Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 min i start, szukajcie mnie pod nickiem Im4gination w Shinsnoo :D
miejmy nadzieje że wystartuje..

PS. Jebie mnie te 5 % :)

x2pt.png

Don't be shy | Member

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Navi" było poprzez lukę w ItemShopie, ludzie wysyłali zapytania do strony, dzięki czemu tworzył im się item o bonusach takich, a nie innych. Akurat GM'owie to było mniejsze zło w całym tym zamieszaniu, które miało miejsce na pierwszej odsłonie serwera.

Tak, była ta luka, ale navi rozdawał, a raczej sprzedawał głównie rolnik, o tym, żeby gracze sobie rozdawali to eq nie słyszałem, no ale cóż, nie obchodzi mnie to za bardzo :P, mam tylko nadzieje, że już każde luki/bugi z IS zostały wywalone i będzie czysta gra :c

Opublikowano

Dlaczego na starym cliencie z latka posze ze CH sa OFF a ludzi postacie porobili? -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie mogę zmienić ułożenia kamery ... Też to macie ?

Koło F4 masz "mieczyk" Kliknij i zmień na "Kamere" i juz masz zmienione :) Ps. nigdy na Pl nie miałes z tym problemu ? :D

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Ty człowieku gówno wiesz i taka jest prawda, znając Avengera już dawno usunął tą lukę, bo wcześniej długo nad tym pracował i sklej wary typie już, bo nawet znaku interpunkcyjnego postawić nie potrafisz. Spacja, wykrzyknik, spacja i na końcu kropka? hahahah

Co do ozigego to gówno prawda, on nic na ItemShop nie wydał, razem z nim w pierwszą nockę jako dwoje z pierwszych graczy wbiliśmy 120+, ja poszedłem spać a ozgi expił dalej, wbijając 16chyba8.

ozgi to był zwykły gracz, nie znał nikogo z administracji, na pewno nie była to postać GM'a i jak pisałem wyżej, nie wydawał na IS. To NexuS grube 160 złociszy wybulił na grę. xD

Myślę, że rozwiałem Wasze wątpliwości. :)

@Down, na tę chwilę jest zarejestrowanych 400 osób, więc nie takie małe. :)

Taki cwaniak dobra powiem wam wszystko !!

Administracja dała Ozgiemu i paru innym osobą po x ilość SM // Navi // I możliwość jechania na WH bez banowania ich !!

Ponieważ grożą im DDoS'ami ! .

p/s KTO UWIERZY TEN UWIERZY, A PRAWDA WYSZŁA NA JAW ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Amatorzy z Was i tyle, ładne mapy i nowe itemki, to za mało, by postawić dobry serwer, nie zagram, ale życzę powodzenia.

59649524317135950350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...