Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie opłaca się tu grać, mają bardzo słabą maszynę. Pójdzie 1-szy lepszy ddos i już off :)

Skąd wiem?

1. info od zaufanej osoby

2. skoro nie chcą podać maszyny to za dobra ona nie jest :)

Co to za info.. (od zaufanej osoby..)

2.Być może Tu masz rację.

Ale trzymajmy kciuki żeby było dużo ludzi, bez bugów, bez C++, i oby maszyna wytrzymałą ;)

Pozdr

Gdy chce zarejestrować się od nowa nie widać kodu captcha(obrazka z kodem)

Opublikowano

Dla osób które chcą sobie pograć na serwerze !! x tylko wejść na stronę zarejestrować i grać !! Są małe wycieki ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Dla osób które chcą sobie pograć na serwerze !! x tylko wejść na stronę zarejestrować i grać !! Są małe wycieki ! .

Nie wiem po co to wrzuciłeś skoro wszystkie konta są usunięte a zarejestrować się nie można ponieważ nie widać kodu captcha.

Nie radziłbym tego pobierać,nie wiadomo co to jest,być może keyloggery.

Opublikowano

No to zobaczymy jak wszystko pojdzie dobrze i jutro o 20 bedzie dzialac to zagram,ale znajc zycie i tak ruszy w sobote albo w ogole ;/

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Bardzo przyjemny server. Grałem za 1 razem.
Oczywiscie zagram na drugiej i mam nadzieje ze wszystko wypali.

Naprawiliscie channele? Tzn porty na mapach bo wczesniej na new mapkach byl tylko 1 channel :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

No Krzysiu to jak wrzucamy na youtube film, w którym mówiłeś 'nam wszystkim' o darmowym ItemShopie, pozwoleniu na gre na WH, normalne eq robione przez gm (4x abs + hp) wzamian za brak ataków i włamań do bazy? :) W Twojej stronie jest nadal luka, navicat działa ;*

Opublikowano

Powodzenia życzę :) Już wczesniej wrzucaliscie screeny z bazy ktora wgl nie byla moja xD Pr0 elo hakery <3

No Krzysiu to jak wrzucamy na youtube film, w którym mówiłeś 'nam wszystkim' o darmowym ItemShopie, pozwoleniu na gre na WH, normalne eq robione przez gm (4x abs + hp) wzamian za brak ataków i włamań do bazy? :) W Twojej stronie jest nadal luka, navicat działa ;*

sygna1.gif

Opublikowano

Nie jestem zadym fanem czy kimś tego serwa wgl nie wiem czy bd grał ale to chore że grozicie sobie w necie a poźniej kurwa narzekacie nie ma privów a co sie dziwić? ostatnio znałem goscia co ddosy puszczał i narzekał że nie ma privów do gry bo padają a jak kurwa mają nie paść jak ddosujecie Metinowski naród jest chory przynajmniej tibia was tylko przebija

Opublikowano

Mam nadzieje że teraz nie będzie aż takiej wtopy.
Czekam do jutra na start.
I co jest z rejestracją? Kiedy będzie można założyć konto?

Opublikowano

Pisałem wcześniej, ale nikt nie odpisał.

Zmniejszcie trochę ceny zmianek, dodań, fasolek i rosek?(20kk za 200 zmianek to przesada)

Opublikowano

Zmniejszcie trochę ceny zmianek, dodań, fasolek i rosek?(20kk za 200 zmianek to przesada)

Cena jest dobra. Kasa szybko leci+ jak robisz misje to też sporo wpadnie. 30min i miałem 50kk

Opublikowano

Na wyoskich lvl'ach leci tak kasa, że 20kk to nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer przypomina odzierciedlenie diamon**2 i to jest tutaj najlepsze ale jeżeli nie ogarneliśćie żadnej reklamy to bd krucho ;] . Ale polecam zobaczymy co sie bd działo , po starcie (2) :)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Serwer przypomina odzierciedlenie diamon**2 i to jest tutaj najlepsze ale jeżeli nie ogarneliśćie żadnej reklamy to bd krucho ;] . Ale polecam zobaczymy co sie bd działo , po starcie (2) :)

Dokładnie też mi przypomina, czekam! :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

A PLIKI DOBRZE ZABEZPIECZON E TO ZAGGRAM

Pliki są dobrze zabezpieczone, ale za to strona ma lukę dalej więc serwer długo nie postoi !.

xBlassYaa, dnia 10 Maj 2013 - 01:30, napisał:

Rozreklamujcie serwer... Jest fajny, ale nie spodziewałbym się więcej niż 200 osób, a szkoda

Ogólnie serwer Ethana jeśli nie było by tych lukw w stronie po czym wkroczyło "navi" na serwer był by serwerem który wystartował bez większych problemów !.

Zapraszam do gildii InDeluxe :) Prezentacja na forum serwera !

Przypominam, że zapowiedź serwera nie służy do reklamowania swojej gildii by znaleźć gracza macie od tego forum Ethana !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...