Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start w godz. 16-18 na 100%

Klient serwera ! xxx

Łatka ! xxx

P/S Linki ze strony głównej http://www.ethana.eu/ proszę o nie usuwanie gdyż nie wstawiłem skanu !!

U mnie jest tez problem nie widać kodu sprawdzałem na innych przeglądarkach tez nie ma ;x

Jest to chwilowo wyłączone 10 minut przed startem będzie na 100% wszystko okey więc cierpliwości.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jesli sciągałem clienta dzisiaj przed południem to musze pobierać łatkę czy jest już zaktualizowany client?

d527743595.png

Opublikowano

Jesli sciągałem clienta dzisiaj przed południem to musze pobierać łatkę czy jest już zaktualizowany client?

Nie potrzebujesz łatki. Łatka jest dla tych co ściagneli cliena na 1 odsłonie. Na stronie głównej jest nowy już client gdzie łatka nie jest potrzebna.

Opublikowano

1. Stary client + nowa łatka , którą podałem lub masz na stronie głównej .

2,

ej ej sobie kur*a warna nie wlepisz na 1 stronce facet jednego posta napisał warna dostał co to się dzieje ty też warna se pierdolnij a nie chuju bezkarny jesteś tak jak reszta modów

Opublikowano

Bo to jest kurwa gettto a nie forum, tutaj nie możesz spokojnie wyrazić swojej opinii bo zaraz team moderacyjny spina poślady i kurwa bije statystyki warnów...

Nie wiem czy wam to sprawia przyjemność jeżeli wpierdolicie tych warnów od ... -,- przez takie coś się odechciewa siedziec na forum.

Zresztą w sumie ja i tak mam wypierdolone na te raporty moich czy innych postów na warny tak samo, obchodzi mnie to jak śnieg zeszłoroczny.

Drogi moderatorze w dupie sobie wsadź te warny, róbcie dalej taki totalny rozpierdol i sgajon, w którym nie możesz wyrazić swojego zdania lub zadać pytania.

Nie przejmujcie sie warnami im to sprawa satysfakcje bo zamiast upomnieć to lepiej wpierdolić warna.

Z pozdrowieniami dla prawdziwych którzy rozumieja, i mam wyjebane czy za tego posta dostanę warna czy bana...

Elo.

/Warny nie wliczają się w "statystyki", nie wiesz, nie pisz głupot :]

/ To nie wstawiaj za dużo tych pierdolonych warnów, jebie mnie czy dają statystyki czy nie, po prostu to jest żałosne, to jest forum swobodne a nie getto że nie możesz się wypowiedzieć..

Masz swoje zdanie wyraź je.....

Popierdoliło wam się już z tymi warnami?

Za czasów phonexisa i reszty ekipy, nie było takiego czegoś, mogłeś spokojnie sobie pogadać a nie siedzieć z zamknięta buzią bo nie wiesz czy masz pisac bo zaraz warn..

Głupota nie zna granic..

Pozdrawiam TheGreatLee39

@Do istnego

I co zadowolony jestes z siebie że mi dałeś warna?

Podnieciłeś się czy cuś?

Sram gołą dupą na te Twoje warny ;*

Opublikowano

No wszystko działa, ale dopada mnie intuicja, że będzie bardzo mało graczy na serwerze. >.<

P.S podmienić pliki z folderu pack na nowe (rooty) , plik startowy w głównym folderze gry, aby działało , tak? (łatka)

Opublikowano

No wszystko działa, ale dopada mnie intuicja, że będzie bardzo mało graczy na serwerze. >.<

P.S podmienić pliki z folderu pack na nowe (rooty) , plik startowy w głównym folderze gry, aby działało , tak? (łatka)

Dokładnie tak .

Opublikowano

Hej ! Dopiero przyszedłem ze szkoły i widze że łatka jest na stronie , otóz pomóżcie mi gdzie ją mam wrzucić do clienta czy do Packa?

Jeżeli masz w niej locale, lub coś w tym stylu no to wrzucasz do packa

jeżeli jakieś game.exe no to do głównego folderu :)

Opublikowano

<16:38:46> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "Murilz™" (Groźby )

<16:38:46> Disconnected from server

Murlizz doigrałeś się . Powodzenia na starcie .

MenegeR, Ty co najwyżej możesz ruchać łapę bocianie. <3

Serwer nie padnie, zapewniam Was, tylko co do pewnej sprawy nie jestem pewny, lecz to się okaże w grze. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Dawać już ten serwer, będzie dokladnie o 18 ? Dajcie jakies info...

Człowieku, idz na dwór, ciepło jest... Wrócisz, to serwer będzie otwarty..

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Opublikowano

<16:38:46> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "Murilz™" (Groźby )

<16:38:46> Disconnected from server

Murlizz doigrałeś się . Powodzenia na starcie .

Chciałeś zabłysnąć ale skisłeś. :) Bd walił ataki z twojego tostera. ? Tylko uważaj żeby Ci się tosty nie zjarały. :) Pzdr.

Ymm grałem na 1 odsłonie było git. ;] gdyby nie ten blad z ISem srv byłby super. :D

Mam nadzieje że bd się teraz grało o wiele lepiej. ;]

PS: Nie lajkujcie bo te forum spadło na psy. :) Za byle gówno się dostaje %. ;] Mody myślą że wszystko im wolno ale tak naprawdę to mi mogą .... ( wiecie co ) ;)

PS: Na opinii na MPC mi nie zależy. :) Jak ktoś ma spiny do mnie PW a wyjaśnimy to w grze czy też gdzieś indziej.

5

Opublikowano

Człowieku, idz na dwór, ciepło jest... Wrócisz, to serwer będzie otwarty..

Ciepło ? Człowieku u mnie leje deszcz ;)

Opublikowano

Eziol wal konia dupą .

Się zdziwisz .

Menegerku nie oszukujmy się, nie dałbyś rady zaatakować nawet hamachi. xD

Na poprzednim starcie serwer nie padł przez ataki, tym razem też nie padnie.

Exp na nowych mapach był dobry, tylko ozgi przy no life'ił, to wbił szybko max lvl a Wy tylko beczycie, jeżeli zmniejszyli expa na mapie od 100, to będziecie płakać, że exp jest za niski.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Podobaja mi sie wasze bronie , odbugowane ? bez dziur , bo wiadomo jak to z niemieckimi bronmi, a pamietam ja jeszce z fantastic worlda

Opublikowano

Eziol wal konia dupą .

Się zdziwisz .

Taki kozak a zapewne gówno potrafi. Serwer nie padnie przez takiego młotka.

Grałem za 1 razem i wszystko ładnie działało. Oprócz tego logowania, ale okaże się czy bedzie teraz ok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...