaczego tak jest, ale jest to tajemnicą więc nie powiem nikomu !! .

Opublikowano

Ja wiem dlaczego tak jest, ale jest to tajemnicą więc nie powiem nikomu !! .

Ja wiem dlaczego :D Jedno z poniższych na pewno jest właściwą odp.

1. Kumpel któregoś z GM

2. Postac któregoś z GM

3. Wydał duuuzo na IS i nie chcieli go banowac

help4you.png

Opublikowano

Ja wiem dlaczego :D Jedno z poniższych na pewno jest właściwą odp.

1. Kumpel któregoś z GM

2. Postac któregoś z GM

3. Wydał duuuzo na IS i nie chcieli go banowac

Żadna z tych opcji trochę bardziej sprytniejsza !! Ale te informacje zachowam dla siebie ! .

Opublikowano

Żadna z tych opcji trochę bardziej sprytniejsza !! Ale te informacje zachowam dla siebie ! .

Nwm ale Ozgiego kojaże z Gladora mial tam GMa następnie prywatna postać która miala navi. :) Wiec ogarem to On nie jest. :)

PS: Jeśli to ten sam Ozgi. ;)

Opublikowano

Ty człowieku gówno wiesz i taka jest prawda, znając Avengera już dawno usunął tą lukę, bo wcześniej długo nad tym pracował i sklej wary typie już, bo nawet znaku interpunkcyjnego postawić nie potrafisz. Spacja, wykrzyknik, spacja i na końcu kropka? hahahah

Co do ozigego to gówno prawda, on nic na ItemShop nie wydał, razem z nim w pierwszą nockę jako dwoje z pierwszych graczy wbiliśmy 120+, ja poszedłem spać a ozgi expił dalej, wbijając 16chyba8.

ozgi to był zwykły gracz, nie znał nikogo z administracji, na pewno nie była to postać GM'a i jak pisałem wyżej, nie wydawał na IS. To NexuS grube 160 złociszy wybulił na grę. xD

Myślę, że rozwiałem Wasze wątpliwości. :)

@Down, na tę chwilę jest zarejestrowanych 400 osób, więc nie takie małe. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Ja tam sie nie martwie o ludzi, bo o to raczej nie ma co sie martwić, tylko o o to czy wystartuje o 18 i czy wgl dzisiaj wystartuje ;)

Opublikowano

Jak dzisiaj serwer wystartuje, to ludzie sami przyjdą

Tak samo było z poprzednią odsłoną, zainteresowanie serwerem z zapowiedzi było mierne, a na serwerze było grubo ponad 500 osób.

Opublikowano

Tak samo było z poprzednią odsłoną, zainteresowanie serwerem z zapowiedzi było mierne, a na serwerze było grubo ponad 500

Tak samo było z poprzednią odsłoną, zainteresowanie serwerem z zapowiedzi było mierne, a na serwerze było grubo ponad 500 osób.

Nom, tylko musieli zjebać z tym navi.. Pozdro dla tych MUSKów

PS. Mowa oczywiście o tych GM'ach tj. Rzeznik, Itsuko

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Opublikowano

Nom, tylko musieli zjebać z tym navi.. Pozdro dla tych MUSKów

Navi rozdawali ludzie, którzy już nie są w teamie (wywalili ich od razu po tej akcji), bądźmy dobrej myśli, że serwer wypali, a zapewne po paru dniach przybędzie reszta "starych wyjadaczy" (z poprzedniej odsłony).

Opublikowano

Navi rozdawali ludzie, którzy już nie są w teamie (wywalili ich od razu po tej akcji), bądźmy dobrej myśli, że serwer wypali, a zapewne po paru dniach przybędzie reszta "starych wyjadaczy" (z poprzedniej odsłony).

"Navi" było poprzez lukę w ItemShopie, ludzie wysyłali zapytania do strony, dzięki czemu tworzył im się item o bonusach takich, a nie innych. Akurat GM'owie to było mniejsze zło w całym tym zamieszaniu, które miało miejsce na pierwszej odsłonie serwera.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...