Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm jak przez strone wejść do navi skoro gm sprzedawał itemy po 30zł ?

38656773512402294831.jpg

Takie wartości można było uzyskać przez stronę.

M.in pan rolnik to wykorzystał. I chciał sobie zarobić,

jedynie tylko zepsuł reputację serwera.

Wyleciał z hukiem. Takich przypadków

już nie będzie, zaufajcie. Dlatego też był reset.

Najlepsze jest to, że Krzysiek (GA) znał Rolnika

z reala... jak widzicie na każdym można się przejechać.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dam wam jeszcze jedną szansę i zagram :c

Liczę, że na tej wersji będzie wszystko w porządku :c.

Opublikowano

1. Czy w broni którą sie robi z truty znikają śr. po jednej zmiance i wchodzi 5 zwykłych bonów?

2. Czy możecie zwiększyc szanse na ulepszenie tych lepszych zbroi i nieb. stalki na +8,9 bo tam jest potrzebne 4 i 5 broszurek które prawie w ogóle nie dropiły

3. Czy w broni, którą sie robi z truty można zwiększyc wbudowany bon na potwory? 1% na +0 to gówno a 10% na +9 to też gówno... buty tyle dają na +0

4. Czy możecie zrobic żeby olejki niebios się stackowały?

help4you.png

Opublikowano

W poprzednim serwerze bardzo dokuczał mi fakt, iż nie można handlować PD i rękawicą z redlasu.

Pd i rękawica mogły by też dropić z metków ponad 90lvl z szansa np 20%

Ubiłem sporo metków 90+ i nie dropnał ani 1.

Ogólnie to serwer konkret, bardzo przyjemny do gry.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Czy drop ziół został zwiększony ? Z tego co pamiętam na ulepszenie kolejnych epików były nikłe szanse.

Opublikowano

1. Czy w broni którą sie robi z truty znikają śr. po jednej zmiance i wchodzi 5 zwykłych bonów?

2. Czy możecie zwiększyc szanse na ulepszenie tych lepszych zbroi i nieb. stalki na +8,9 bo tam jest potrzebne 4 i 5 broszurek które prawie w ogóle nie dropiły

3. Czy w broni, którą sie robi z truty można zwiększyc wbudowany bon na potwory? 1% na +0 to gówno a 10% na +9 to też gówno... buty tyle dają na +0

4. Czy możecie zrobic żeby olejki niebios się stackowały?

1.Z tego co wiem to chyba tak nie było, ale tutaj nie jestem pewien.

2.Nie mów, że nie dropiły broszki bo w pół godziny z rękawiczką z lasu miałem ich ~60, a niebiana ulepszało mi za pierwszym razem =).

3.Po co zwiększać, elitarna tarcza driady daje 20%, kd daje 20%, buty 10% i broń 10%, łącznie masz 60% na potwory czyli inaczej mówiąc w cholerę (+ wierzchowiec z groty 100 wartości ataku ^^)

4.Tutaj się zgodzę

@2xUP

PDki nie dropiły, przynajmniej mi, ale rękawiczki dropiły bardzo ładnie, miałem jedną rękawiczkę na jakieś 2-3 metiny.

Opublikowano

PD akurat mi dobrze dropiły i mam nadzieje, że tak zostanie :) po jednej wyprawie do RedLasu na chyba 2-3 channelach wyjeżdzalem z 6-8 PDkami :)

Dobrze jakbyście zrobili, że można nimi handlowac.. miałem taką sytuacje, że chcialem podexpic buffa do 70, ale zajeło by mi to 2-3h w V2 na szponach i musialem jej dac PD ale oczywiscie nie mogłem ;)

help4you.png

Opublikowano

Ale ludzie ja pisze o tym że z metków na 95lvl.

Byliście na metkach 95?

Zła interpretacja wasza troche.

Skoro jest napisane że pd metiny 85+ to metek na 95 takowego dropu nie posiada

Edit:Dodajcie żeby się olejki niebios dało połączyć bo taki syf po godzinie dropa jest.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

słuchajcie ale on już jest online można grać czy kiedy start

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Serwer jest off.

Start jest przewidywany na piątek o godz. 18

Pisze wszystko w zapowiedzi :)

Opublikowano

Śluby zostały poprawione?

Tak

Start jutro godzina 18

Opublikowano

Gracze PolishWorldu tak bardzo hejtowali ten serwer, robili reklame Polish w prezce Ethany itp a ich polish nic lepszego ten chociaż postał 2 dni a tamten nawet 2 godzin nie stał ;p

EthanaEU2.png

Opublikowano

Gracze PolishWorldu tak bardzo hejtowali ten serwer, robili reklame Polish w prezce Ethany itp a ich polish nic lepszego ten chociaż postał 2 dni a tamten nawet 2 godzin nie stał ;p

Oba te serwery są nieogarnięte i jestem przekonany że z Ethaną będzie znów tak samo jak poprzednio, być może coś innego się wydarzy ale wiem że długo nie postoi. Teraz ludzie co robią nowe serwery nie myślą logicznie, lecą tylko i wyłącznie na kasę. Myślą że postawią serwer i maszynka do zarabianie pieniędzy będzie chodzić. No ale zobaczymy być może moje przepuszczenia są za istne. No nić Powodzenia.

xD 

Opublikowano

najgorsze było to, że Team w ogóle nie sprawdzał ludzi z topki.. co to za problem teleportowac się do typka z top1,2.. itp i sprawdzic czy gra uczciwie? Widziałem jak Ozgi jechał na WH na mapie od 100, zgłaszałem i nic mu nie robili, potem znalazł bug na expa i wbijał po 2 lvle na raz... też mu nic nie zrobili tylko wyłączyli serwer..

8. Błędy w grze:

Wykorzystywanie błędów w celu zyskania korzyści w grze jest zabronione. Błędy należy niezwłocznie zgłaszać za pomocą forum. Zatajanie szczegółów informacji o odnalezionym błędzie przed członkami Zespołu Ethana jest także zabronione

Jak dla mnie to był kumpel administracji i tyle i tak jest prawie na każdym serwerze

help4you.png

Opublikowano

Oba te serwery są nieogarnięte i jestem przekonany że z Ethaną będzie znów tak samo jak poprzednio, być może coś innego się wydarzy ale wiem że długo nie postoi. Teraz ludzie co robią nowe serwery nie myślą logicznie, lecą tylko i wyłącznie na kasę. Myślą że postawią serwer i maszynka do zarabianie pieniędzy będzie chodzić. No ale zobaczymy być może moje przepuszczenia są za istne. No nić Powodzenia.

ty chłopie wszędzie hejtujesz , jesteś nie poważny ;-). Wszędzie próbujesz hejtować, ale Ci nie wychodzi. Jesteś w każdej zapowiedzi - w każdej próbujesz popisać się wiedzą, zobaczymy z tym serwerem co masz w sygnaturze ;-)

AW: //Ethana nie wypaliła za pierwszym razem, ale teraz może się udać każdy dostaje parę szans ;-).. Maszyna mogła być lepsza , ale może się udać ;) Zapraszam na forum ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera, to co się działo na 1 odsłonie serwera to porażka.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Teraz serwer zęby wystartował bez problemów to nie możliwe.I na 100% jestem ze idealnie nie wystartuje.Nawet PolishWorld robiony przez pseudo profesjonalistów i co maja problemy :)

Opublikowano

Czemu strona oraz link do clienta nie działa.

Mógłby ktoś podać link do działającego downloadu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...